Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa!

Si care mai vrea care mai doreste un frappe cu inghetata (in ciuda vremii geroase )

Nanna, e super ca nu are fata nimic nici la piciorus nici la gat las' ca o sa fie bine si eco de sold

Sei, abia asteptam si noi sa veniti in Bucuresti. dar daca nu o sa fim pe aici, ne intalnim la mare, ca intentionez sa petrec mare parte din vara pe la socri la Constanta

Inutsa, asa pofta mi-ai facut de lapte din migdale abia astept sa ma dezapezesc si sa dau iama in supermarket!
Am copiat si link-ul dat de Hayat cu lapte din nuci si am gasit acolo si alte retete delicioase

Si Dimitris e fascinat de fra-su e tot timpul cu ochii dupa el, cand pleaca de langa el incepe sa scanceasca. La fel si Iannis, vrea sa fie tot timpul pe langa Dimitris, sa-l mangaie, daca-l cert ca il bruscheaza (fara sa vrea, evident), se supara pe mine ca 'Dimitis e f'atioru meu nu al tau!' Sunt niste dragalasi

Uf, sigur mai aveam ceva de zis dar s-au trezit baietii si ma retrag, for now

mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Lena, faine link-uri ai dat
exceptie, alea triste care duc la bocit/jelit si pe care sa nu te superi, dar nu le pot citi

mamica de Iannis (25.02.2009) + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

buna dimineata!
poftiti la un Ganocafe!

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Sa stii ca si eu am tras din greu cu iritatia fesiera..... Poate sa aiba eritem micotic si fara antibiotice (candida probabil). Eritemul micotic se manifesta ca o iritatie cu bubite sau basicute albe pe un fond rosu.

descrierea asta se potriveste exact cu ce a avut Adiel de cand am ajuns acasa din spital pana pe la o luna jumate; nu trecea cu nimic si nu stiam ce sa mai incerc (doar la fundulet era problema, nu si prin alte parti) - asta pana cand am schimbat pampersii! de la marca pampers am trecut la mamia (asta imi adusese sotul din germania); deci n-a trecut cu absolut nimic pana atunci, doar usoara ameliorare la unele tratamente si apoi iar de la capat, dar cand am schimbat pampersul a fost o diferenta extrem de mare de pe-o zi pe alta si in max 3-4 zile nu mai avea nimic!!! si nici n-a mai revenit... a, si la vreo 3 luni si ceva n-am mai avut vreo 2 zile mamia si i-am pus iar pampers si incepuse iar o usoara iritatie! nu pot sa asigur ca asta a fost singura solutie, dar prea s-a potrivit in cazul nostru!... poti sa incerci si asta mariasophia, sa schimbi marca de pampersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

Nanna ma bucur ca e bine. tinem pumnii si pt eco

Sei, tot ce are bio in fata e super scump
Probabil au certificate de calitate. Se poatr verifica. Vazusei si eu stirea cu ouale

Zubi, sa va fie de bine marul. Gasesti tu ceva in cateva zile. Poate ii dai morcovel.
Sanatate fmiliei tale
Apropo de paruri. ieri iii faceam masaj Maiei si cand eram la fundulet a dat un part de m-am speriat. am sarit in sus... radeam cu sotul dupa ca disperatii.

Kora, no prob . eu am dat din intamplare peste link. de obicei nu citesc nici eu.

Neata Simmo, mai poftim mai des pe la noi

Mamici cu mai mult de 1 bebe, va invidiez, in sensul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

nanna tinem pumnii sa iasa ok si ecografia!

zubi deci ayu e fan marului! noi dupa mar probabil v-om da para si banana, insa banane spaniolestifructe de sezon in ian-feb aici ar fi portocala, persimonu, chirimoya..insa pe astea eu nu pun gura, sa-i dau atunci feteiż eventual mandarina prin martie-aprilie...

ionela succes la concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza..

Zubi imi pare rau ca aveti starea asta de boala in jur.. Si pe mine ma fascineaza pitica mea, asa ca stai linistita ca esti doar o mamica care-si adora puiul.. ..Cat despre marut.. bravo... noi azi facem 23 sapt , .. mai astept putin totusi cu divesrificarea, sa vad cum raspunde la tratament si sper sa faca kk singura...

Kora. vreau eu frappe cu cofeina. ca azi noapte trezire din 2 in 2 h
ce draguti trebuie sa fie baietii, cred ca nu exista fericire mai mare pt o mama

Lena .. certificat .. banui ca exista dar in tara asta ai incredere?

Ionela.. merg sa citesc off course
App de part.. ai vostri fac parturi zilnic? Elena face in fiecare dimineata (devreme pe la 6 ) , si cateodata ii bolborosesc intestinele.. E normal? ca in idiotenia mea cu bolile imi fac griji si pt asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abmariana spune:

Zubi biscuitii tai sunt deliciosi! Am facut de 2 ori si am dat reteta la 4 prietene. Le-am spus ca o am de la o mamica din Pitesti( si eu sunt din Pitesti dar de cand am inceput facultatea n-am mai parasit Bucurestiul, si uite ca in curand se fac 15 ani).

Am vazut si fotografiile cu prajiturile lui Hayat. Aratau exceptional! Sunteti niste gospodine perfecte!

Anto se trezeste de 3-4 ori pe noapte, suge putin, adormit fiind, apoi in 2-3 ore revendica iarasi niste laptic. O perioada s-a trezit o singura data pe noapte, eram asa de incantata ca am baiat mare... Eram si odihnita...
Tot citesc o carte in engleza despre cum sa dezvatam bebelusul sa se trezeasza in cursul noptii. Ei spun ca tatal ar trebui sa se implice mult, de fapt sa mearag el la bb noaptea si atunci , nemaiprimind laptic copilul renunta la trezit. Paul nici macar nu-l aude noaptea, interfonul e pe partea mea, apoi la mine mai e si instinctul matern, cateodata ma trezesc cu cateva secunde inainte ca el sa inceapa sa ma cheme. Tot englezii astia recomanda sa lasam copilul sa planga 45 min, eu nu am inima pt asa ceva. Anto nu a plans niciodata mai mult de 10-15 min.
O sa astept si sper sa nu-l mai tina mult trezirile astea dese...

O zi buna mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

lena , as scrie eu mai des, ca de citit va tot citesc, dar nu stau asa bine cu timpul liber

ionela, m-a impresionat postarea ta - alaptarea in tandem ; mi-a fost greu s-o intarc pe mady cand am ramas cu adiel; avea 1 an ; nici macar nu auzisem despre alaptarea in tandem ; toate recomandarile erau: intarcarea! felicitari pentru experienta ta speciala!

ma duc sa hranesc puiul mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Neatza..

Lena .. certificat .. banui ca exista dar in tara asta ai incredere?

App de part.. ai vostri fac parturi zilnic? Elena face in fiecare dimineata (devreme pe la 6 ) , si cateodata ii bolborosesc intestinele.. E normal? ca in idiotenia mea cu bolile imi fac griji si pt asta

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)

Sei, acuma daca o luam asa nu avem incredere in nimic. Incercam sa avem ca altfel nu se poate

Noi nu dam partzuri regulat, dar dam si se aud si la noi cum bolborosesc intestinele.
Nu te mai speria si tu asa... e o fiinta umana si ea. Da parturi, ragaie

Mergi la inceput

Pot sa ma laud?

Primele 24h pampers free !!! Noaptea am pus Bumgenius
Sunt mandra de mine si de pitica mea :)

Ieri au venit ultimile scutece. O sa pun poze pe grup cu cateva dintre ele

Mergi la inceput