Piersicute de iulie-august 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna dimineata!
se pare ca sunt prima astazi deci primiti de la mine o maaaaaarrrrrreeeeee sau ceai (dupa preferinte)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Neatza.
Pana m-am pus la curent cu barficelele de aseara Carmina ca o harnicuta ce este mi-a si pregatit cafeaua.
Andrreaa cu insomniile am avut si eu probleme si inca mari pentru ca pruncul meu e ff istet deja si stie cand mami e in zilele ei libere si doar arunci ma tinea treaza. Acum, de vreo 2 sapt, ma lasa sa dorm normal atat ca simt ca ma cam bumbaceste noaptea (pentru ca sunt ff atenta sa nu ma asez pe el...deci nici acu nu am un somn ff odihnitor)..dar pana la urma si 9 luni daca as sta treaza el sa fie bine si jucaus nui problema.
Va pop si o zi minunata.

Beatrice 14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata!
Fetelor, vreau si eu pe lista voastra! Va citesc de ceva timp, eram rezervata dc sa ma inscriu sau nu ca nu ma pasioneaza prea mult scrisul pe forum - dar imi place mult sa citesc :). La prima sarcina mi-am facut prietene dragi aici, ne-am sfatuit, ajutat in clipele grele, ne-am intalnit si ne-am bucurat impreuna de copiii nostri. Din pacate, cu timpul activitatea pe forum s-a mai stins dar pastram inca legatura pe alte cai.
Imi place mult de voi, sunteti deja unite si sper sa ma acceptati si pe mine.
UM - 22 oct.2011, DPN - 27 iulie 2012.
Nu stiu inca sexul lui BB2, la ultimul cotrol - masuratorile ptr dublu, am fost atat de stresata, incat atunci cand a reusit sa-l prinda sa-i masoare toate cele si am vazut ca e ok, nici nu mi-a mai trebuit sa stiu dc e fetita sau baietel. Oricum sunt la mijloc, fetita mea de aproape 7 ani vrea o partenera de joaca, iar sotzul si-ar dori un partener de fotbal. Dar vom vedea :).

Vreau sa va urez sarcini usoare, linistite si bb sanatosi si frumosi!
Va pup si stau prin zona!

Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!!!

La noi sunt azi -23 grade,dar stiu ca si in tara e la fel...asa ca ma alatur voua sa ne "incalzim" impreuna pe forum.

Carmina,sarumana de cafea!

Mygirl,bine ai venit!

Fleur,multam de retete.O sa fac in we checul ca deja mi-e pofta de el.

Biribu,nu e graba.cind ai tu timp si chef.
Auzi tu ai asteptat 2 saptamani dupa rezultatele de la amnio?ca aici ar fi posibilitatea sa platesti o suma si sa-ti vina in 2 zile rezultatele.sunt in ceata iar.

Laura,mi-au dat lacrimile la mesajul tau.Bravo mamik,tot respectul!

Andreea,si eu sunt cu insomnii,dar nu tot timpul.De obicei adorm la 10 si atunci e rau ca la 3 noaptea sunt drepti si bantui pe net.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

MyGirl bine ai venit...avem acelasi UM numai ca mie mi-a calculat medicul DPN pe 28 iulie. Hai sa ne fie de bine sa ne tinem pruncii in brate..a meu e flacau asta daca nu cumva a aparut o puta...eu abia peste 2 sapt merg iar la eco.
Va pop burticutele.

Beatrice 14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello girls! carmina multumim de cafelutza
eu sunt nervoasa azi nu mia suport frigul asta!!!! ma enerveaza la culme deja, nu mai pot sa ma abtin...azi am mers 5 min pe jos si m-au luat niste dureri de burtik rele am baut acum o cana de lapte cald si am luat un no spa...sper sa-mi treaca repede k deja imi vine sa plang ce sa fac, sa ma inchid in casa??? trebuie sa vin la serv k n-am incotro...
fleur, draga mea, stai lini k e super safe canestenul! mie mi-a dat dr ovule si mi-a spus sa stau lini k sunt super eficiente si nu prezinta nici un risc pt BB. am terminat tratam de mai bine de o sapt si a avut efect imediat! mi-a spus ca in cazul in care persista iritatia externa sa folosesc si crema cateva zile, insa nu a fost nevoie. dk incepi tratam cu canesten sa-mi scrii pe PM sa-ti dau mai multe detalii despre simptomele de vindecare (sunt putin mai ciudate). mi-ai facut pofta maxim cu tortul de mere chiar vbeam cu sotzul dimi in masina k vreau sa fac si eu maine ori tort ori mere in foietaj

va poop!

Roxy
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi!!!!!
carmina mersi de zapada.insfarsit a venit si la noi cu ajutorul tau.
daconst-si eu doar dimineata mananc de nevoie in rest doar de placere.si eu incerc sa ma abtin doar ca nu prea imi reuseste
Laura32-nu cred ca vom avea de ce sa ne plangem ca nu ne putem odihni ca misca bebelu.la mine la primul era o placere continua.cu toate ca misca incontinuu nu ma saturam niciodata.dar stiu si o prietena la care nu ii placea cand misca copilul ca cica o lovea nu stiu pe unde.-eu eram si nervoasa pe ea ca nu puteam sa o inteleg cum de nu se bucura de aceste momente minunate si pe ea o deranjeaza(dar probabil ca se poate si asa dar eu nu vreau sa vad cum e)
balanta_tm-ma bucur ca am si eu pe cineva care e mai aproape de mine.iti doresc sarcina usoara si fara probleme.ce super!!!! gemeni!!!!!!!!!!!

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

'neata mamici dragi.
legat de fiv- stati linistite-ca nu stiu de unde-dar gasesti putere sa treci peste toate-si voi ati fii fost la fel de puternice daca ati fii fost nevoite-dar nu doresc la nimeni sa se chinuie cu povara infertilitatii.
ascult o melodie draguta.nu stiu cum sa va spun de ea:jamie woon-shoulda.http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY&feature=related
ma uit tot pe youtube la filmulete"in the womb"- si m-am emotionat
as face si eu o praj cu visine- nu ma pricep-dar am o reteta de vreo 5 zile pusa pe desktopo sa vad.
vreau calduricaaaaaaaaaaaaaa.
va doresc o zi buna si bun venit noilor mamici.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+12 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

buna dimi!!!!!
carmina mersi de zapada.insfarsit a venit si la noi cu ajutorul tau.

daca ai vrut....eu ti-am trimis, dupa cum ti-am promis! poti sa o pastrezi linistita. eu, cel putin, nu o vreau
Buna dimineata fetelor si bun venit burticilor noi.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salutare, o zi frumoasa la caldurica!

Daconst probabil e vorba despre FISH, se face suplimentar, uite o descriere:

Alaturi de tehnica citogenetica clasica de cultivare a amniocitelor sub forma de monostrat in situ, a devenit disponibila in ultimii ani si o tehnica FISH rapida (rezultat in 24-36 ore de la sosirea probelor in laborator) pentru depistarea aneuploidiilor cromozomilor 13, 18, 21, X si Y in combinatie cu modificarile ecografice. Cu toate acestea, testul nu poate detecta anomaliile numerice ale altor cromozomi si nici anomaliile cromozomiale de tip structural. Mai mult, mozaicismul cromozomial, in special cel in proportie redusa (#8804; 10%), trebuie confirmat prin analiza citogenetica standard. Mozaicismul este prezent la 3% din cazurile de sindrom Down si pana la 75% din cazurile de sindrom Turner1.

Mergi la inceput