FIV in Ungaria 151

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corina,te duci la PROFIL PERSONAL-se afla sub poza de user.
in pagina care-ti apare apesi EDITARE PROFIL si o sa-ti ceara sa te loghezi din nou.
dupa relogare iti apare pagina cu datele personale
in josul paginii,ultima rubrica e de optiuni si ai un plus si un minus acolo...apesi pe plus si ti se deschide o noua fereastra.
prima ubrica a ferestrei este SEMNATURA.
acolo scrii tot ce vrei sa-ti apara la semnatura si apoi selectezi TRIMITE DATELE.

asta-i tot

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

Ultima data mi-am facut TSH-ul in timpul stimularii, la inceput; mai avea o explicatie medicul endocrinolog: el zice ca a vazut persoane care nu raspund la fel de bine la L-tyroxin, si eu pentru ca nu am gasit eutyrox am luat L-tyroxin, dar de o luna incoace am revenit la eutyrox pentru ca am gasit. Voi vedea luni daca am reusit sa scad valoarea.

3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

La MedCenter in Baia Mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

mona, imi pare rau....pentru viitor, sa stii ca poti face Beta la Euromedica, unde ai rezultatul in aceeasi zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imiMS: ti-am retrimis mesajele dar nu in ordine. Sa-mi scrii daca le-ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Da Adya, am aflat. Soarta. Doua usi apropiate, doua cladiri una langa cealalta (aproape lipite). Eu cred ca oricum facem, oricat ne straduim, doctorii ne pot ajuta doar pana la un punct. Totul, dar totul in final este numai cu voia lui D.zeu. Poate ca eu nu am fost asa de staruitoare in rugaciuni si fapte bune, sau poate asta e una din incercari. Dar stiu cazuri de boli incurabile vindecate prin puterea rugaciunii (ex, parintele arhimandrit Serafim de la Rohia - un monah deosebit, duhovnicul lui Nicolae Steinhardt). Povestea am auzit-o personal de la acest mare duhovnic, un adevarat sfant in carne si oase.
Adya, dar tu nu trebuia sa repeti Beta? A iesit OK? Daca sunt indiscreta, poti sa nu raspunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Mona, am repetat Beta, care a crescut de la 17.55 la 39. Speram sa tot creasca...Daca vrei putem sa vb. Si pe privat.

Fetelor va astept cu Beta mare!
Sa nu va pierdeti speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Adya, felicit#259;ri!
Qiao, bafta!
Irene, aprind candela mâine?

Artistico, e#537;ti plastica r#259;u azi, m-am spart de ras.
Ioana, relax ca fetele nu pun la suflet si nu #539;in supararea.
Va pup pe toate. Am hot#259;rât azi-noapte ca fac fet in vara lui 2013.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna dimineata fetelor!

GrettaMersi...primit!
Loretta76...multumesc ptr raspuns.Azi am program scurt la job, pana la 13...asa ca o sa sun de cum ajung acasa!!!Tineti-mi pumnii sa ma programeze cat de curand...ca nu prea mai am rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FIV_Ungaria spune:

Cap.152

Mergi la inceput