Piersicute de iulie-august 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Fleurdelise spune:
Mi-am facut update la semnatura, ca i-am gasit un prenume lui copilu', de fapt stiam din prima ca va fi Ioan, dupa tata.
La primul prenume inca ma gandesc.
Muraturica, ce bine ca nu sunt singura!
Uitasem sa o felicit pe Ada pentru programul plin de iesiri placute (hm, mai putin sedinta cu parintii...), de socializare si culturale (bravo ca ai fost la teatru, tare imi lipseste aici, mai merg la un concert de clasica, dar rar). Si mai si bucatareste... De unde ai atata energie fata draga, brava tie! A-propos, tortul meu cel mai usor e cel cu mere. Simplu si bun, daca vrei iti dau reteta. Mai am si una de chec pufos, foarte simpla. Eu retete am, timp si chef nu (plus interdictie la dulciuri)!
18 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muraturica Si eu am ramas impresionata de fetele cu FIV. Nu cred ca as fi putut sa trec prin ce au trecut ele. Felicitarile mele. 10+ |
Muraturica , niciodata sa nu zici ca tu nu ai fi putut sa lupti , Dumnezeu te intareste si lupti cu orice usa care ti se inchide si in urma careaia nu ai primit nici o speranta . Te uiti in ochii doctorilor si vezi ca le pare rau de tine (este si lupta lor , in cazul in care ii gasesti pe cei care pun suflet)si iti ureaza succes pe mai departe si sa reusesti . Eu am umblat 10 ani , dar 10 ani neintrerupti , acumuland un numar de aprox. 20 de medici , am luptat pana in ultima clipa pe cale naturala cu toate ca primul medic cu care am inceput investigatiile mi-a spus FIV . Am cinci operatii dar dorinta din suflet nu mi-a oprit-o nimeni si de fiecare data m-am ridicat si am luptat , cu toate ca in jurul meu lumea spunea STOP ca este de ajuns . Uite ca Dumnezeu are grija si primul FIV a fost cu noroc si a venit cu multe lacrimi de bucurie si a acoperit un gol imens in suflet
Intotdeauna , indiferent despre ce este vb in viata , FIV sau orice altceva , omul lupta ... pana la ultima picatura de putere si viata te invata sa fi luptator ... gandeste-te la parintii care au copii bolnavi ....
In fine , acum nu trebuie decat sa ne bucuram de zilele frumoase care urmeaza , ca eu una de anii plini de lacrimi m-am saturat .
16+
adarev spune:
Salutare, iubitelor.Tocmai am terminat de spalat pe jos, am gatit spaghete iar baiatu e cu aspiratorul.Ma ingrozesc de vremea de afara. Fleur, ce faci iubita?Stai linistita ca nu vorbesti singura, si noi te citim, cand ai timp pune si tu reteta cu tortul de mere.Iubita, imi fac timp ca eu asa sunt, nu pot sa stau intr-un loc. Nu ai vazut si Dana e la fel. Lasa ca si voi sunteti gospodine si faceti de toate..Ioana , bine ai venit. Fetelor cu FIV, ma plec in fata voastra . Si, noi avem un cuplu in aceeasi situatie. Sunt la al treilea FIv, nu vreau sa va povestesc fetelor prin ce trec.Acum au facut credit in banca, nu vreau s va spun ca atunci cnd ne intalnim cu totii, evit sa vorbesc de copilul meu cel mare sau de sarcina. Ma rog ptr.ei sa reuseasca, nu as vrea sa va spun despre strea de nervi la care ajung intre ei. Of, Doamne e greu.Iuli o sa fie bine la morfo, ai sa vezi.
ioana3110 spune:
Ada, multumesc. Legat de prietenii vostri, eu am intalnit cazuri mult mai grave. E incredibil cat poti sa duci!
Exact cum spunea Laura. Nici nu ne imaginam de ce suntem in stare decat atunci cand suntem pusi in fata situatiei! Nici nu mai vreau sa ma gandesc prin ce am trecut in ultimii 10 ani ca sa ajung acum, la 38 de ani, sa vad pentru prima oara in viata mea, doua liniute roz pe testul de sarcina. Si a fost in saptamana Craciunului. Asa ca eu o sa cred forever in Mos Craciun
Fetelor, pielea mea e ca de reptila! Puteti sa imi spuneti cu ce sa ma dau? e uscata tare tare. in conditiile in care toata viata am avut piele grasa...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Daconst spune:
Ioana,bine ai venit!
V-am zis de dimineata ca n-am smptome deloc si mai mai ca-mi venea sa ma duc la dr sa vada el,daca e totul ok.In seara asta am mancat clatite cu finetti si cum stateam asa pe-o parte au inceput bataile din picioare in burtica.
Asa ca vad ca la dulce reactioneaza si bb-le meu.Macar ii stiu de hac acum.
Ada,buna idee cu spaghetti,fac si eu maine.
Fleur,hai cu retete.daca sunt simple de facut esti prietena mea,ca eu rabdare de bucatarie n-am.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
Bumbitza spune:
Salutare fetelor! Azi am cam absentat.
Bun venit balanta_tm si ioana! Sa aveti sarcini usoare si sa ne tinem bebelusii sanatosi in brate, la termen!
Ioana, cand ai DPN? chiar ma gandeam ca-s codasa odiseei cu dpn pe 31 martie.
Felicitari mamicilor care au trecut prin fiv, pentru curajul si puterea de a indura tratamentele! Pentru mine sunteti niste eroine, sincer
Valy felicitari pt vestile bune! Mergem si noi maine la doctor, am emotii. Sotul meu isi facea iluzii ca poate vedem ce este :)) la nici 11 sapt!
Seara minunata va doresc!
Ah, era sa uit. Daca fac tratament cu ovule arefam, influenteaza cu ceva o eventuala recoltare de secretie maine? Oare ar trebui sa fac pauza in seara asta? pe gura nu pot lua pt ca imi este f rau.
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc
muraturica spune:
Hello.
Laura, foarte frumos ai scris. Felicitari pentru puterea de a lupta si sa iti dea Dumnezeu un copil sanatos care sa iti umple viata de bucurii.
Ada, iar ai fost harnica, ca de obicei. Sper si eu sa imi revina energia cat de curand.
Momentan am nasul infundat si ma enerveaza raaaaaaau.
Va spun de pe acum noapte buna pt ca ma retrag la TV fara laptop si nu stiu sigur daca mai intru. Oricum, dimineata sa imi pastrati cafea din nou ca iar o sa fiu lenesa.
10+
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Salutare fetelor! Azi am cam absentat. Ah, era sa uit. Daca fac tratament cu ovule arefam, influenteaza cu ceva o eventuala recoltare de secretie maine? Oare ar trebui sa fac pauza in seara asta? pe gura nu pot lua pt ca imi este f rau. mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc |
Eu cred ca ar fi mai bine sa faci o pauza , ar fi trebuit sa te anunte si medicul tau .
16+
adarev spune:
laura, m-ai impesionat profund, la fel si Ioana chiar nu am cuvinte.Doamne sa ai grija de toate mamicile.Dana, ce faci?Pe unde te mai plimbaresti?Lasa Bumbitza ca recuperezi acum cand ai intrat.Bafta maine la medic.Pupi pe toate.Ce-o mai fi facut. Freedelia si cu bona si cu copii sunt tare curioasa.
Bumbitza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura32
Eu cred ca ar fi mai bine sa faci o pauza , ar fi trebuit sa te anunte si medicul tau . 16+ |
multumesc, asa m-am gandit si eu.
nu am apucat sa-mi sun dr din ro care ma urmareste. aici in mod normal nu mi-ar fi dat tratament de sustinere, cu toate ca am avut ceva probleme in trecut si se cam impunea si-n plus abia daca reusesc sa ma inteleg cu ei in enleza, germana nu stiu :)
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc