Pufi de 2010 (61) - LMA David ,Raul si Alexandra!
Raspunsuri - Pagina 10
danasor spune:
La multi ani Dani!
La multi ani Adrian Theodor!
Sa fiti fericiti langa minunatele voastre mamici, sa cresteti mari, sanatosi si nazdravani!
BF bun tortuletul de dimineata, sunt la a nu stiu cata oara la dieta, asa ca doar virtual pot sa ma infrupt. Nu stiam ca l-ai insris pe Dani la gradinita, e program intreg sau doar pana la pranz?
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 Noi am facut botezul..............a fost ok..cat de cat........nu am foast decat noi familionul....... pun poze pe picasa sa vedeti si voi cateva... in rest sper ca sunteti bine si sanatosi toti!!!!!!!!!!!! _ Bea, mami fericita de doi baieti superbi: Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011) Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
Felicitari pentru botez!!! Adam sa cresti mare si sanatos , mancacios si neplangacios!
Bea un bratz mare de pentru tine!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui danasor La multi ani Dani! La multi ani Adrian Theodor! Sa fiti fericiti langa minunatele voastre mamici, sa cresteti mari, sanatosi si nazdravani! BF bun tortuletul de dimineata, sunt la a nu stiu cata oara la dieta, asa ca doar virtual pot sa ma infrupt. Nu stiam ca l-ai insris pe Dani la gradinita, e program intreg sau doar pana la pranz? pui mic |
Merge experimental de la 9 la 12.30. E la o gradi particulara a unei prietene, langa casa....nimic serios sau cel putin asa privesc eu.
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Am zis ca o sa o intarc, probabil peste o saptamana. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
te inteleg perfect; si mie mi-a tare greu s-o intzarc, apoi am plecat la o nunta intr-o seara la sfarsitul lui octombrie, am vazut ca adoarme fara tt si nu i-am mai dat; ii tot spuneam ca e rusine ca e fetitza mare si tt e doar pt bebe; si acum daca o intrebi de tt spune ca e ':ushine' 'bebe papa'
super ca doarme in patutz, sa mai fac si eu o incercare, ma enerveaza ca la noi patutul e un altfel de dulap...
pupam fetele frumoase
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Merge experimental de la 9 la 12.30. E la o gradi particulara a unei prietene, langa casa....nimic serios sau cel putin asa privesc eu. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
mi se pare super!!!
simplicity spune:
Mirela cu patutul , sa fie tot asa ; spor la treburi . Eu revin la schimbul 3 daca nu pic lata in pat de oboseala
Dana
Simply,mami de fetita frumusica
danasor spune:
citat din mesajul lui lorex va las..bobi iar are febra.. N buna! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
cum sunteti frumoaselor? un pupic de la A. pentru Iu:ia sa se faca repede bine sa mai facem un S.I
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity Mirela cu patutul , sa fie tot asa ; spor la treburi . Eu revin la schimbul 3 daca nu pic lata in pat de oboseala Dana Simply,mami de fetita frumusica |
pupam si noi dulce fetele delicate
ma duc sa fac si eu o supa de legume pentru pranz, revin mai tarziu, imi era dor tare de voi toate
dastefa spune:
pai legat de obiectii le iau pe rand ca tb sa merg sa culc fetele
si incep cu asta ca va priveste si pe voi
in cl 0 merg obligatoriu cei care implinesc 6 ani intre 1 ianuarie si 31 august(cel putin asa e acum)si la alegere pt cei din sept-dec
deci pufii nostri vor intra in cl 0 sau pregatitoare la 6 ani si 7-8 luni deci in cl 1 la 7 ani si 7-8 luni,deci tot la 20 ani vor termina sc
si ma intreb daca pe Miru o dau asa si ea este ( cel putin pana acum )mult mai indrazneata decat Daria si progreseaza mult mai repede decat Daria pe motivul ca o are pe sorasa de la care invata enorm prin imitatie de ce as grabi-o pe Daria?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui dastefa pai legat de obiectii le iau pe rand ca tb sa merg sa culc fetele si incep cu asta ca va priveste si pe voi in cl 0 merg obligatoriu cei care implinesc 6 ani intre 1 ianuarie si 31 august(cel putin asa e acum)si la alegere pt cei din sept-dec deci pufii nostri vor intra in cl 0 sau pregatitoare la 6 ani si 7-8 luni deci in cl 1 la 7 ani si 7-8 luni,deci tot la 20 ani vor termina sc si ma intreb daca pe Miru o dau asa si ea este ( cel putin pana acum )mult mai indrazneata decat Daria si progreseaza mult mai repede decat Daria pe motivul ca o are pe sorasa de la care invata enorm prin imitatie de ce as grabi-o pe Daria? Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Eu n-am studiat legea si nici nu am cand.
Dar am o intrebare: in situatia descrisa de tine, cu cls 0 la 6ani si 7-8 luni.......nu se poate sa optez pentru a-l inscrie la clasa 0 la varsta de 5ani si 7-8 luni?
Pt ca eu vreau sa il dau la scoala la 6 ani si 7-8 luni. Sa zicem ca e optiunea mea sa il dau la scoala inaintea implinirii varstei de 7 ani.
Nu se poate?