Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***391***
Raspunsuri - Pagina 17
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Floric Ina, eu sunt. Caut modele de martisoare sa dau la fata muncitoare cu maini de aur ceva de lucru. Sa nu se plictiseasca si sa o tin departe de forum. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel ![]() Si de ce ai intrat in "silenzio stampa" si nu mai participi la discutii? Din cite imi amintesc, nu prea ramineai cu temele nefacute. Chiar asteptam si "tema ta", mizind pe faptul ca raspunsurile tale sint altfel; pentru mine esti "un personnaggio"! ![]() |
bebe_shtrumf spune:
Nu am periat si nu perii pe nimeni, imi displace ideea, asa ca iar ma judeci eronat, se vede ca tu citesti ca elevul constiincios, nu eu.
nu aveam si nu am nimik cu tine, sa-ti port sambetele? te crezi prea importanta, zau!ti se pare ca inventezi acum cuvintele?
nu sufar de nebagat in seama, pardon, crezi ca dc jignesti si spui anumite chestii intr-un limbaj de balta te face mai interesanta? ne impresionezi?
vestea buna e ca te-ai impacat u pisigri si m-ai atacat pe mine, na ca tot erai asa de curioasa cine e MuTU!? acum ai aflat.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Ilinca_M. spune:
Nu stiu, ca mie deja mi-e somn, huzband amu a venit dupa spectacol si mi-a adus o punga de chipsuri (mananc asa din an in Paste) si acum se infrupta si Phiphi din ele
Ce om is si io, m-am laudat ca fata mea n-a mancat veci pufuleti si acum o las sa manance chipsuri, i-am dat sperand ca nu-i vor placea dar...porcariile prin repede!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Deja anticipezi bine raspunsurile mele. Insa aceste teme nu sunt pe gustul meu. Si daca la raspunsurile date s-a ajuns pe unde s-a ajuns...daca as mai zice si eu vreo doo... S-ar inchide forumul de tot
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

inapreda spune:
Si eu il culc pe Ian dupa ce se termina "Siji"; de afapt, inainte tre' musai sa ne batem cu pernele
si sa cistge...Cineva ![]()
Sper sa nu adorm ca eu mai vreau sa vin in povesti.
Ilinca_M. spune:
Dada, Floric nu s-a bagat deloc la discutii incinse, nici macar la alea cu izmenele de stat prin casa!! (acum am realizat ca si eu am de multe ori niste tzinute in casa...haoleu, moartea pasiunii, zici ca-s stransa de pe drumuri:)))
Si tare as fi curioasa de parerile lui chatonel...si ale gazei...si ale multor altor tufete...
Pisik, tu cum mai esti? Mai ai concediu medical?
inapreda spune:
Ok, Floric, daca zici ca nu ti-au placut, pot sa accept asta. 
Hai sa discutam despre ceva ce ti-e drag tie; vrei?
Ilinca_M. spune:
Gata, m-am lamurit intre timp, buuun, nu posta, Floric, ca nu vreau sa se inchida forumu'!:)))
Io de dantela mai vroiam sa zic, ca nici eu n-o suport pe piele, alergie fac, chiar daca e doar o bucatica la sutien; vara insa nimic nu e mai racoros decat o "ponghiola" micuta de satin!! (si nu suport sa-l aud pronuntzat "sateeeeen", ce sa fac, am fost in clasa de franceza-bilingv;)))
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dada, Floric nu s-a bagat deloc la discutii incinse, nici macar la alea cu izmenele de stat prin casa!! (acum am realizat ca si eu am de multe ori niste tzinute in casa...haoleu, moartea pasiunii, zici ca-s stransa de pe drumuri:))) Si tare as fi curioasa de parerile lui chatonel...si ale gazei...si ale multor altor tufete... Pisik, tu cum mai esti? Mai ai concediu medical? ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Mie imi place in filmele hamericance cum stau duduile alea cu pantofi cui si ciorapi plasa, cu frezele neclintite si cu perlele la git, pline de bratari si haur, "mestecind" gratios in castron si asteptindu-si iubitul/sotul/amantul de la munci; casa e impecabila, mai ceva ca la Luvru, copiii-s "la cineva" si pasiunea nu moare niciodata.
Sau cind stau indragostitii cuibariti pe canapei, focu' arde in semineu si ei sint in haine "de casa"

De aia ca mine -imbracati ca mine prin casa- gasesti numai in filmele cu aurolaci