Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_tc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina noi am iesit duminica in parc, in inconstienta mea am stat vreo 2 ore. De atunci nu am mai iesit, dar maine vreau sa-l scot 10 min pe soare, ca innebunim. Evident, nici eu nu am mai iesit tot de duminica, stam in casa amandoi si ne mirosim partzurile :D Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011) |
andreea_tc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrielita81 Va veni in curand primavara si atunci ce de plimbari ne asteapta....deja a trecut o luna din an mai e una si asteptam primavara...si fetele din Iasi ce ziceti facem o plimbare prin Copou?? |
de acord.
Eu de sapt viitoare incep serviciul, dar in we no probl
oxidoni spune:
Buna si de la noi!
La multe lunite sarbatoritilor si sanatate multa la toata lumea!
Eu inca nu am inchis niciun ochi...m-a tot tinut Miruna in 'priza', cu treziri dese, iar pe la 1 juma au ajuns la noi mama, cu sora si cumnatul. Am mai stat putin cu ei, iar de la 2 ma chinui sa adorm.
Acum alaptez...daca tot nu adormeam
Fetelor, voi le mai dati la copii suc de fructe? Ca eu la masa de la 10 i le dau pe razatoarea de sticla, si suc nu mai primeste.
Avocado poate da scaune moi?
Si inca ceva...cand se recomanda introducerea branzicii cu fructe? De la ce varsta?
Va pupam pe toate si sa aveti noapte usoara!
ilida spune:
Buna seara dragi mamici!
La multi ani cu sanatate sarbatoritilor zilei!
Imi pare rau sa aud de gerul din tara si ca tb sa stati in casa :( , asa iarna am avut aici anul trecut cand eram cu greturi.
La noi din contra, e frumos ca primavara, azi am avut +18 C! Pot sa spun ca au aparut deja bumbii de lalele in spatiile verzi. Nu-i de'a buna, ar trebui totusi si ceva ger.
Faceati inventarul bebelusilor fara dinti: sa il numarati si pe Tudor cel lenes, la el se pare ca toate vin mai tarziu. Cu mancatul stam la fel de rau ca acum 2 saptamani, nu are nici cea mai mica intentie sa guste geva! I-am facut si morcovi la steamer si i-am dat intregi ca sa ii molfaie in joaca. Degeaba! Mai are un pic si face 7 luni Ma rog la DD sa ii fie suficient de hranitor laptele pana cand s-o hotari si el sa manance.
Nu mai stiu cine ma intreba de circumferinta capului. Intradevar i-a crescut de la nastere, dar nu in ritmul care trebuia, de-asta curba lui este descendenta fata de cea normala.
Cum se mai simt mamicile bolnave? Dar puii suferinzi?
Anamaria, ai terminat eseurile?
Chiar MihaelaHeg, tu pe unde bantui? Sper ca esti bine
anca-28 spune:
Neata
Va invit la o cafea si la o prajitura
Noi am avut o noapte mai buna, am avut ceva treziri dar nu asa multe(nu mai stiu cate, de multe ori cred ca ma dau jos din pat adormita ii bag suzeta in gura Nataliei si adorm instant), oricum am prins cateva ore de somn si acum sunt in forma.
Se pare ca azi nu e asa frig ca zilele trecute asa ca pe la 11 ma duc cu Natalia la cumparaturi.
la toate si o zi cat mai frumoasa.
navicula spune:
Neata!
Nici eu nu l-am scos pe Luca afara de duminica. Si la noi e ger, dar nu ca si la Adra_bell, -22, iar peste zi undeva la -7/-10. Eu zic ca au timp si mai incolo sa se caleasca, ca nu au intrat zilele-n sac.
Oxidoni eu zic, si cel putin asa o sa fac, ca daca ii dau fructele pisate nu are nevoie neaparat de suc separat. Cred ca fructele date cu totul sunt mai importante, pentru ca au fibre si ii ajuta in digestie. Despre branzica nu stiu ce sa zic ca exista diferite variante, unele pediatre recomanda de la 6 luni, altele de la 8 -10 luni. Krissy, daca nu ma insel, zicea ca dupa 8 luni. Noi inca nu am inceput diversificarea, asa ca nu pot sa-ti spun cum facem noi.
Crisspy ca tot intrebai daca mai exista copii nediversificati, eu vrea sa incep undeva la sfarsitul luni, nu stiu exact cand, o sa mai studiez sa vad cu ce incep pentru ca medicul de familie zicea sa incep cu cereale, iar pediatra cu legume. Mai studiez.
Lorialex si eu votez pentru recovery, pentru ca e un loc frumos cu oameni de calitate, zic eu, si de la fiecare am invatat lucruri bune.
Gliana si mie mi-a luat destul de mult timp sa incep sa scriu, sa recunosc despre cine este vorba si sa asociez persoana cu numele, si chiar daca uneori simteam ca nu-mi raspunde nimeni am continuat sa scriu. Si eu le vreau pe fete inapoi.
navicula spune:
Anca-28 ma bucur ca ati avut o noapte mai odihnita si te-ai putut odihni. Cafea am, dar o prajitura nu ar strica. Distractie placuta la cumparaturi.
Ilida copii se dezvolta in bum-uri si vezi si tu ca sunt mamici care spun ca astazi nu fac nu stiu ce copii lor si maine, sau se intorc sau stau in fund. Nu stiu cum e cu perimetrul cranian sau toracic, cat ar trebui sa creasca ca sa fie ok, daca nu esti tu linistita mai consulta in medic, daca nu e prea costisitor. In legatura cu faptul ca nu are dinti, chiar te rog sa stai linistita ca nu e nici o problema. Paulei ia iesit primul la 8 luni jumatate, si am o cunostinta la baiatul careia ia iesit dupa 1 an si o luna si e ok. Pupam pe Tudor si pe mamica.
Babylicious spune:
Salutare si de la noi! Sunt inz ona, am citit numai pe diagonala, fac gogoshi
Sper sa si iasa, ca altfel arunc toata treaba pe geam
ALINAOPREA spune:
Fetelor imi pare rau de discutiile in contradictoriu iscate in ultima vreme precum si de decizia fetelor de a se retrage.
Haideti mai fetelor, ganditi-va mai bine, puneti in balanta lucrurile frumoase de pe forum si cele mai putin frumoase si ramaneti cu noi.......
Pt mine discutiile cu voi, aici sau pe FB sunt rasfatul meu.
Abia astept sa doarma Maria ca sa va pot citi, sa ma relaxez si binedispun vorbind cu voi.
In legatura cu laudatul, si eu cred ca printesa mea e cea mai frumoasa si cea mai desteapta.
Nu prea pun eu poze pt ca sunt parala cu tehnologia si de cand folosesc tableta nu stiu cum,dar cand voi afla, sa va tineti ce ma voi mai lauda cu puiutul meu de cioara
E normal sa fie asa, puii nostri sunt ceea ce avem noi mai de pret in viata, degeaba avem o cariera, lucruri materiale, o familie care ne iubeste, o multime de prieteni, nimic nu valoreaza nici cat un fir de par de pe capul copilului nostru, asa ca hai sa ne laudam cu ce avem mai de pret, cu copii nostril frumosi si destepti.
Pupam toate fetele si bebelushii !