HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
salutare fete!
ne delectam si noi cu o otita medie acuta bilaterala si rosu in gat (cica)...asta Eric...F e cu muci si tuse, azi noapte subfebril...eu tot asa...ba mai si tusesc...deci perfect... Gina, stiu cum e...sanatate va dorim...vad ca voi sunteti pe final...
sanatate tuturor...n-am chef de nimic... am doi maraiti, amandoi vor in brate doar la mami, amandoi mananca doar cu mami, amandoi fac toate alea doar cu mami...eu o iau razna curand...
si noi pe antibiotic, adica Eric, sa vad cum il conving sa si manance ceva sa nu ne am stomacu peste cap...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
salutare!!!
Ooana sanatate multa multa bunicului si soacrei
Bumblee...off ce e si cu geru asta... e bine ca nu a fost mai rau si ca e sotul tau bine.
a adormit Andra in 2 minute am o saptamana de cand ii pun melodia www.youtube.com/watch?v=JEuabG0GhkY" target="_blank">asta , isi pune capul pe pieptul meu si in max 10 minute e in lumea visurilor , o asez pe pat si eu imi pot vedea de treaba, max 40 de min ca dupa tre sa fiu langa ea sa nu se trezeasca.
Adriana scot si eu motatele ca se tot apropie momentul mult asteptat
[b]HAI ADRIANA!!![/b]
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 salutare fete! ne delectam si noi cu o otita medie acuta bilaterala si rosu in gat (cica)...asta Eric...F e cu muci si tuse, azi noapte subfebril...eu tot asa...ba mai si tusesc...deci perfect... Gina, stiu cum e...sanatate va dorim...vad ca voi sunteti pe final... |
sanatate multa multa !! ce va mai chinuiti si voi :( mama lor de virusi si ce or mai fi
crispro spune:
Bumblebee, bine ca nu a patit nimic!
Mycya, ce mel e? Ca nu imi deschide.
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
crispro, cu ce te-ai facut tu la par, ce vopsea ca mi-a placut tare mult, cred ca de la oboseala am luat-o razna, acum vreau sa ma fac roscata, eu fiind satena de felul meu si blonda de nu mai tin minte cati ani. A mai incercat cineva experienta asta? Ce probleme am si eu!
bamboletta spune:
Salutare
Ninge asa frumos tare as iesi cu copii afara dar e prea frig mai asteptam pana maine cand au anuntat mai cald intre -4 si -7 grade
Cu bananele asa am patit si eu cu Antonia de la 1 an jumate nu a mai vrut si nici acum nu prea mananca... lui David inca ii plac.
Imi vine sa ma duc in lume...nici o jucarie nu mai e interesanta pt David...impinge toate scaunele si se urca peste tot nici la baie nu ma pot duce mereu face cate ceva
Otilia-pt ca ti-ai adus aminte de mine am hotarat sa o dam la grupa 0 oricum asteptam evaluarea de la gradinita si daca e ok merge la scoala...educatoarea zice sa o inscriem la grupa 0...eu am mers in clasa 1 la 6 ani si 8 luni si fost ok...Antonia o sa mearga la 6 ani si 10 luni clasa 1 si 5 ani si 10 luni grupa 0(pregatioare)....fetele frumoase
Oana-multa sanatate bunicului si soacrei...si voua multa putere
Bumblebee-bine ca nu a patit nimic sotul...masina se repara...tare imi este frica si mie de accidente mai ales ca sotul e mereu pe drumuri cu masina
Crissy-aceste nelamuriri le aveam si eu...daca au mobilier pt ei asa micuti...cum o sa fie la scoala ce mici printre ce mari...cand a fost sotul sa vb i-au spus ca vor face clasa la parter(o mobileaza ei) mai retrasa unde nu sunt elevi mari eventual vor fi 1-4...vor avea o invatatoare care termina anul asta cu clasa 4 si are dubla specializare...sper sa fie ok...oricum mai avem timp sa ne razgandim pana pe 5 martie cand incep inscrierile
Andreea-multa sanatate si refacere rapida
merg la ei ca e razboi...Antonia construieste cu lego si David ii strica turnul
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mycya, ce mel e? Ca nu imi deschide. |
nu are un nume. scrie numai muzica de adormit. mai inceaca odata www.youtube.com/results?search_query=muzica de adormit&oq=muzica de adormit&aq=f&aqi=g3&aql=&gs_sm=e&gs_upl=5363l7810l0l7979l17l14l0l6l6l0l282l1523l1.3.4l8l0" target="_blank">aici cea de 7 minute si 59 de sec.
crispro spune:
Crissteo, si eu vreau sa imi schimb culoarea parului- as vrea un maro, gen cacao cu lapte. M/am saturat de roscat, ca is asa de muuulti ani. Ma fac cu Wellaton- de obicei cimbin 2 nuante diferite.acum m-am facut cu rosu vulcanic si rosu colorado ( cate un tub din fiecare). Dar tot nu mi-a iesit cum am vrut. As fi vrut rosu mai aprins. Dar peste parul deja vopsit greu iese asa deschis. Aceleasi culori la tine ar iesi f rosiatice. Sunt cele mai aprinse culori din gama lor.
Mycya, o sa ma uit pe laptop la melodie, ca pe telefon nu o gasesc. Merci!
V doarme, cred ca ma pun si eu la somn cu el. Doar ca pana se adorm eu, se trezeste el...
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Bumble, eu am reusit sa rasnesc susan ( 100 gr) cu blenderul de mana dar impreuna cu ulei ca am facut tahini pt hummus!
Eladea, of, biata de tine! Las' ca veti scapa voi si de hopul asta!
Crissteo, eu tocmai ca vreau sa scap de rosu si nu am incotro ca ma fac cu henna de vreo ....8-9 ani, daca nu si mai mult pe de o parte as vrea sa scap si sa mai schimb culoarea, pe de alta parte mi-e groaza sa na apuc iarasi de vopsele chimice! Si asta e o problema importanta, de ce nu?! schimbatul culorii parului are chiar o importanta deosebita, te simti altfel
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010