Muzzy

Muzzy | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre Muzzy?
As vrea sa ii iau Mariei si vreau sa va intreb daca ajuta la ceva,daca sunt atrasi copii sa invete in acest mod.
Multumesc

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_elena spune:

Buna!
Sincer nu sunt cine stie ce. AM vazut pe un site de reduceri ca sunt destul de ieftine (asa se merita sa dai banii, altfel nu prea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai daia intreb

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Am doua fete (5 jumate si 3 ani) si sunt indragostite de Muzzy. Primul lor contact cu germana a fost simpaticul urias si a meritat din plin. Au invatat o gramada de cuvinte, expresii, sa numere etc. Din pacate am plecat din tara cam pe la DVD-ul 11, as vrea tare mult sa iau si restul. Gasesc pe net siteul cu reducerile, nu? (shopmania.ro? sau ma e si altul?)

Mergi la inceput

www.kuponiada.ro/deal-1927.html?utm_source=newsletter-Bucuresti-20120131&utm_medium=email&utm_content=Bucuresti %2820120131%29 Colectia Muzzy %28volumele 3%2C 4%2C 5 si 6%29 la doar 7 lei %2F Sejur la Viena %2F Masuta cooler laptop cu 3 ventilatoare %2F Set 2 prosoape&utm_campaign=Newsletter-Bucuresti" target="_blank"> oferta
aici este oferta si livreaza si in afara .Gata le iau si eu tot pentru germana.Multumesc

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Multumesc, Anca! Spor la invatat! ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

i-am luat lui matei primele vreo..20 de numere si sta, se uita, repeta dupa ele cuvinte, dar nu mi se pare ca a facut vreun progres extraordinar cu ele; mai eficiente au fost orele de engleza cu profesor, pe care si intentionez sa le reiau . la noi la gradi nu se face la grupa mijlocie engleza iar la 5 ani mi se pare ca e un moment f potrivit (daca nu cam tarziu deja..) sa invete/aiba contact cu o limba straina.

inca ceva despre CD-uri; cele portocalii sunt interactive, cu exercitii care insa dupa nr 6 devin cam grele pentru un copil de 5 ani; pe matei il amuza insa ca le fac eu si ii zic cu voce tare ce scriu (de ex trebuie sa alcatuiesti propozitii..), dar eu as fi vrut sa auda si acolo pronuntie corecta, clara, in engleza, nu sa ii tot citesc eu ce scriu

meg,dematei(9.02.2007) si cu 33+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pe site la jurnalul sunt cu 9 lei bucata. Asta daca vreti mai multe sau diferite volume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vine mai scump pe site-ul jurnalul ca nu livreaza decat prin curier cu 15 lei. In timp ce litera are livrare in bucuresti prin curier cu 7 lei.

Mai scump pentru ce vreau eu eu vreau sa cumpar si volumele 1 si 2. Daca le comand de la litera odata cu ce am luat de la kuponiada platesc pentru toate livrarea prin curier 7 lei si ajung la un pret mediu de 9.16 in timp ce pe jurnalul din cauza transportului exclusiv prin curier ajunge pe la 11.5 lei volumul, tot la 6 bucati, iar daca vreau sa aiu doar primele doua chiar foarte scump, undeva la 15 lei bucata.

Am scris pentru ca m-am bucurat sa citesc ce ieftine sunt dincolo si m-am chinuit 20 de minute sa fac cont cu doua adrese ca sa ajung in final sa nu pot alege decat transport prin curier cu 15 lei. Or avea si vreun magazin ceva astia? Cum are adevraul?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ancadragoman,ti=am editat mesajul cu link=ul pt ca latea f, tare pagina.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura mersi si scuze

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput