Strengari de Martie - Aprilie 2012 -26 Hai Carina!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna dimineata..

ANDA bafta multa iti tinem pumnii la 1,am niste emotii mi-au dat lacrimile..nu realizez parca nasc eu..
multa multa sanatate micutului Toma recuperare usoara si mult mult laptic!!!

noi ne-am trezit,am avut un vis oribil,ca ma lasa sotul numai de astea,hormonii astia ma dispera,ma bulverseaza de tot.La mine ninge intr-o veselie,aseara s-a intors si sotul acasa din cauza vremii,dupa 12 ore de mers cu 40 la ora ca era autostrada cam necuratata.Mai zice lumea de romani,dar italienii la un pic de zapada se baricadeaza in casa!

Aseara sotul m-a si speriat,ma schimbam in pijamale,la un moment dat face:ouaaa!!ce ti s-a lasat burta!! m-a speriat mai mult a zis-o cu un ton parca imi iesea copilul afara!!Stai calm omule,e normal ce vrei mai sunt cateva saptamani,eu cred ca el nu realizeaza absolut deloc,dar cand s-o vedea cu mogaldeata in casa atunci vreau sa il vad eu viteaz si curajos!!

eu de catvea zile mai bine zis de o saptamana sunt stricata la burta,aparent fara motiv,nu mananc fructe sau ceva ce sa ma strice,nu e semn de nastere nu ???

ma bag inapoi in pat o zi buna

Hai ANDA!!MAI AI 30 DE MINUTE!!

mada 35+ MAYA-ELENA
AMR 5 saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Bravo Dara pt vestile bune!

Fetelor, eu n-am cumparat nici o trusa pt anestezie acum 3 ani jumate..si n-am facut generala. Dar acum e criza, cine stie... tre sa intreb daca s-a schimbat ceva, ca nasc la acelasi spital.

Tala, la fel am facut si eu cu Andrei, nascut tot in septembrie, si cu invelitul, si cu lenjeriile... doar cearceaf de pat am avut nevoie si la fel imi trebuie si acum. Voi cumpara niste materiale si le trag la masina tiv (nu eu, dar gasesc eu unde)

Mai pun si eu o poza pe picasa, cu burta de azi

Uau, Anda, esti pe ultima suta de metri!
Doamne-ajuta sa fiti sanatosi amandoi!

Irina, 29+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna
Bafta Anda , te asteptam cu vesti cand poti tu, refacere rapida si bebe Toma sa fie sanatos si mancacios.

Happylica de unde de la Cora ai luat sterilizatorul? din militari? ai idee mai aveau?
Fetelor de unde pot sa gasesc si eu protectie impermeabila pt salteaua de patut si apartori pt. patut din aceala metalic? joi ajung in Bucuresti si vreau sa sa fac o tura de cumparaturi ca la noi in Ploiesti nu prea gasesc ce-mi trebuie.

34+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Anda si Toma, multa bafta!!!

Am emotii cat Casa Poporului

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Dara felicitari pt. vestile bune de la eco.

34+ Maria Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

gabriela, de la pantelimon. aseara mai aveau 2 expuse. nu cred sa se vanda asa repede. zic si eu..
am spalat bibe si pompa. acum le sterilizez. sunt asa agitata de cand m-am trezit...
e ora 13.00. hai Anda

AMR < 6 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Fetele care veti alapta, am si eu o curiozitate - pt ce va cumparati biberoane? Eu deocamdata nu am cumparat ca am considerat ca nu am nevoie, dar m-ati pus pe ganduri, poate e ceva ce-mi scapa

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana_cp

Fetele care veti alapta, am si eu o curiozitate - pt ce va cumparati biberoane? Eu deocamdata nu am cumparat ca am considerat ca nu am nevoie, dar m-ati pus pe ganduri, poate e ceva ce-mi scapa

cu Gaza, DPN 30 Martie

Stai linistita, eu nu cumpar . Doar unul, sa fie, just in case, cine stie ce surprize am. #536;i la Andrei am cumparat unul.. si nefolosit a ramas. Sper sa fie asa si acum!

Irina, 29+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele,

Titi: frumoase haine de pat si Edi tare mandru de ele
Dia_tm: bafta la echo!
Magddalena: e greu acum cu hormonii, dar sper sa ne inteleaga sotiorii, eu ii tot reamintesc ca perioada asta poate sa se astepte la orice din partea mea Nu vreau sa te descurajez dar diareea cred ar putea fi si semn de nastere
Irinaelena: oho, ce mai creste burtica
Gabrielarusu: eu protectie impermeabila pt saltea am luat marca Bertoni din magazin clasic de bebei, unde aveau si carucioare, patuturi etc, dar asta in Timisoara. In Bucuresti poate gasesti si in hypermarketuri gen Cora, parca Dara zicea ca a luat de acolo daca nu ma insel.
Dana_cp: eu am luat biberoane doar pt siguranta, sa nu dau iama in magazin in timp ce copila urla de foame, in caz ca nu vine lapte suficient chiar la inceput, pana se regleaza, sau in caz ca fac vreo infectie si nu am voie sa alaptez cateva zile. Sper totusi sa le folosesc doar cand creste bebe, pt apa de ex, sau pt. cand suntem pe drum pe undeva.

Fetele, voi stiti cumva cam de la cate saptamani se considera ca bebeii au suficient de maturati plamanii pt nastere in conditiile in care mamica nu a facut acele injectii de maturare? Sunt in dubii daca sa-mi sun medicul pt. intrebarea asta pt ca... dimineata am gasit o bucatica mica (cat unghia de la degetul mic) de mucus gelatinos galbui era fara firicele sangerii si n-am contractii, in conditiile astea cred ca mai am cel putin cateva zile bune, daca nu chiar saptamani la dispozitie si trec de 34 sapt, cat stiu eu ca ar fi pragul, dar parca tot ma ia cu emotii.

33+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Irina, mersi. Cred o cas sa zic 'pas' si in cazul in care am nevoie il trimit pe Mister sa cumpere atunci.

Ronina, mi se face pielea de gaina. Si tu??? Bine, ai dreptate, pot trece si 2 saptamani pana nasti, dar daca deja incepe dopul esti deja pe ultima suta de metri, OMG
Nu stiu cu maturarea, sorry. Dar sigur o sa fie bine, o sa vezi

Magdalena, sa stii ca asa stiam si eu, ca inainte de a naste ai purgatie 'sanatoasa'.. Poate o fi totusi o coincidenta. Nu poti ajunge la medic sa-ti vada colul? bafta!

cu Gaza, DPN 30 Martie

Mergi la inceput