FIV in Ungaria 151
Raspunsuri - Pagina 19
norma36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 Norma, nu vreau sa te panichez, dar valoarea de 5 a TSH-ului nu prea e ok. Ar cam trebui sa mergi la endocrinolog cat mai repede. La ce endocrinolog mergi? |
Da cititind pe forum mi-am dat seama ca nu e ok si am fost la doi medici endocrinologi (Geogescu Carmen si Pop George) si mi-au zis acelasi lucru: au obtinut sarcini si pe TSH 11; dl Bodnar mi-a zis la fel.Si toti mi-au zis, dupa confirmarea sarcinii sa merg la control pentru a doza corect doza e eutyrox in sarcina. Acum iau eutyrox de 100 zilnic.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18
MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
corinuka_g spune:
buna seara unguroaicelor!
de 4 ani am cont pe un forum de aspirante la burtica...multe, foarte multe au ramas gravide, au nascut...au plecat dupa cateva zile sau au ramas acolo cu sfaturi si incurajari...au existat de multe ori si momente mai putin placute cand se vorbea de greturi sau dureri de burta si aspirantele nu mai intrau..sau apareau discutii despre ce se poate vorbi si ce nu...
oricum, ideea e ca unele stateam acolo ani la rand si faceam paianjeni, iar altele apareau "ca o floare ca un crin" (sami imi place tare vorba asta) si-ntr-o luna pac! test pozitiv si-si luau zborul..uitau de noi cele care le primeam intre noi, le dadeam sfaturi, le spuneam ce analize sa faca, in fine, stiti voi...sau ramaneau si povesteau cat e ziua de lunga de greturi si sani mariti...
asa ca intaleg perfect ce s-a discutat azi aici...o grija mai mare fata de cele care n-au reusit INCA...
am aterizat si eu aici, mi-ati raspuns la toate intrebarile, m-ati ajutat...am prins drag de voi, d-aia mai vin sa va vad...si sa stiti ca nu ma simt vinovata ca mi-a iesit primul FIV...consider c-am asteptat destul si-am facut tot ce era omeneste posibil pentru un bebe...doar ca imi doresc sa reusiti toate pentru ca asa e normal, ca fiecare femeie sa aiba puiul ei..
va pupic
samira33 spune:
corina,nici nu ai de ce sa te simti vinovata.
e minunat ca ai reusit din prima,e ce ne-am fi dorit toate.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
dragoste777 spune:
NOrma- sper sa reusesti cu tiroida sa reglezi pt. ca si la sarcina nu trebuie sa fie mai mare de 2,5 . Administrezi corect? deci inainte de prima masa dupa sculare jumat de ora stomac gol?
Nu stiu ce sati zic de crinone, eu numa utrogestan am luat vaginal 2x3 sia fost de ajuns, dar da sunt pastile vaginale nutie rau daca iei oral? oricum sa te uiti un pic si la Prog. si la ths. Am mai auzit ca e influentat si de stres.
mona19 spune:
Nu stiu ce sa zic, dar poate ca stresul a fost o cauza a esecului meu de la FIV. Am tot analizat situatia de la FET. Ciclu venit la timp, ovul OK, endometru OK, stres nu si rezultat negativ. Ma tot intreb daca nu o fi din cauza ca eu desteapta mi-am facut ceai de cretisoara. Citisem pe cutie ca ajuta la fixarea sarcinii. Cam 2 litri pe zi. La inceput a fost ceva mai concentrat. Ce ziceti poate fi asta una din cauze?
norma36 spune:
Da, eutyroxul il iau dimineata cand ma trezesc si nu mananc nimic cam o ora. Deci respect ce scrie in prospect; imi voi face luni analizele si de TSH si progesteronul si ma voi duce din nou la endocrinolog. Voi suna si in Ungaria.
Sunt f curioasa ce imi vor spune. Oricum luni e ziua cea mare, si la ecograf si cu analizele.
Nu imi e rau de la urtogestan oral (au insistat cei din ungaria ca la prinz si seara sa il iau oral).
Va tin si eu pumnii tuturor fetelor de pe acest forum, va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand.
3 FIV-uri si un FET in Debrecen cu dl doctor Bodnar nereusite, FIV 4 tot la Debrecen, cu dl Bodnar-betaHCG 246 in ziua 14 si 1285 in ziua 18MTHFR C677T in forma heterozigota, mutatia factor XIII Val34Leu heterozigot, tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
Mona, dar unde doamne iarta-ma ti-ai facut analiza BHCG/ la ce laborator?
Norma, tu cand ai facut TSH ul mai exact? Caci asa cum scriam si mai devreme, poate fi influentat de stimulare
eu am patit-o si m-am tripat ingrozitor, dar pe sfarsitul stimularii revenise la normal...
Oricum daca iei gramaj de 100 cred ca va fi ok pana reusesti sa te lamuresti concret.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ioana3110 spune:
corinuka, intri la Editeaza profil in contul tau pe partea stanga lateral si acolo gasesti
Citat: |
citat din mesajul lui corinuka_g gagici cum pot sa scriu ceva la semnatura? ca numa' nu gasesc... |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto