Si altfel de sport!
Exista si altceva in afara de fotbal!E stiut ca stirile din sport de pe la noi sunt 95% fotbal + pipite din fotbal si acolosha, ceva nesemnificativ alte sporturi!
Zilele astea au fost Campionatele europene de patinaj artistic si Australian open! V-ati uitat careva?
A fost un meci nebun Nadal=Djokovic, cu niste jucatori de clasa, care au luptat pana la ultima farama de energie! Absolut superb!
Tecau la dublu mixt, a trecut intr-o alta clasa de valori, nu e de colea unu de-al nostru care castiga o asemenea finala, fie ea si la dublu mixt!
Sorana Carstea si Monica niculescu au ajuns in turul 3.
Iar la patinaj, Zoltan kelemen, a ocupat un onorabil loc 14, avand in vedere conditiile in care se antreneaza, lipsa de bani, etc...
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Raspunsuri
Laura25 spune:
Eu m-am uitat, Valentina. La patinaj doar putin, ce am apucat printre altele, dar ieri chiar am stat lipiti de tv cat a tinut finala de tenis. Superb exemplu de daruire, vointa, talent, munca. Extraordinar!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
lorellay spune:
si noi la patinaj..chiar mi-a placut.Ma uitam cand eram copil!
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
roxanaz spune:
eu la tenis. aproape 6 ore. la un moment dat ma intreba Patrick cine castiga. la inceput am zis Djoko. pe la 15 am zis "nu mai stiu mama" . fantastic!!
andacos spune:
Valentina,pe mine m-ai pierdut ca partenere la comentariul sportiv ,ca de fiecare data n-am vazut nicio transmisie pe programele nemtzesti!
De fapt ,desi in general Ce se desfasoara la sfirist de ianuarie...am uitat efectiv!Trebuia sa fi deschis si tu subiectul mai devreme!
Eu sunt mare amatoare de sport,urmaresc simbata si duminica toate competitziile sportive de iarna!
La vara abia astept Olimpiada!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
valentinag spune:
Dana, te astept in martie, c-or sa fie Campionatele Mondiale de Patinaj artistic la Nisa!
La sfarsit de mai si inceput de iunie avem Roland Garros.
25 iunie 8 iulie este turneul de la Wimbledon.
Jocurile Olimpice le astept si eu cu nerabdare!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Da stiu ca in martie sunt mondialele...sper sa nu uit pina atunci!
Din pacate tv-ul nemtzesc nu transmite patinajul cu aceasi placere(as spune)ca alte sporturi!
Aveam o perioada cind urmaream si tenisul,acum...nu mai am timp!
N-am timp nici s acaut,dar stitzi cind incepe Olimpiada?Tare mi-as dori s afiu in CO in perioada aia!
Dana
ingridnen spune:
patinajul mi-a placut intotdeauna, ma uitam la toate concursurile. Numai ca de cativa ani incoace nu am timp sa ma uit la TV ... trec zile in sir si nu iau husa de pe el
Ingrid si Cristi 8 ani
valentinag spune:
Dana, JO de vara de la Londra sunt intre 27 iulie si 12 august!
Cele de iarna, sunt in 2014 abia,la Soci in Rusia!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Dana, JO de vara de la Londra sunt intre 27 iulie si 12 august! Cele de iarna, sunt in 2014 abia,la Soci in Rusia! "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Multzumesc!
Nu sunt in concediu(la cele de vara ma refeream)ba chiar preconizez o perioada super aglomerata!
Dana
Alexandra spune:
Eu m-am uitat la patinaj. Mi-a placut dintotdeauna, iar acum de cand am o patinatoare acasa, mai mare e interesul. Mai ales ca am parte de comentarii de "specialitate" live, la mine pe canapea.