Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Salutare si de la noi! Sunt inz ona, am citit numai pe diagonala, fac gogoshi
Sper sa si iasa, ca altfel arunc toata treaba pe geam

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria (18.07.2011)

Mmmmmmmmm gogosi, spor la gogosit, sa ne spui cum au iesit, sa te chemam si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

EDUARD-GABRIEL de pufi79

Nici noi nu am iesit pe vremea asta afara, oricum Andra are muci de la 2 luni, parca e izvor frate, nu se mai termina. Pe Razvi il scot de nevoie ca mergem la gradinita, dar nu sta mult afara numai cat facem tranzitia bloc - masina - gradinita si viceversa.

Laura e bine ca Dani e rezistent la temperatura. Asa e si Razvi al meu, la 40 danseaza prin casa. Cand a avut pneumonie in decembrie daca il vedeati puteati sa jurati ca sunt nebuna si ca copilul nu are nimic. Eu ii fac si Andrei aerosoli, insa numai cu ser si numai seara ca sa poata sa doarma bine noaptea.

Oxidoni noi am servit suc de fructe numai la inceputul diversificarii. Probabil cand vom avea mai multe mese de solide o sa incep sa-i dau si suculet. Noi am introdus branzica in week-end, adica la 5 luni, dar noi aveam nevoie in opinia medicilor.

Oana arunca si pe la mine niste gogoshi...moama ce pofta mi-ai facut .

Despre noi ce sa va zic, mancam in ritmul nostru si ne dezvoltam tot in ritmul nostru. Ii place mult sa stea in brate, daca apuci sa o iei la revedere, nu mai vrea deloc jos. O mai pacalesc sa stea jos dar e musai sa cant. Si cum vocea mea nu prea ma ajuta, ma mai trezesc ca ma apostrofeaza Razvi cu un "nu mami" spus foarte serios. Baia e o placere, nu mai sta locului o clipa, e nevoie de 2 oameni ca sa facem baie. Noaptea mai are chef de vorba si o "terorizeaza" pe mami timp de vreo 2 ore. Aaaa, si nu vrea domnule sa adoarma nici in brate, nici in patut, dar daca o pun in landou adoarme instant.

Voi cand ati inceput sa dati apa la bebelusi?

O zi usoara va doresc si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

mai tineti minte florile de gheata de pe geamuri din vremurile cand nu existau termopane?

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

daaaaaaaaaa [omulet suspinand cu melancolie]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

ruxiii vreau poze cu sara, e prea frumoasa sa o vad rar. come back, please.

nu il scot afara, e cumplit de frig, azi dimineata erau -24 de grade la iasi ... brrrrr, nici eu nu ies pe vremea asta daca nu e MUSAI!

am fost la dc, am venit fara antibiotic si fara nimic. adica sa il las si fara antitermice, atat cat rezista el. avand in vedere ca dani a trecut cu bine si peste 41 ... pot sa stau linistita, 40 la 5 ani e parfum pentru el . bre, voi va plangeti de pediatre care servesc imediat antibioticul ... de a mea ce mai ziceti??????
alex e mucos, sa nu ii dau nimic daca nu se agraveaza, doar sterimar si aspirat. dani pupa si aerosoli si cam atat. ne auzim pe vineri sa vedem cum stam cu febra/mucii.

cam atat de pe la noi.
va si va doresc o noapte usoara.

Of Doamne,pana si la noi aici iti dadeau ceva la asa febra!
Sanatate multa si refacere rapida!

Loredana,
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

uite ca din nou a avut femeia dreptate, acum nu mai are nimic decat niste mucisori, zici ca nu a avut nimic niciodata.
adevarul e ca dani asa e el, sub 39 nu face febra niciodata la boala, doar de la 39 in sus, cel mai rau a fost la 41 cand statea in pat si imi cerea lopatelele de nisip sa se joace si el un pic la nisip , era, saracul, pe alta lume.
dar, multumesc lui DD, nu mi-a facut niciodata convulsii. si febra este pana la urma modul bun de reactie a organismului, modul in care face anticorpi. drept e ca eu mor incet cand il vad asa. oricum am convenit asa: cand incepe sa se planga de dureri de cap ii dau antitermic. pana atunci, chiar daca e leguma in pat, il las in pace. sper sa rezist si eu la aceasta intelegere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

Citat:
citat din mesajul lui Gabrielita81

Va veni in curand primavara si atunci ce de plimbari ne asteapta....deja a trecut o luna din an mai e una si asteptam primavara...si fetele din Iasi ce ziceti facem o plimbare prin Copou??

de acord.

Eu de sapt viitoare incep serviciul, dar in we no probl

Mamica de Alexandru Andrei 27 Iunie 2011

eu ua abia astept sa vina primavara.
andreea tre' sa ne vedem musai, iti dai seama ca inca picii nu se cunosc?
ar fi super fain o iesire in gasca cu copilasii ... [omulet visator]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Buna si de la noi!

La multe lunite sarbatoritilor si sanatate multa la toata lumea!

Eu inca nu am inchis niciun ochi...m-a tot tinut Miruna in 'priza', cu treziri dese, iar pe la 1 juma au ajuns la noi mama, cu sora si cumnatul. Am mai stat putin cu ei, iar de la 2 ma chinui sa adorm.
Acum alaptez...daca tot nu adormeam

Fetelor, voi le mai dati la copii suc de fructe? Ca eu la masa de la 10 i le dau pe razatoarea de sticla, si suc nu mai primeste.

Avocado poate da scaune moi?

Si inca ceva...cand se recomanda introducerea branzicii cu fructe? De la ce varsta?

Va pupam pe toate si sa aveti noapte usoara!

Mami de minune de fetita Miruna-Maria (14 iulie 2011)

nu-i dau suc, ii dau doar fructele rase, practic acolo e si sucul.
nu stiu nik de avocado ...
noua acum ne-a spus sa introducem branzica, adica dupa 7 luni, din lapte de comert, UHT, cu 3.5% grasime, cu pastile de calciu lactic, la 1l de lapte 6 pastile, la 1/2l 3 pastile. tin ACUM minte ca tot asa am facut si la dani.
si somn usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

'neata,

EDUARD-GABRIEL de pufi79

Nici noi nu am iesit pe vremea asta afara, oricum Andra are muci de la 2 luni, parca e izvor frate, nu se mai termina. Pe Razvi il scot de nevoie ca mergem la gradinita, dar nu sta mult afara numai cat facem tranzitia bloc - masina - gradinita si viceversa.

Laura e bine ca Dani e rezistent la temperatura. Asa e si Razvi al meu, la 40 danseaza prin casa. Cand a avut pneumonie in decembrie daca il vedeati puteati sa jurati ca sunt nebuna si ca copilul nu are nimic. Eu ii fac si Andrei aerosoli, insa numai cu ser si numai seara ca sa poata sa doarma bine noaptea.

Oxidoni noi am servit suc de fructe numai la inceputul diversificarii. Probabil cand vom avea mai multe mese de solide o sa incep sa-i dau si suculet. Noi am introdus branzica in week-end, adica la 5 luni, dar noi aveam nevoie in opinia medicilor.

Oana arunca si pe la mine niste gogoshi...moama ce pofta mi-ai facut .

Despre noi ce sa va zic, mancam in ritmul nostru si ne dezvoltam tot in ritmul nostru. Ii place mult sa stea in brate, daca apuci sa o iei la revedere, nu mai vrea deloc jos. O mai pacalesc sa stea jos dar e musai sa cant. Si cum vocea mea nu prea ma ajuta, ma mai trezesc ca ma apostrofeaza Razvi cu un "nu mami" spus foarte serios. Baia e o placere, nu mai sta locului o clipa, e nevoie de 2 oameni ca sa facem baie. Noaptea mai are chef de vorba si o "terorizeaza" pe mami timp de vreo 2 ore. Aaaa, si nu vrea domnule sa adoarma nici in brate, nici in patut, dar daca o pun in landou adoarme instant.

Voi cand ati inceput sa dati apa la bebelusi?

O zi usoara va doresc si multi

Crisspy, fericita de Razvi (16.02.2009) si Andra - Maria (26.08.2011)

m-a distrat teribil faza asta ... ce iti e si cu copiii astia mari???!!! sunt atat de scumpi si de haiosi cateodata
pare rau de muci, sa treaca o data ... cred ca esti satula! o aspiri? umidificator in camera? da' cred ca le stii si le faci si tu pe toate
noi ii facem baie in cada mare, in fiecare seara, nu de alta dar faceam LAC in camera. acum e cel mai fericit, cand incepem sa il dezbracam deja nu mai are stare, topaie si rade ... stie ce urmeaza
apa am inceput sa ii dau cand am inceput cu piureul de legume, cate un pic la pranz, oricum nu se omoara cu ea, dar ii palce sa tocaie din bibe

gata, fug la treaba, fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Laura 13 ma bucur ca va simtiti mai bine. Si eu stiam ca doar peste 38 de grade corpul isi da seama ca ceva nu e in regula, intra mecanismele de aparare in functiune si ar trebui sa lasam corpul sa lupta. Pe Paula si eu o las acum , nu mai sar asa repede cu antitermice. Ma bucur ca ai gasit o pediatra care nu da repede antibiotic si medicamente.
Babylicious spor la bucatarit si sa-ti iasa niste gogosi frumoase.
Crisspy se pare ca am confundat, nu tu intrebai de diversificare . Ma bucur ca v-ati gasit ritmul, sa cresteti frumos in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

crisspy, eu am inceput sa i dau apa, in momentul cand s-a repezit disperat sa bea in paharul meu. si i am dat sa guste cateva picaturi. practic, cam la 2 sapt de cand am inceput diversificarea.
si acum o data pe zi ii dau ori din cana, ori din canitza lui cu cioc, cateva picaturi, ca oricum nu bea mult.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Laura , ma bucur ca Dani e bine.

Bineinteles ca o aspir, umidificator trebuie sa cumpar..de fapt cred ca trebuie sa cumpar 2, unul pt fiecare dormitor. Aveti vreo sugestie?

La Razvi e invers, cand are ceva bacterian temperatura nu sare de 39, cand sare de 39 si ajunge si pe la 40 tine 2 zile si gata, am terminat. Dar ii dau antitermice.

Nu am trecut inca in cada mare ca nu sta in fundulet si nu avem loc 2 persoane in baie, plus ca e foarte joasa cada si o sa murim de dureri de spate .

Alina

Mergi la inceput