HAI ADRIANA - Delfinasi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!!

Taaare as vrea sa resimtim si noi 0 gradute, in loc de -20.
Centrala noastra e la 22 de grade, dar pe jos sunt fix 13 grade. (stam la parter).
A inceput sa ninga de dimineata. E atat de frumos afara!
Sotul a avut ieri un accident, usor, el e bine, nici macar o zgarietura, dar masina e pe butuci, sper sa fie gata pana la MI..

Paula, we placut!

Kata, pupam tribul tau frumos!!

Voi ce scula folositi la rasnit susanul? Eu la robotelul de bucatarie nu am reusit sa maruntesc susanul decat alaturi de portocala si a iesit o pasta buna, am pus si lamaie, am pus si in, dar alea nu prea s-au zdrobit..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Si mama are hepatita din '89. A facut interferon de 2ori si tine un regim alimentar asemanator cu ce spuneati voi: fara prajeli, doar fiert si gratar. carne mananca doar de pui, vita si peste. Fara mezeluri, unt, varza, fasole, mazare, gutui, pere....Mie mi se pare ca sunt o gramada de alimente pe care nu le poate consuma. In plus, mai achizitioneaza niste ceaiuri pe care le-a brevetat o familie de medici din Oradea.

Asa ca le doresc sanatate multa tuturor bunicilor din delfinariu care sufera de hepatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumble, aoleo, bine ca nu a patit nimica...

Roxana, tu nu esti pe grupul yahoo, asa-i? Nu ai o adresa de yahoo ca sa te adaug si pe tine (daca ai,lasa-mi pe PM)? A pus pufescu o carte despre copilul vegetarian + emailuri cu sfaturi.

kata, si mie mi-e dor de postarile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alina, eu pt rasnit mi-am luat rasnita :) am vazut ca are desenat pe ea si cafea, zahar cubic si nuci :). nu m-am riscat sa dau 200 lei pe una de firma, am luat una no name de 60 lei.

si soacra mea are Hep. C, a facut trat cu inteferon, acum analizele i-au iesit ok..dar tre sa le refaca tot la 6 luni. mama ..aici nu stiu sigur, trebuie in vara cd vine din It sa isi faca analizele, ca eu n-am priceput daca are sau n-are..ca transaminazele sunt mari, dar cica are virusul, dar ca nu e nu stiu cum..(aici cred ca n-a inteles ea de fapt)- face doar silimarina, nu a depus dosar pt trat. cu interferon.

oana, multa sanatate bunicului. banuiesc ca face AVC ischemic, daca se recupereaza. celalat hemoragic e devastator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Adriana! sa fie totul bine si sa ai o experienta frumoasa!
Ati reusit sa dati de Carmen Albu? Si eu m-am intrebat de multe ori ce mai fac.

Kata, ce rasfatat e mezinul

Bambo, eu nu pot sa-ti spun ce sa faci cu Antonia referitor la inceperea scolii dar pot spune ca mie personal mi se pare tare aiurea ca sunt copii de varsta Anei in Ro care inca nu merg la scoala iar ea e clasa a doua. La copii nascuti in noiembrie-decembrie 2004 ma refer pe care parintii au decis sa nu-i inscrie decat dupa ce implinesc 7 ani. Aici se incepe scoala in anul in care implinesc 6 ani. Asa ca ea a inceput la 5 ani si 8 luni, cea mai mica in clasa. Esentialul este ca exista un decalaj de doi ani scolari care
in opinia mea nu-i deloc benefic.
Chiar vorbeam cu o prietena al carui baiat nascut in ianuarie a inceput in Ro la 7 ani si 8 luni. Cand s-a mutat aici cu scoala a inceput in anul superior impreuna cu cei de varsta lui.
Si se mai spune despre fetite ca sunt mai precoce . Primul an e mai greu pana se acomodeaza, invata sa fie atenti si sa se concentreze. Bine ca primul an aici a fost usurel iar acum cand e scoala serioasa deja e obisnuita cu scoala.
Crissy, tu ce parere ai?

Si la noi ninge si e frig, au fost si -10° adica extrem de joase temperaturile pentru zona de aici. Fetele mele spera sa reziste zapada ca sa inaugureze bobul primit de la mos Craciun. Sincer si mie imi place ca a nins, doar ca e greu cu masina prin nameti.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Vreau si eu o gura de cafea. Copilasul asta e tare matinal :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

bumblebee, eu rasnesc la robot, pe viteza maxima (altfel nu rasneste). Nu am reusit sa rasnesc chimen, raman semintele intregi. Ai incercat sa pui cantitate mai mare? O alta varianta ar fi piulita si mojar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Otilia, ce poza frumoasa ai si eu am fost cea mai mica din clasa ( tot in decembrie sunt nascuta) si a fost tare bine. Adica eu eram mandra sa zic in clasa a 12a ca am 17 ani cand unii deja aveau 19

Kata, ne era dor de tine. Cred ca e un spectacol continu la voi in casa. Nu i-ai filmat? Va pup pe toti

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Otilia, m-am pierdut... Cred ca nu am citit mesajul Roxanei legat de nelamuriri.
Antonia ar trebui sa intre in clasa zero, nu? Eu nu am studiat problema prea mult pt ca Elise merge in cl. I, dar din cate am inteles grupa pregatitoare e redenumita clasa zero si se muta de la gradinita la scoala generala.
Eu nu stiu ce as face daca as fi in situatia asta... Fiind primul an cred ca va fi un fiasco total. Stau si ma intreb: au clase (DOTATE) pt acesti copii? Personal calificat? Nu sunt prea mici pt a fi imprastiati printre copii mai mari decat ei?
Nu stiu ce sa zic... Antonia mi se pare o fetita fasneata si cred ca s-ar descurca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Si uite cum nasterea bebelinei mele a scos de la naftalina atatea mamici care nu am mai scris nimic de mult timp! Bebelina mea nu se grabeste, inca mai elimin din dopul gelatinos (nu mi-am inchipuit ca e atat de mare), contractii in continuare, neregulate insa. astept in continuare sa se hotarasca - m-a avertizat medicul ca o sa fie un travaliu lung, din cauza excesului de lichid.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...

Mergi la inceput