scaun de masina isofix

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Puisorule, de asta vreau si eu sa cumpar.Sunteti multumiti de el?E comod? Se lasa chiar putin pe spate pentru somn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Puisorule, de asta vreau si eu sa cumpar.Sunteti multumiti de el?E comod? Se lasa chiar putin pe spate pentru somn?

ali
Mama fericita de Andrei (20.06.2008)

Ai cautat pe net pagina oficiala unde sunt cele mai multe explicatii?
Uite aici afli TOT ce doresti despre produsul dorit
http://www.britax-roemer.com/car-seats/overview-car-seats/kidfix-sict

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://www.maxi-cosi.co.uk/gb-en/products/car-seats/child/ferofix.aspx

Dupa multe cautari am luat pentru copilul de 3 ani si 9 luni acest scaun, cu Isofix. Se lasa pe spate o pozitie (are mecanism, nu se trage in fata sau mai stiu eu cum...), niciodata nu i-a cazut capul in fata la somn. Dar nu am plecat cu el la drum lung. Inca ceva, nu cred ca merge prea bine la copiii mai corpolenti. Al nostru e categoria "tantarel"... incape ff bine, cred ca pana la 7 ani il putem folosi. Apoi il mutam in scaunul celui mare, care este mai lat. Noua ne convine ca nu este chiar mare scaunul, fiindca in curand trebuie sa infigem intre cele doua scaune din spate si un... cosulet :).

Spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Am citit de ieri pe pagina oficiala.Am gasit ca scrie multiple recline positions dar cred ca asteptam o confirmare a unei mame.
Ca reclama e reclama dar adevarul il afli de la cineva care foloseste asa ceva.

Si inca ceva,plata pot sa o fac de pe un card visa cu lei?
Nu am facut pana acum cumparaturi ,pe internet, in afara tarii.
Nicoleta oscilam intre scaunul de carespui tu si scaunul Romer de care spunea puisorul ca l-a cumparat.
Am ales romerul ca e mai ieftin transportul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

scaunele de gr lll NU se lasa pe spate. cele cu isofix au o usoara inclinare DAR ... mica

ali am scris eu pe pag 1 despre inclinarea scaunelor din gr lll. si-s mama, zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Confirm ce spune Theo, se inclina nesemnificativ. Si eu platesc cu un card VISA de la ING in lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am vazut si eu ce scrie la Römer. (La noi era exclus sa-l cumparam fiindca este ff lat pentru masinuta noastra.) M-ar fi incantat inclinarea multipla, insa in filmulet se vede ca diferenta de la pozitia 1 la 3 este ff mica. Sigur trebuie folosit la inclinarea cea mai mare, ca sa se simta diferenta.

Dupa cum am mai scris, se inclina si cel cumparat de noi si pana acum copilului nu i-a cazut capul in piept cand dormea, la frane sau curbe..., dar nu am calatorit mult (doar prin oras...). Clar un scaun de grupa 3 nu poate avea inclinarea unuia de grupa 1-2! Sau?

Mergi la inceput

NU, un scaun gr lll NU se inclina semnificativ. Nici o marca. Romer sunt TOP si tot nu se inclina.
Noi avem muuuulti km facuti, nu-i "cade capul" la somn. Si doarme. Ma rog, in ultimul an mai putin, dar la 4-5 ani dormea si cate 3-4 ore legate si a fost ok.

Mergi la inceput

Theo uite cat de mult se inclina scaunul de care spune Nicoleta.

www.youtube.com/watch?v=W3-e-DGUMHQ&feature=related" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=W3-e-DGUMHQ&feature=related

Comparativ cu asta cam cat se lasa al vostru pe spate?
Scuze de obsesie dar noi calatorim mult cu masina ( fac parte dintre cei la care li se face rau pe avion ) asa ca avem nevoie de un scaun f sigur, si aici amandoua sunt f bune, si f comod ( si) la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ali, nu se inclina atat de tare.

Mergi la inceput