Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
Gliana spune:
Neata , eu sunt zombi azi, am si plans putin sa ma racoresc si astea pt ca m-a ajuns oboseala putin. Bag o cafea acum iar dupa masa a spus sotul ca vine de la birou mai repede sa ma inlocuiasca. asta e.....trebuie sa rezistam......
Mada, vai de mine, ce ai rezolv la dermato? Dar de ce ai asteptat atata sa mergi? Sper sa treaca buba repede la pui.
Fetele, eu nu am mai activat asa serios aici, scuze, nici timp dar nici chef nu am avut si asta probabil ca m-au afectat putin discutiile alea...dar imi revin eu.
Noi nu avem dinti si nici nu cred ca vom avea in curand pt ca gingiile nu mi se par pregatite.. Cristinei la 9 luni i-a iesit primul iepuras.
Pup sarbatoritii dragalasi de azi!
Ce mari sunt copilasii nostri deja.......
Sa aveti o zi minunata. Multumim de retete....As vrea sa vad ooze cum arata...poate punem pe Fb poza cu reteta atasata. ?......
Gliana spune:
La multi ani si mamicilor Veronica pt ieri si Indra pt azi!
Scuze, mai uit de mamici, daca va am pe FB acolo sigur ma instiinteaza si vad ca e ziua voastra.
Pupici , multa sanatate si muulte bucurii sa aveti fetelor!
Amaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian AM ZIS MAMA mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
BRAVOOOOOO!!!!!! Nu-i asa ca ti-a crescut inima de bucurie??? BRAVO, PATRICK!!!!!!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Babylicious Avem un dintisoooooooor!!!! Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011) |
Felicitari!!!!!! Saptamana asta a fost una dintoasa!!:))))) O punem de-un chef impreuna sa sarbatorim?? Bravo, Eliza!!!
Amaia spune:
citat din mesajul lui Laura13 bravo patrick!!!!!!!!!! bravo eliza!!!!!!!!!! alymih ii voi face branzica cu lapte uht, 3.5% grasime, probabil dorna. eu ma simt cumplit, ma doare in dreapta ffff tare, ma gandesc la apendicita sau oi fi racit la ovare (desi nu am patit-o niciodata). oricum, ma simt cumplit, alex doarme asa ca ma duc sa zac in pat. n usoara tuturor Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011 Poze Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
Cum te mai simti, Laura???
crisspy spune:
'Neata,
IUSTIN si MATEI de Corry
FILIP de Adra_bell
Oana (Babylicious) felicitari pentru dintishor .
Laura sper ca te-ai simtit mai bine azi-noapte . Dani cum mai e?
Ana bine ca ai terminat cu scoala. Poate acum te mai odihnesti si tu. Imi pare rau de cazatura sotului, dar e bine ca nu a patit nimic Petru. Pune si tu un link cu umidificatorul cand ai timp .
Andra s-a trezit cu 38.4 si cu muuulti muci . Bagat o jumatate de supozitor de paracetamol, sper sa nu fie nimic. Razvi mai tuseste cand si cand, e bine ca vine week-end-ul si isi mai revine pana luni.
Aseara am fost prin Carr4 sa mai luam una, alta si ne-a oprit un reporter de la Prima Tv sa ne intrebe daca facem plinul din cauza zapezii. A facut niste ochi cand i-a spus Adi ca alea sunt provizii normale ...oricum era lume ca la balamuc, toti cumparau de toate. S-a cam speriat lumea de codul rosu .
fetele, o zi usoara sa aveti
madybulancea spune:
Neatza....
Gliana nu aseara am fost prima data cand m-am dus la dermato,am mai fost de cel putin 3 ori la dermato.....pana acum 2 sapt nu avea decat in zona inghinala si un pic la urechiuse,acum are si la gat un pic,la genunchi in spate,exact la pliuri...deci are DA,mi-a dat altA CREMA CU CORTIZON,ALTA CREMA DE INTRETINERE,AM INTREBAT-O SI DE CREMA DATA DE LAURA EXOMEGA,a zis ca ea o recomanda pe aia pe zone extinse,inca nu l-ar da cu ea,mai asteptam....treb sa ii pun si ceva intre pielea lui si pampers caci il irita si pampersul...ori tifon mai mult ori scutecele de finet fierte mereu....asta e....
multumesc mult de sfaturi!