FIV 298

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariuca83 spune:

Neatza
Fetelor am si eu o intrebare: la cat timp de la un fiv cu beta negativ se poate face fet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

mariuca si eu urmeaza sa fac fet la giulesti cu prof.marinescu.mie mi-au spus ca dupa 2 cicluri se poate face.eu am facut fiv in oct.pe 2.03am facut eco in z13,dar nu aveam folicul dominant,iar endo 7.nu facem fet luna asta.despre tratament pregatitor fet nu stiu ce sa zic.dar uite cazul meu:in urma eco mi-a spus ca nu avem et luna asta.nu as fi facut tratament in zadar?una din fetele care erau acolo(avea folicul dominant si endo bun),a primit arefam din z14.

Mergi la inceput

Bubuligar sa inteleg ca tu nu ai avut schema de tratament ai mers pe ciclu natural nu? Pt ca eu stiu ca nu am endometru prea bun fara stimulare si am cerut o schema de tratament si mi-a dat climen una pe zi din ziua 1 a cm si dupa cinci zile sa iau 3 climen pe zi.
Dar fetei de care ziceai tu careia i-a dat arefam din ziua 14 in ce zi ii facea fet-ul?
Te pup si bafta multa in continuare.

Mergi la inceput

in z 17 fet-ul.da pe ciclu natural fac et-ul.acum mi-a dat sa iau cate jum de pastiluta de ova-mit di z2-11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetele..in primul rand merci Indra..esti o dulce..si meritai din plin sa fii mamica...uite cum aranjeaza Dumnezeu lucrurile..
as vrea sa va anunt ca pe 16 martie merg sa mi iau trat pt Fiv 3...poate iese o surioara..am si progr la Marinescu ls 7;30..si pe 19..20 incep injectarea:))...deci in aprilie va fi et...
doresc tuturor bafta..si sa ne auzim cu doua liniute maxim de rosii

Mergi la inceput

Bafta multa Angie sa dea Dumnezeu sa vii repede cu beta mare sa-i oferi lui Tudor o surioara .

Mergi la inceput

angie fiv-ul reusit cu tudor unde l-ai facut?si eu urmeaza in aprilie sa fac fet cu marinescu la giulesti(asta daca e totul ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Va astept la un nou capitol :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170963

Mergi la inceput