Fluturasi LMA Alexandru, David Alexandru !(116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata de la -20 grade..am scos si eu nasul afara la o cafea si o pipa brrrr...

LA MULTI ANI ALEX, sa fii sanatos si sa ai o viata lina si frumoasa felicitari si pt mami Alina sa-ti traiasca puiutii
LA MULTI ANI David alexandru de gimihaela

LA MULTI ANI SI pt ceilalti sarbatoriti care azi fac 10,11 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dim . fetelor1 eu sunt pe 2-20, sau 200 woltisuntem invitati impreuna cu o mamica de fetita care vine sa ne ia cu masina, la alta mamica de baietel, tot de 11luni, si 1 an.asa ca m-am trezit , si am inceput sa alerg, ca si cum as putea alerga eu in 20 m2repede, laptele, apoi sa strang rufele care au ramas pe jos, ca ieri am avenit tarziu de la consultul renal- sa strang jucariile, vasele, pampersii, etc..sa pregatesc legumele sa le iau la pachet, au ramas neblenduite de ieri,sa pregatesc fructele sa le iau si pe astea,rucsacul cu haine, jucarii..nu de alta dar intr-o ora ii culc, si la trezire echiparea, si mergem la distractie
- da catank- cat am reusit sa citesc la capitolul trecut- inca le dau acelasi fel de mancare mai multe zile- ori gatesc mancarica si dau 3 zile, plus iau din ciorba si le dau 3-4 zile- tot citisem de la yasmi ca facea asa, deci de acum 3 sapt au prmit si ei ciorbica de pui,supa de pui, de vita, si de perisoare., dar paralel pun si la congelator, ptr ca sunt zi zile in care nu ma descurc cu gatitul, dc ei sunt maraiti, sau avem de mers in diverse locuri..
-sau se scurge timpul de n-am vazut.acum laptele, strang ceva, se caca unul, ma duc la bucatarie spal un vas, se caca altul, se uda babetica la unul,i-a cazut totosul celuilalt,l-a zgariat cineva pe careva- consoleaza-l, iar se caca- si leganat la somn, apoi iar masa, iar ..sunt unele zile, cand ma uit la ceas, iar vine adormitul, iar se caca, iar mananca
-

Mergi la inceput

viss, cum a fost la doctor ? ce ati aflat/stabilit ? si distractie placuta azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

de ce margele vorbiti?

Mergi la inceput

cu adormitul fara titi...eu ii dau laptele in brate, pe balansoar..dupa care o ridic, scot aerul si o pun in patut si ies din camera..ea adoarme mie nu-mi adoarme la biberon, nici cand era mai micuta..
acum de pe la 1 an, pt ca va fi fata mare, vreau sa-i dau masa de seara jos, impreuna cu vlad..sa-si bea lapticul si probabil mai bag ceva pe langa..si pe urma sus la baita/pijamale si nani..asa am procedat si la vlad si a mers usor trecerea..
n-as vrea sa devina un ritual pe termen lung asta cu biberonul seara..vreau sa pape jos cu noi toti si pe urma spalarea pe dinti si culcarea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

LA MULTI ANI!!!
Alexandru de alina. N si David Alexandru de gimihaela!!!

Multe flori ptr mamicile lor

Mergi la inceput

Neata mamici!!!

roxy Multumesc mami ptr ca mi-ai amintit ca astazi este 1 si I implineste 10 lunite...

Sunt atat de ametita cu starea tatei ca nici nu mai stiu in ce zi a saptamanii, sau a lunii ma aflu.... Citeam si nu stiiam de ce...noi...uffffffff 1 februarie

Imi sun sotul si imi spune, ..pai eu de ce am pupat-o dimineata mult, mult, mult....am pupat-o si eu dar neconditionat Deci, roxy....primesti portie dubla de tortulet

strumphy superbe foto, superbi parinti, superba fica...jos palaria!

lalelyma bucur ca ti-a iesit praji si a fost si ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ailed_dota e foarte cuminte

Mergi la inceput

madutza gata bagajul?iti dau o mana de ajutor daca vrei....
vissam inteles mami cum e cu mancaria...oricum e greu cu doi....dar tu esti puternica!
mikice bine ca ai reusit sa-i adormi usor, sper sa nu am nici eu probleme, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

multumesc de cafeluta celor care au servit [cafeluta]

La multi ani, Alexandru!!! de anlina.n
La multi ani David Alexandru!!! de gimihaela

Haideti fetelor sa faceti si voi o cinste de ziua puiutilor vostrii

ally, sti ca nu am indraznit sa intru azi fara sa pun cateva poze cu cristi

strumph, toata noaptea am visat la Londra Tamisa, Big Ben, Buckingham Palace, regina, piata Piccadily Circus, Madame Tussauds

merg sa fac ceva modificari si pe prima pagina

Mergi la inceput