Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 18
bebe_shtrumf spune:
Nici mie nu-mi plac certurile, deloc, ma simt naspa, chiar la ce ganduri si probleme se zbateau la mine in inima asta imi trebuia, insa asta e viata; am zis sa-mi spun parerea ca n-o fi foc.
iar dupa aceste replici, care m-au lasat efectiv masca, cam tremur toata asa, nu mai sunt buna de nimik, noroc cu Ariana care ma anima cat de cat;
insa dc se poate manca si prostii dupa, jos palaria, no comment.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Am inchis calculatorul dar l-am deschis iar ca mi-a venit pohta sa fiu si io infantila: Cuscra, pe mine ma iubesti? ![]()
inapreda spune:
Bebe, mie imi pare rau de schimbul de "replici" dintre tine si Ilinca dar stiu ca nu de parerile mele de rau ai tu nevoie...
Ilinca_M. spune:
Floric, "ponghiola" vine din maghiara, dar habar n-am cum se scrie exact (pongyalla, asa ceva), e...ceva de tras pe tine, de stat in casa, pe mine ma distreaza cum suna romanizat:)))
Bebestrumf, am promis ca nu-ti mai zic nimic, dar mai zic ceva, totusi: daca nu-ti placeau certurile nu dadeai asa netam-nesam cu barda, pur si simplu m-ai shocat, tu ai fost cea care a deschis cutia Pandorei, cum sa-ti permiti sa ma faci din senin "muta aia care pe net are logoree acuta"?! Mare diagnostician esti! Chiar ai sarit calul, degeaba o dai cu spusul parerii, nu poti sa zici ca am pus eu pumnu' vreodata in gura cuiva sa nu-si zica parerea; pur si simplu tu m-ai traznit cu o caracterizare nesimtzita, cu atat mai nesimtita cu cat venea din senin (repet, nu tin minte sa-ti fi spus eu vreodata ceva nepoliticos, dimpotriva). Si in plus ai venit cu niste prezumtii de doi bani, vezi Doamne imi faci tu portretul "real", ca asa-ti par io tie. Repet: ma cunosti de undeva? Am vorbit vreodata macar la telefon? Una e sa-ti spui parerea pe o tema, pe un subiect, si alta e sa faci "portrete" cand nu ti-a cerut nimeni.
Daca vrei si poti sa intelegi bine, daca nu...asta este.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
CUSCRA, TE ABEC PANA A NUNA I TELE!
Anaan spune:
Am aruncat si eu o privire inainte de culcare si tare m-am intristat: imi pare rau ca s-a ajuns la asemenea atacuri, nu-mi plac deloc, indiferent din ce directie vin.
Noapte buna!
bebe_shtrumf spune:
no comment/Noapte buna!
ps.: nici nu vreau si acum,chiar ca nici nu mai pot...
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Imi cer scuze, ce sa fac, asa s-au aliniat planetele...poate trebuia sa ma fac ca nu vad, sa tac si sa inghit, ca doar cum sunt o muta in viata de zi cu zi, asa puteam fi si pe net...
Una e sa porti discutii pro si contra pe o tema si alta e sa te trezesti facand portrete, zic eu. Imi pare rau ca m-am turat in asa hal, dar chiar am fost shocata sa ma trezesc cu eticheta in frunte...si justificarile puerile ulterioare nu au imbunatatit cu nimic lucrurile.
Pentru "subiectul incins" imi asum o vina, mai mult ca sigur am fost lipsita de diplomatie dar asta v-am zis, doar fiindca am fost pe fuga si am vrut sa scriu repede-repede o idee.
Imi asum si vina de a fi lungit prea mult pelteaua la faza cu "mutulica", am ripostat prea dur pentru asa o infantilitate, caci pana la urma asta o fi fost.
Maine va fi o zi mai buna! Promit sa fiu Zen! Ma bag in izmenele de pijama "bop" si in trcoul lalau al lui huzband (v-am zis ca Phiphi e consilierul nostru de imagine
) si ma pun la somn...caci noaptea e un sfetnic bun, cica![]()
Anaan, nu te intrista, orice numai nu te intrista tu
Pisik06 spune:
Seara buna!
Ma bag si eu in seama, ca m-a intrebat ILINCA de sanatate
. ILINCA, da, mai am concediu, adica mai aveam azi, maine trebuie sa sun dr de familie sa imi mai dea pana vineri inclusiv, nu am chef sa dau ochii cu nimeni "extern" inca. In rest, maine ma duc sa imi fac analizele de sange la Fundeni, la singura dr hematolog care se ocupa de probleme ce pot cauza pierderea sarcinilor (trombifilie in speta), iar joi incerc sa dau examen sa imi iau carnetul mai repede, ca deja ma omoara lipsa mobilitatii.
Altfel, fizic sunt bine. Psihic, cand mai lucrez la asta, cand ma complac, imi place sa cred ca merg spre bine.
Subscriu la parerea ANEI, nu imi place unde s-a ajuns pe forum, indiferent de la cine catre cine vin atacurile, suspiciunile, vorbele grele.
Am si eu durerile mele, dar ca si pana acum o sa merg pe principiul ca fiecare trebuie luat asa cum este, ca oamenii nu reactioneaza cum ne asteptam noi si ca nu trebuie luat nimic personal.
Noapte buna
Mami de minune mica
olishka spune:
Salutare!!!
Eu mai aveam un pic si faceam atac de panica. Mi-am dat seama ca mi-e frica de ce o sa urmeze si cat de greu o sa fie cu 2 copii. Am senzatia ca viata mea personala s-a terminat de tot si nu-mi voi permite nimic de acum incolo
Chiar mi s-a facut frica si daca pana acum vroiam tare sa nasc cat mai repede, acum nu mai vreau 
Am intrat pe forum sa ma relaxez, dar nu prea mi-a placut ce am gasit aici
Nici mie nu-mi plac certurile si imi dau o stare naspa, ma deprima
Va rog eu nu ma mai deprimati caci si-asa sunt deprimata si speriata de ma c_c pe mine ![]()
Propun sa vina maine dimineata cineva cu cateva teme vesele, sa ne mai amuzam si sa schimbam un pic atmosfera.
Va pup si sanatate la toti picii bolnaviori si mamici bolnavioare 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
37+