Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cand mai modificati pe aici va rog adugati la bebe de djlaura

daria ana-maria 40 saptamani si 1 zi 3100gr 51cm apgar 9 nascuta la 17:45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

laurica , ziceai ca ne povestesti de soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluenight spune:

Mandreeac

strumphitza Am vazut aseara pozele dar n-am apucat sa scriu. Piscoata ta, Sophia, e frumusica foc, in poza de la avatar nu se vede la fel de clar. M-a uimit in poze cat e de dragalasa si expesiva Parul ii e blond-roscat?
Si mi-a placut tare mult pijamaluta cu urechiuse (e pijama, da?)
Iar tu mami, arati foarte bine
Imi aduc aminte ca vazusem poze cu tine cand erai gravida si uitandu-ma acum pot sa zic ai slabit foarte mult si iti sta foarte bine. Si Nick completeaza foarte frumos "tabloul" de familie
Pacat ca nu aveti o poza toti trei.

Poze cu noi mi-ar placea sa va arat dar nu stiu parola de la picassa unde puneti voi poze. Daca vrea cineva sa mi-o dea o sa pun si eu poze cu noi

Strumph, mi-ai dat si mie o ideea foarte buna cu Jubileul de diamant al Reginei fiindca in 4 Iunie e ziua lui Mihai si ne gandeam sa mergem undeva sa-l sarbatorim I-am zis si sotului aseara de idea asta si a zis ca ne gandim fiindca nu putem sa venim la Londra decat cu trenul si s-ar putea sa fie prea obositor pt Mihai tot ce se intampla pe acolo, dar e o idee buna si o vom lua in calcul

Cami multa sanatate!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!

LA MULTI ANI, DAVID ALEXANDRU!

Sa cresteti mari, sanatosi, destepti, frumosi si sa aveti parte de multe bucurii alaturi de parintii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Morning!!!

Cafeluta si o feliuta de soare de la Londra, nu-l dau pe tot ca imi trebuie si mie, cred ca e cu dinti si aici, dar nu cred ca are asa colti ca la voi -22 grade brrrrrrrrrrrr repede dupa soba ca nu e de gluma la asa temperaturi Acum vreo 4 ani in urma de Craciun am mers la mama acasa, la mama naibii mai bine spus, in nordul Moldove si acolo cand vine cate un crivat de la mama Rusia, aoleo... sa te tii si in Ajunul Craciunului mama a vrut sa faca bradul, afara aveam manusi groase de lana, 3 perechi sosete si bocanci, vreo 4 perechi de pantaloni p emine si nu stiu cate bluze si cojoc si intram in casa la fiecare 3-4 minute sa ma incalzesc langa soba ca imi inghetau toate alea o sa imi aduc aminte cat oi trai

Sunt cam somnoroasa, desi nu s-a mai trezit piscoata, a dormit tun si nu am auzit-o deloc maraindu-se, cred ca iar i se trage de la efectul cepei, am bagat ieri dupa amiaza o salata cu multa ceapa verde si vad ca o linisteste de numa si pe mine m-a adormit de am dormit lemn si eu, cu o mica trezire la 6.20 cand i-aq sunat alarma lui Nick sa plece la munca , deh.,. acum ca merge e bicicleta se trezeste mult mai devreme, sa aiba timp sa bicicleze in liniste pana la birou, ii ia cam o ora si apoi dus, schimbat la costum si camasa si apoi isi bea cafeluta in timp ce isi deschide comp sa munceasca , dar cand vine seara e rupt de oboseala, il dor toate cele.... aseara se plangea iar de genunchi, deh dupa 3 zile de vacanta se cunoaste

Va multumim de aprecieri la pozici, si ma scuzati ca v-am bagat pe gat multe poze cu al meu barbat, da ce sa ii faci daca eu am fost fotograful de serviciu si ma rugam de el sa imi faca si mie cate o poza si le face de nu-mi mai vine sa-i mai cer a 2a oara si oricum eu-s super pasionata de fotografie, m-a chinuit talentu` si am testat si noul obiectiv pe care mi l-a facut cadou Nick de craciun, tre` sa ma fac paparazzo ca lentila asta are un zoom pe lungime extraordinar, eram jos in fata hotelului, adica dupa parc si bateam pana sus la usa hotelului si sa tot fi fost vreun km asa , dar se vedea perfect , zarisem si masina noastra parcata in fata hotelului i-am spus lui Nick ca dupa ce termin cu piscoata imi iau job de paparazzo

La multi ani Alexandru de Alina.n si David Alexandru de gimihaela !!! sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii mereu

Madutza, asa visam si eu in vara lui 2009 cand mi-am bagat eu ceva in econimiile mele si mi-am rezervat bilet si hotel si saptamana urmatoare eram la Londra, ce super a fost, eu singura da m-am distrat grozav!!! Cand ma uit la poze si imi aduc amine... cine s-ar fi gandit la vremea aia ca eu peste un an ma mut aici ???

revin ca se joaca mandra cu lampa si n-o vad bine lampa nu piscoata sau poate amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIII!!!!
DRAGII NOSTRII PRIMI SARBATORITI!
SA FITI SANATOSII SI VESELI SI CUMINTI!!!
SA VA BUCURATI PARINTI CA SI PANA ACUM !!!!

Mergi la inceput

SI LA NOI - 19 GRADE
cald rau
cica vineri si sambata putina incalzire
si apoi iar un viscol si iar ger pana pe 15 februarieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
offfffffffffff
abia astept sa ies cu fetele iar din casa
ca ieri am hibernat
si se pare ca si azi voi face la fel

Mergi la inceput

strumph sa va fie de bine vacanta
acu am vazut pozeeeeeeeeeeeee
delia vreau si euuuuuuuuuuu cu tine in magazinele de la strumph

Mergi la inceput

Voi vorbiti de -20 de grade si aici a iesit sorele.
Va invit la mine ca sunt pe 0 grade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

i-am scos lampa din priza sa nu imi buleasca becul, e bec de ala mic si mai special, economic si nu va spui cate parale casta unu ... 3 lire un amarat de beculet deci de ce sa il strice si sa cumpar iar bec cand pot sa ii cumpar ei ceva de banii aia ? zganrcita m-am mai facut in ultima vreme, nu stiu de ce ... o fi criza de vina ? glumesc, tot airea cheltui banii, nu ca m-as putea lecui eu prea curand sau usor de boala asta

Oana cu trenul de la Bruzelles dupa cate stiu eu se fac in jur de 4 ore, cred ca si mai putin, e ca si cum ai merge cu masina putin prin tara piscoata mea asa doarme cand e leganata , se joaca, chiuie, se uita pe geam afara.... nu cred ca ar fi super greum un pic mai dificil decat o plimbare prin parc sa nu vii cu parul da ? zic si eu , ca sa te pot convinge sa vii la Londra cat despre gogoasa de mine, uiiii.... pai am slabit 20 kile dupa sarcina, 15 in vara si 5 acum in ian, mai am de gand sa mai dau jos inca vreo 10-15 asa , sa nu scufund barca la vara , sa nu ne vedeti pe la stori ca aia de pe Concordia iti trimit Pm cu picasa sa va vedem ... da era pijama aia de spui tu si urechiusele i le-am cumparat separat dar tot de la ursuletul Pudsey sunt, e o actiune umanitara aici in fiecare toamna, de ajutat copii saraci din Uk, organizat de BBC si noi mereu cumparam chestii , hainute bb, cani cu ursuletul, prosoape de bucatarie, fel de fel... si astfel o parte din bani merge la organizatia asta care ajuta copii saraci

a tras cosul cu rufusoarele ei si le-a imprastiat prin toata camera , si-a scos sosetele si a tulit-o de aici , se duce pe dincolo sa imi devasteze si camera mea

revin e pe la scari

Mergi la inceput