scaun de masina isofix
Raspunsuri - Pagina 3
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ali Theo uite cat de mult se inclina scaunul de care spune Nicoleta. www.youtube.com/watch?v=W3-e-DGUMHQ&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W3-e-DGUMHQ&feature=related Comparativ cu asta cam cat se lasa al vostru pe spate? Scuze de obsesie dar noi calatorim mult cu masina ( fac parte dintre cei la care li se face rau pe avion ) asa ca avem nevoie de un scaun f sigur, si aici amandoua sunt f bune, si f comod ( si) la somn. ali Mama fericita de Andrei (20.06.2008) |
ali nu sunt suparata si nu ma deranjeaza intrebarile si mai ales nu esti obsedata, te inteleg ca doresti cat mai comod pt copil.
Am vazut filmuletul si iti spun sincer ca e doar reclama. daca te uiti atent iti arata inclinarea unui scaun NEMONTAT. in masina, distanta dintre bancheta si sistemul isofix nu iti permite acea inclinare. eu iti recomand sa cauti un magazin miniblu (ei comercializeaza si maxi cosi si roemer) care are o bancheta de masina pe care se poate proba scaunul auto. vei vedea ca inclinarea nu poate fi asa mare ca in filmulet.
nici noi nu calatorim cu avionul. doar cu masina. noi facem cam in fiecare vara un drum in grecia la mare, apoi, in medie cam 3500 km (am facut si 5000 km de aceea am scris in medie) prin europa... plus drumuri prin tara, iarna ajungem in austria ...
Pustiul doarme bine, pana pe la 5 ani si jum dormea si cate 3 ore legate.
Eu iti doresc alegere buna si drumuri placute!
Nicoleta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=CLWrJnZ3Ino Un filmulet mai relevant. Repet, nu am niciun avantaj din recomandarea facuta, nu am comparat cu niciun scaun Romer fiindca cele noi sunt prea late pentru masina noastra. Insa daca se cer info, le dau.
theo_2004 spune:
Imi pare rau ca s-a inteles ca am ceva impotriva scaunului recomandat de Nicoleta.Mi-am spus doar parerea si sustin in continuare ca scaunele de gr lll au o inclinare nesemnificativa. Chiar si din ultimul filmulet nu reiese o inclinare semnificativa.
Nu comercializez nimic, nu am comisioane de nicaieri deci ... ali raman la parerea ca daca ai unde proba diverse marci si modele de scaune auto sa o faci. in martie (daca poti astepta pana atunci) e baby expo (esti din Bucuresti, scuze ca nu am retinut) si acolo sigur poti proba (cel putin la editii trecute se putea) montarea scaunelor pe o bancheta de masina.
Drumuri frumoase! O zi buna
Nicoleta spune:
Eu una nu am inteles nimic de genul. Si da, sunt pro-probarea scaunelor. Noi asa am facut, am mers in Kika si l-am probat pe scaunul de masina prezent aici in fiecare magazin in care se comercializeaza scaunele pentru copii. Si am asezat, fireste, si copilul in el. Ne-a placut cum statea si l-am luat.
ali spune:
Theo nu am inteles nici eu ca ai face reclama la vrun model.
Nu sunt din Bucuresti si in oraselul meu nu gasesc magazine de probat.
Am fost la un magazin Miniblu in alt oras dar nu aveau modelele astea de probat. Asa ca am pus intrebarea aici ca stiu ca aici aflu un raspuns competent( de mama ).
Multumesc oricum pentru sfaturile primite.
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui Nicoleta http://www.youtube.com/watch?v=CLWrJnZ3Ino Un filmulet mai relevant. Repet, nu am niciun avantaj din recomandarea facuta, nu am comparat cu niciun scaun Romer fiindca cele noi sunt prea late pentru masina noastra. Insa daca se cer info, le dau. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
aceasta replica!este ca un raspuns: nu stiu altii ce avantaje au, dar eu nu am !!!
consider deja subiectul incheiat.
ali imi pare rau ca nu ai unde proba scaune de masina.
parerea mea (de mama) este ca NICI UN SCAUN DE GRUPA lll (am vazut/probat 2 marci - roemer si maxi cosi - si vreo 5 modele) NU SE LASA PE SPATE, NU ARE O INCLINARE SEMNIFICATIVA!!!
imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult si spre sa faci alegerea cea mai buna pt pustiul tau.
o zi buna
Nicoleta spune:
Theo, nu ai priceput din pacate ce am vrut sa spun. Eu nu am vreun avantaj din a recomanda scaunelul (nu il comercializez eu pe net ori in Ro etc. Nu am avantaje din a-i face "reclama".) Insa povestind dau informatii celor care vor sa le afle. Unde vezi tu o problema? Daca te uiti in filmulet vei vedea ca nu e chiar atat nesemnificativa inclinarea. Fireste ca nu este ca acelea de grupa 1-2. Ai probat cumva ACEST scaun de care zic, cu ISOFIX? De Römer-ul de care zici, mie una mi-e clar din ce zici, nu se inclina semnificativ. :)
theo_2004 spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Theo, nu ai priceput din pacate ce am vrut sa spun. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro) |
Da, din pacate ... nu am priceput. De aceea, daca tot nu pricep, eu am incheiat acest subiect. Mi-am spus parerea, sper ca ali va alege varianta cea mai buna!
O zi buna