Podurile din Madison County ...
Raspunsuri - Pagina 16
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aqai Oau, adica pot sa concluzionez ca: - daca am o casnicie facuta praf, daca sufar ca un caine si sunt insingurata sufleteste - daca sotul meu considera toate acestea ca fiind irelevante - daca nu am posibilitatea (sau nu o vad eu) de a divorta Am voie sa - imi gasesc adevaratul suflet pereche - sa traiesc o iubire intensa de sa aprinsa si inmoaie mintile tuturor prin pasiune, romanta, forma, arta si estetica - apoi la un moment dat sa imi reasum rolul de femeie cu familie si cu nefericirea aferenta, lasand "iubirea vietii" libera spre alte orizonturi care sa ii implneasca metafizic existenta si eu sa traiesc din amintirile care acum vor fi fost suficiente pentru a-mi lumina intunericul din viata ?????? Si nu va fi fost adulter fiindca am ales famila ? nu mai inteleg nimic. Credinta mea era ca as fi fost arsa in piata publica Come on. cred ca ne cam jucam cu focul aici. si cele care, si cele care nu |
dar cui ii ceri voie? crezi ca exista vreo instanta superioara care eventual poate da liber la adulter? e viata ta, faci ce vrei cu ea. de la mine cel putin, asa se vede.
Aqai spune:
Of, punctuatia asta....
Draga mea, incercam si io sa formulez o concluzie. Ca asta cetesc de tone de pagini: ca daca-i cu scantei, nu-i bai. Daca-i cu ceapa prajita, ne cam doare la nas.
Da uite cum nu ma lasi matale sa concluzionez linistita, da nici macar nu-mi demontezi parcursul logic. Ma arunci in voia liberului arbitru fara urma de remuscare.... cu ce ti-am gresit?
portocalia spune:
citat din mesajul lui Aqai Of, punctuatia asta.... Draga mea, incercam si io sa formulez o concluzie. Ca asta cetesc ce tone de pagini: ca daca-i cu scantei, nu-i bai. Daca-i cu ceapa prajita, ne cam doare la nas. Da uite cum nu ma lasi matale sa concluzionez linistita, da nici macar nu-mi demontezi parcursul logic. Ma arunci in voia liberului arbitru fara urma de remuscare.... cu ce ti-am gresit? |
:)))))). mai, mie imi place ceapa prajita, probabil de-asta nu rezonez cu opinia generala.
toate in viata au un pret, depinde daca ti-l asumi sau nu. in momentul in care ti-l asumi, esti absolut liber sa faci ce vrei, nu te poate nimeni impiedica, nici dumnezeu, nici morala occidentala, nici manualul monogamului (serios, chiar exista asa ceva?).
parerea mea e ca oamenii care se complac intr-o relatie nesatisfacatoare si nu-si dau voie sa caute macar sa fie fericiti, fac asta din simplul motiv ca stiu, deep inside, ca nu pot plati pretul. si atunci isi gasesc scuze gen morala, pacatul, bla bla...totul e o tranzactie si intrebarea este daca la final iesi pe plus sau pe minus.
pentru francesca noastra, pur si simplu familia era mai importanta. nu ar fi putut plati pretul renuntarii la familie, la confort, la rutina calduta, care pana la urma era viata ei. amorul, oricat de nebun cu fotograful, nu ar fi fost suficient. nu ar fi iesit pe plus si ea stia asta.
michelle-usa spune:
am vazut filmul in urma cu citiva ani.
mie nu mi-a placut nici povestea,nici actorii, nici mesajul.
nu vreau sa ofensez pe nimeni caruia i-a placut. mi-am spus doar parerea.
michelle
buflea spune:
citat din mesajul lui michelle-usa am vazut filmul in urma cu citiva ani. mie nu mi-a placut nici povestea,nici actorii, nici mesajul. |
Povestea baniesc ca nu ti-a placut din considerente religioase ... mesajul nu stiu exact care a fost - chiar, care a fost dupa voi mesajul filmului ? ... dar sa nu iti placa de Meryl Streep, una dintre cele mai cerebrale si talentate actrite din zilele noastre ...asta mi se pare infamie
buli spune:
buflea, eu nu justific nimic. nici pe mine nu ma justific, darmite pe altii.
am zis ce mi-a facut-o simpatica.
in rest, discutam discutii, daca am fi puse in situatii similare, cine stie cum am reactiona? indiferent in ce rol am fi.
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
:)))))). mai, mie imi place ceapa prajita, probabil de-asta nu rezonez cu opinia generala. toate in viata au un pret, depinde daca ti-l asumi sau nu. in momentul in care ti-l asumi, esti absolut liber sa faci ce vrei, nu te poate nimeni impiedica, nici dumnezeu, nici morala occidentala, nici manualul monogamului (serios, chiar exista asa ceva?). parerea mea e ca oamenii care se complac intr-o relatie nesatisfacatoare si nu-si dau voie sa caute macar sa fie fericiti, fac asta din simplul motiv ca stiu, deep inside, ca nu pot plati pretul. si atunci isi gasesc scuze gen morala, pacatul, bla bla...totul e o tranzactie si intrebarea este daca la final iesi pe plus sau pe minus. pentru francesca noastra, pur si simplu familia era mai importanta. nu ar fi putut plati pretul renuntarii la familie, la confort, la rutina calduta, care pana la urma era viata ei. amorul, oricat de nebun cu fotograful, nu ar fi fost suficient. nu ar fi iesit pe plus si ea stia asta. |
Asta e adevarul dezbracat pana la os.
buflea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui J G
Asta e adevarul dezbracat pana la os. |
Deja ati inceput cu dezbracatul ? You naughty girls ...