Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

noi am iesit duminica in parc, in inconstienta mea am stat vreo 2 ore. De atunci nu am mai iesit, dar maine vreau sa-l scot 10 min pe soare, ca innebunim.

Evident, nici eu nu am mai iesit tot de duminica, stam in casa amandoi si ne mirosim partzurile :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Evident, nici eu nu am mai iesit tot de duminica, stam in casa amandoi si ne mirosim partzurile :D

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

M-am stricat de ras!
Eu sunt dependenta de masina si nu stau neam acasa orice ar fi!Nu stau afara brrrrrrrrrrrr,dar plec la prieteni,mall-uri,etc sau mai facem tre prin casa...uneori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielita81 spune:

Va veni in curand primavara si atunci ce de plimbari ne asteapta....deja a trecut o luna din an mai e una si asteptam primavara...si fetele din Iasi ce ziceti facem o plimbare prin Copou??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ruxiii vreau poze cu sara, e prea frumoasa sa o vad rar. come back, please.

nu il scot afara, e cumplit de frig, azi dimineata erau -24 de grade la iasi ... brrrrr, nici eu nu ies pe vremea asta daca nu e MUSAI!

am fost la dc, am venit fara antibiotic si fara nimic. adica sa il las si fara antitermice, atat cat rezista el. avand in vedere ca dani a trecut cu bine si peste 41 ... pot sa stau linistita, 40 la 5 ani e parfum pentru el . bre, voi va plangeti de pediatre care servesc imediat antibioticul ... de a mea ce mai ziceti??????
alex e mucos, sa nu ii dau nimic daca nu se agraveaza, doar sterimar si aspirat. dani pupa si aerosoli si cam atat. ne auzim pe vineri sa vedem cum stam cu febra/mucii.

cam atat de pe la noi.
va si va doresc o noapte usoara.

Mergi la inceput

lori, masina noastra are un munte mare de zapada in spate. Razvan a fost acasa doar duminica, si nu l-am lasat sa curete, am vrut sa-si petreaca timpul cu noi.
Ah, si daca pleci si-ti gasesti locul ocupat, atunci tre sa dai la lopata in alta parte...
Si de vineri cica iar ninsori.

Eh, si noi cu treaba in casa, nu-mi ajunge timpul, parca tot mereu este mizerie si niciodata nu termin.

Maine vine soacra, vineri mergem la baby gym si la ai mei, deci ne mai miscam ceva.

Laura, super pediatra ta!

Andra, da' e frig rau la voi!

Mergi la inceput

mai tineti minte florile de gheata de pe geamuri din vremurile cand nu existau termopane?

Mergi la inceput

Citat:

lori, masina noastra are un munte mare de zapada in spate. Razvan a fost acasa doar duminica, si nu l-am lasat sa curete, am vrut sa-si petreaca timpul cu noi.
Ah, si daca pleci si-ti gasesti locul ocupat, atunci tre sa dai la lopata in alta parte...
Si de vineri cica iar ninsori.

Eh, si noi cu treaba in casa, nu-mi ajunge timpul, parca tot mereu este mizerie si niciodata nu termin.

Maine vine soacra, vineri mergem la baby gym si la ai mei, deci ne mai miscam ceva.

Laura, super pediatra ta!

Andra, da' e frig rau la voi!

Aha!Nasol cu dezapezirea!
Distractie placuta maine cu soacra,pardon,vineri la gym

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

ruxiii vreau poze cu sara, e prea frumoasa sa o vad rar. come back, please.

nu il scot afara, e cumplit de frig, azi dimineata erau -24 de grade la iasi ... brrrrr, nici eu nu ies pe vremea asta daca nu e MUSAI!

am fost la dc, am venit fara antibiotic si fara nimic. adica sa il las si fara antitermice, atat cat rezista el. avand in vedere ca dani a trecut cu bine si peste 41 ... pot sa stau linistita, 40 la 5 ani e parfum pentru el . bre, voi va plangeti de pediatre care servesc imediat antibioticul ... de a mea ce mai ziceti??????
alex e mucos, sa nu ii dau nimic daca nu se agraveaza, doar sterimar si aspirat. dani pupa si aerosoli si cam atat. ne auzim pe vineri sa vedem cum stam cu febra/mucii.

cam atat de pe la noi.
va si va doresc o noapte usoara.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Of Doamne,pana si la noi aici iti dadeau ceva la asa febra!
Sanatate multa si refacere rapida!

Mergi la inceput

Citat:

mai tineti minte florile de gheata de pe geamuri din vremurile cand nu existau termopane?

Nu mi-e dor de ele ca venea un vant pe acoloooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu nu ies ca s foarte friguroasa. si al meu sotz e mai friguros si nici nu vrea sa auda ca l scot pe iustin pe vremea asta.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput