Strugurasi de Sept-Oct 2011 *28*
Raspunsuri - Pagina 12
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC vreau si eu PM Sei :P Lena - fericita a Maiei Bebe Maia - 8 oct 2011 |
pm :P
camady spune:
Buna fetelor.
Eu pe aici..........azi nauca de cap.Razvan s-a trezit cu durere de cap, burtica si stare de voma.Nu s-a mai dus la scoala...........acum e bine.Dar nu prea am timp sa mai vb. cu voi.
Jade si Sei eu dorm cu Eva in patul matrimonial, sotul in sufragerie si Razvan la el in camera. Cu Razva am dormit toti 3 pana s-a dus la scoala.Cand o dormi si Eva mai bine vine sotul cu noi in pat.Acum la cate treziri are pe noapte .............offf, offff.
camady's baby
JadeJador spune:
seidana vreau si eu pm
nana te asteptam cu vesti
pinky
kora
may ati fost tare tare frumoase la botez
si f elegate
_
de T 5+
zubi spune:
Lena, eu mai fac o reteta, sunt moarta dupa ea, si anume, fierb lapte , pun zahar, esenta vanilie, si al sf, cadn fierbe laptele, adaug asa: foarte multa nuca de cocos, stafide, migdale taiate marunt, nuci taiate marunt, fistic taiat marunt...si se ingroasa asa, e o bunatate, asta e de fapt o reteta de la indi, toate sarbatorile lor incep cu chestia asta, ei mai pun si un fel de fidea foarte foarte subtire, dar eu fac fara ( daca tot iti palce asa d emult nuca de cocos )
seidana spune:
citat din mesajul lui camady Buna fetelor. Eu pe aici..........azi nauca de cap.Razvan s-a trezit cu durere de cap, burtica si stare de voma.Nu s-a mai dus la scoala...........acum e bine.Dar nu prea am timp sa mai vb. cu voi. Jade si Sei eu dorm cu Eva in patul matrimonial, sotul in sufragerie si Razvan la el in camera. Cu Razva am dormit toti 3 pana s-a dus la scoala.Cand o dormi si Eva mai bine vine sotul cu noi in pat.Acum la cate treziri are pe noapte .............offf, offff. mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby |
deci nu o sa ma mai simt vinovata ca imi neglijez sotu, si il las singur...
si poate ma chiar mut in dormitor...
Il pup pe Razvan sa se faca repede bine.
De cateori se trezeste Eva acum?
seidana spune:
citat din mesajul lui May3 multumim am pus cateva poze pe grup. si ceva mai multe pe facebook. ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
ai fost f frumoasa .. si Bea superba.. si cuminte nu?
seidana spune:
citat din mesajul lui zubi Lena, eu mai fac o reteta, sunt moarta dupa ea, si anume, fierb lapte , pun zahar, esenta vanilie, si al sf, cadn fierbe laptele, adaug asa: foarte multa nuca de cocos, stafide, migdale taiate marunt, nuci taiate marunt, fistic taiat marunt...si se ingroasa asa, e o bunatate, asta e de fapt o reteta de la indi, toate sarbatorile lor incep cu chestia asta, ei mai pun si un fel de fidea foarte foarte subtire, dar eu fac fara ( daca tot iti palce asa d emult nuca de cocos ) Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 ) Multumim Doamne in fiecare secunda |