FIV 298

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Catalina, pt ce tre albumina perfuzabila? Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

eri.ka, fac fiv cu Dl. Dr. Zadori, Szeged, Ungaria
albumina este pentru hiperstimulare la procedura Fiv

sper si catalina multumesc !

perfuziile cu albumina le asigura clinica dar se fac doar dupa embriotransfer la Szeged; am intrebat si eu azi daca pot sa pun perfuzie si dr. a zis ca nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Aaaaa...pai nu acum. Dupe ET.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Catalina, s-ar putea sa nu-mi dea Ovitrell-ul din cauza estradiolului si implicit sa nu pot face punctia ...

sunt ziua 10 de stimulare si de 3 zile stau doar cu inhibare gonapeptyl 1/2 din injectia de 1 ml.

Mergi la inceput

viotimis - ce iti pot spune este ca la ultimul FIV am avut estradiolul 13000 in ziua 11 de stimulare (din 13) . sTIU CA UNGURII AU ALT PROTOCOL DAR SA SPERAM CA VA FI BINE....de scazut stradiolul nu prea mai are cum sa scada....din ce stiu eu.

Mergi la inceput

Catalina, unde ai facut ultimul FIV de care vb. ?
cu asa estradiol ai facut punctia ? ce rezultat ai avut la final ?

Mergi la inceput

eri ka- scuze, acum m vazut postarea ta. Albumina perfuzabila se recomanda ca si tratament in sindromul de hiperstimulare ovariana (cand scade nivelul albuminei si al proteinelor).

viotimis - eu toate fiv-urile le-am facut in Atena cu medicii greci care activeaza la Biogenesis (mai putin o IA facuta aici). Da, am facut punctia, s-aau extras 20 ovocite mature, 12 embrioni 72 ore si 6 blastocisti. FIV soldat cu o sarcina oprita in evolutie ( nici o legatura ci hiperstimularea, era a 3 a sarcina obtinuta prin fiv si pierduta) , urmat de FET cu final fericit(tratament cu clexane si crinone pana la sfarsitul sarcinii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameline spune:

Buna fetelor! Ma reprimiti si pe mine? Maine incep batalia pt fiv 4,ma duc la prima masuratoare de endometru si sper ca in aprilie se va intampla minunea.Mi-am facut analizele hormonale de ziua a 3-a si sunt super, mai bune ca niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri.ka spune:

Endometru de 12 e ok in ziua 7 de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Daniela, deocamdata sunt in tratative cu Clinica Polisano pentru un nou fiv(ultimul). Dar deocamdata nu am demarat nimic.

toate fetele

Mergi la inceput