Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Strumph Noi am dat 7 euro pe un bec economic si le-am schimbat pe toate in casa.
Si eu am mana sparta, noroc ca sotul meu e cel calculat si cand se termina bugetul ma trage de maneca si ma tine sub control pana atunci, imi fac de cap
Nu de drumul cu trenul imi fac griji ci de aglomeratia care o sa fie. Ma gandesc ca poate e obositor pentru el sa vada atata lume. Daca ne hotaram sa venim sigur iti voi scrie ca sa ne ajuti cu informatii
Ce idei buna cu ursuletul Pudsey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am recitit in urma si mi-am dat seama ca am scris in viteza si cu multe greseli si mancat litere pe ici pe colo deh ,, mi-e foame de dimineata

ma bucur ca v-a placut magazinul cu margele, m-am gandit la Delia si Simo ca ele-s cu gablonturile, cred ca ar fi stat o zi pe acolo ca aveau ce sa vada/cumpere

cami eu las ca-i bun si geru , mai stai in casa si mai te odihnesti putin

Roxy, deci ochiul soacrei iar a vazut bine te dai cu roj eu nu , ma dau cu putin rimel si pun putin blush in obraji dar ruj nu ca eu pup piscoata nons top si sa nu o vopsesc

oana ai pm

lalely ma bucur ca te-ai distrat si relaxat in vacanta pozici ne arati ?

Mergi la inceput

alehiam, vazut mama si fiica pffuuuu da ce copie fidela ai facut si ce mandra merge felicitari si la mai mare , putine cazaturi va dorim

madutza acum am vazut si eu pe Cata la mamaie in curte ii batea soarele in ochi ? Pe cristi vad ca l-ai hranit bine de dimi si l-ai infofolit ca la asa ger... brrrr

catank, eu spun sa te duci la tati, cat de ger o fi , i-ar placea sa va vada, sunt sigura

spiridusha, da l-am botezat si pe smith mare nu numai pe smith mica pai daca ne-am cununat in biserica ortodoxa trebuia sa se dea si el pe religia noastra ca sa poata sa ne cunune, el inainte era alta religie, ceva de pe aici de pe la englezi da ce te framanta asa tare mami de nu ai somn in mijlocul noptii ? al meu barbat se implica la cresterea si educarea piscoatei pentru ca l-am si implicat dar ii si place, se joaca cu ea, ii canta, are voce ii spune povesti, poezii, sta la baita cu ea si se joaca impreuna, el langa cada si piscoata in , ii arata ce si cum se face cu jucariile, in fiecare seara, nu a lipsit niciodata de la baita pana acum, si eu in timpul asta ii pregatesc pijamalele, patutul, biberonul si restul ce mai trebuie si el ii da biberonul dupa ce o usuc si o imbrac, ii canta ca fara nu bea lapticul cand se opreste din cantat se opreste si ea din supt ar trebui sa il inregistrez odata sa am amintire , la baita la fel... ca cine stie pana cand o mai fi asa ... Sotul tau daca vine tarziu de la munca si e super obosit il mai inteleg dar nu 100%, ar trebui sa isi faca timp , timpul trece si mai tarziu s-ar putea sa ii para rau ca nu petrece destul de mult timp acum cu feciorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

pai strumph, draga, eu cred ca stateam chiar o zi acolo si plecam cu o pereche de cercei.... mai am un pic si visez margelele alea cu flori turcuaz... nu ca n-as avea muulte turcuaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut, doamne cat ati putut scrie.

Nu am mai intrat ca aseara m-am simtit tare rau cu frisoane si dureri musculare. Si Matia e cu febra, se pare ca e ceva virus la gradi ca mai sunt doar cate 5-6 copii in grupe.

Cami ai grija de tine, mulyta sanatate.

Catank multa sanatate tatalui tau. Si eu zic ca poti sa mergi la drum chiar daca este frig.

Delia de ce esti suparata?

Va pup nu am timp acum sa scriu mai mult.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

nu sunt suparata, somleac, iubita.... chiar deloc....

Mergi la inceput

somleac, sanatate multa mami! ai grija, ... chair ia sa ma duc sa vad daca mai am niste vit C i sa-i dau si la pitica....

Mergi la inceput

haivd ca a plecat toata lumea si m-a lasat sa ma desfasor, ca vad ca nu-mi mai tace melitza de dimineata ma duc jos sa ne jucam ca nu mai are stare, nu ii mai place pe aici, a tras de toate de pe rafturi si a umblat peste tot, iar si-a scos sosetele si sta in genunchi cu manutele in sus pe usa si maraie/plange ca am inchis-o ca nu stiu de cate ori am cules-o de pe la scari si am zis ca mai bine inchid usa si o tin aici cu mine decat sa o culeg gramada de pe scari deci la joaca cu noi jos in living , vreo juma de ora si apoi fructele si imbracarea si afara cu noi ca daca stau in casa si azi precum ieri juma de zi precis imi face iar capul calendar si nu ma mai tin nervii , iesim macar sa ne oxigenam creierii chit ca mami nu are bani de tocat, azi ia salariul domnul , abia astept

o zi frumoasa si ne mai auzim mai tarziu

ce frumos ma striga ma maaa...mam ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hai ca am aparut eu la spartul oalelor

Strumphy, plimbare placuta!
Somleac, sanatate!

Eu in zilele astea reci l-am scos pe Luca foarte putin, cate 10-15 minute prin curte. Doar in week-end cand au fost socrii pe aici l-am scos la pranz putin mai mult ca era soare. L-a scos bunicul

Incerc sa pun si eu poze noi in album si sa mai citesc din urma.

Voiam sa scriu de ieri, dar n-am mai apucat sa intru, referitor la cum se implica tati . Si la noi e mai putin, ca la fel ca la multe din voi, pleaca dimineata, vine seara. Dar, asa cum zicea si Strumphy, nu lipseste de la baie. De fapt, de cele mai multe ori, el ii face baie, eu pregatesc haine, pat... Mai iese cu el dupa-amiaza (dar nu acum cand e frig) si in week-end, pe aici prin curte. Mie deja mi-e greu sa ies cu el in brate. Ma rog, atat cat sta pe acasa, se implica. Mai fac si eu ceva treaba in bucatarie, sau curatenie.

Ma duc sa mai citesc.
Va pup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Neata!!!

O cafeluta,ceva,mai este si pentru mine???
Apar si eu la pranzul cel mare...
Doamneee da ce ati mai scris zilele astea...
Abia am reusit sa ma pun la zi cu noutatile..

La multi ani primilor fluturasi sarbatoriti!!!

Strumph,superba vacanta...minunata piscoata,iar de parinti..no commment doi frumosi.
Uff...ce mult ai dat si tu jos..eu mai am muuult si ambitie zerooo.

Roxi,ma bucur ca esti cocheta,imi place,asa sunt si eu nu plec niciunde ne motata si ne aranjata...cand am timp ma motez si prin casa..

Catanak,sanatate multa tatalui tau.

Lavi,casuta a iest ff frumoasa,plina de bun gust si caldura.
Felicitari mami!!!

Madutza,suna tare bine meniul tau...cred ca o sa fie si la fel de apreciat de invitati.

Referitor la mot,noi ne-am gandit sa-l facem la un restaurant cu prietenii fff apropiati nasii si mosii.
Acasa e greu, pt ca ,fiecare au copii si va inchipuiti ce ar iesi..un mare tambalau.

Voiam sa mai scriu cate ceva dar,nu ma lasa maimuta mea cataratoare...

Mergi la inceput