Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua,

Eu ma delectez cu pozele diseara, cand sunt libera in adevaratul sens al cuvantului

Sorina multumesc de aprecieri , pe langa frumusetea de fiicamea(no e mea trebuie sa o laud) nu pot sa stau chiar nearanjata, deci noroc cu machiajul ca altfel...

Tomaca am mai auzit ca " Anii magici " e o carte f buna(o ai cumva in format electronic? eu nu am gasit-o nici la biblioteca, cred ca va trebui sa o cumpar

Dece sigur Luca cere atentie de la tati, parerea mea

Astazi am avut la mic dejun cartofiori copti la cuptor in forma de inima/steluta/luna....cu formele de prajituri am taiat cartofiori(impreuna cu Ari), a fost tare incantata

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

La multi ani Dani! Sa cresti mare, voinic si sanatos!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

cu intarziere....subscriu si eu....

sa cresti mare si sanatos si sa-i bucuri pe mami si petati care te iube f mult

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Multumim Dece.
Si voua la fel. Sa traiti sa infloriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Azi, David, implineste 2 anisori!

Bine ai venit pe lume,puiule!

va invit pe toate sa petrecem cu cele mai bune bucate,cele mai savuroase bauturi...de toate pentru fiecare, special facute si preparate ptr aceasta zi de sarbatoare!

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

LA MULTI ANI, DAVID.
SA CRESTI MARE, SANATOS SI SA II IUBESTI PE MAMA SI PE TATA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Buna ziua,

Eu ma delectez cu pozele diseara, cand sunt libera in adevaratul sens al cuvantului

Sorina multumesc de aprecieri , pe langa frumusetea de fiicamea(no e mea trebuie sa o laud) nu pot sa stau chiar nearanjata, deci noroc cu machiajul ca altfel...

Tomaca am mai auzit ca " Anii magici " e o carte f buna(o ai cumva in format electronic? eu nu am gasit-o nici la biblioteca, cred ca va trebui sa o cumpar

Dece sigur Luca cere atentie de la tati, parerea mea

Astazi am avut la mic dejun cartofiori copti la cuptor in forma de inima/steluta/luna....cu formele de prajituri am taiat cartofiori(impreuna cu Ari), a fost tare incantata

Simply,mami de fetita frumusica

Nu, nu o am electronic. Eu nu citesc cartile electronic, ci doar in format carte. Doar asa citesc.

Mergi la inceput

Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH.
Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele.
In seara asta mergeti la cumparaturi.

Nu plecati de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, aveti grija. De maine la 10 se va anunta cod rosu. Nu-l anunta inca din motive de panica. Dar va fi rau. Stiu din surse drumuri si poduri, presedentie si INMH.
Sunt recomandate provizii de apa, hrana si aveti grija cu caldura caci sunt probleme cu gazele.
In seara asta mergeti la cumparaturi.

Nu plecati de acasa.

Tomaca... multumim mult pentru avertizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

hai fetele, nu e nici macar portocaliu... de unde ati scos rosu??? cica va fi ploua... si usor incalzi...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

hai fetele, nu e nici macar portocaliu... de unde ati scos rosu??? cica va fi ploua... si usor incalzi...

Ruxi, eu tocmai asta spuneam. Ca nu e anuntat rosu din motive de panica. Dar ca in fapt, situata va fi mult mai rea, conform codului real transmis celor care se ocupa cu astfel de situatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, David!

La Multi Ani, Raul!

La Multi Ani, Alexandra!

Sa fiti sanatosi, norocosi, si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

Sorina, mami de Diana si Iris

Subscriu cu drag.
Alicredo, sa-ti creasca mare puiul mic, sa aiba parte de noroc si decizii bune in viata, sa-l ocoleasca "tentatiile" rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Mie mi-au venit azi niste corpuri noi de mobilier si sunt in plina reorganizare.

Alex a fost tare dulce ca le facea semn la domnii care au montat sa nu faca galagie ca se supara vecinul. In rest i-a cam cotrobait prin trusele de scule si s-a capatat cu niste chestii de lemn la care le spunea cuie si a plecat sa isi repare si el una, alta.

Voiam sa va intreb daca pufii vostri au intrebari pe care le repeta ca un disc stricat.
La 2 ani varul lui avea perioada "de ce", vad ca el intreaba intr-una "ce ete aicea?", "ce ete atolo?", dar continuu. Ieri eram cu el in piata si batea cu degetelele in geamul de la un magazin si "ce ete aicea?"; nu are nici o relevanta daca ii raspund, intreaba in continuare.

o dupa-amiaza frumoasa!

intai si intai sa-ti urez si eu bine ai venit,cam tarziu ce-i drept, desi deja vad ca te simti ca acasa aici pe forum si asta ma bucura foarte mult; chiar daca am mai lipsit o perioada, nu intentionat, mi-a fost dor de fete; e singurul forum unde scriu, pentru ca am gasit multe persoane dragi aici

sa va bucurati de noua mobila
Si A. ma intreaba cu cine vorbesc la telefon, nu am prea bagat in seama ce ma intreaba exact, dar deocamdata vad ca nu repeta intrebarile... vedem mai incolo

pui mic

, eu ma simt bine aici pt ca va stiu de muuuulta vreme.

Mergi la inceput