Pata maronie
Am o problema si nu am raspuns.
Sa incep cu inceputul. Mi s-a depistat faptul ca nu am ovulatie si am facut tratam. 3 luni cu Clostylbegit. Problema e acum. Trebuie sa-mi vina ciclul prin 29-30 noiembrie, dar din nu stiu ce cauza am observat azi pe chilot o pata maronie. Ce poate fi? Sa fie din cauza ca am terminat tratamentul si trebuie sa mi se obisnuiasca iar organismul fara medicamente? Temperatura o am foarte mica luna asta. Nu am depasit 36.3. In timpul tratam. am ajuns pana la 36.9 Nu stiu ce poate fi. Poate ma ajutati voi.
Pupici, Cosmina
Raspunsuri
Lorelai spune:
buna cosmina,
daca trebuie sa iti vina pe 29-30 si azi e in 16, inseamna ca ovulezi zilele astea. la ovulatie se mai intimpla sa apara pete maronii sau rozalii. desi ai intrerupt tratamentul, clomiphenul ramine in organism inca 2-3 luni. e posibil ca sa ovulezi desi nu mai iei medicamente. eu zic ca pata a aparut pt ca ai ovulat. daca miine sau marti temperatura creste asta poate confirma ovulatia. sper ca ai fost ocupata cu si nu iti fa griji ca totul e absolut normal.
mult succes la bebei,
lorelai
Cosmina spune:
Lorelai, nu stiu daca e de la ovulatie. Azi e deja a patra zi pe "pete". Si nu am crescut in temp. Poti vedea graficul. Ce o fi?
Pupici, Cosmina
anis spune:
Cosmina, poate fi si un fel de "dereglare" desi ai oprit clostybegyt-yl. La cum arata graficul tau, desi iti lipsesc cateva zile, nu ai avut ovulatie.
De ce nu incerci si cu plante. Eu am si avut aceeasi problema, nici cu medicamente nu ovulam, si luna asta am luat si medicamente si plantute si ovulatia s-a produs!
AniS
Ioana1971 spune:
Anis draga, stiu ca s-a mai scris mult despre plantute, si la mine in cap e o nebuloasa, asa ca te rog spune-ne exact (pe scurt)ce plante ai folosit.
Multumesc,
Ioana
anis spune:
In mare parte e vorba de tratamentul Liviei.
Prin urmare :-napraznic 3/zi (dimneata,pranz ,seara)
-ceai de coada soricelului si cretisoara (dimineata)
-ceai de galbenele+ sanziene (pranz)
-urzica vie si urzica moarta (seara)
-tinctura de mugur de zmeur 2/zi (dimineata si seara)
-branca ursului+talpa gastei ,numai in perioada menstruatiei
-tinctura de coada soricelului 2/zi , pana in preajma ovulatiei
-ulei de catina luat cu miere , 2/zi
-tinctura de telina si marar (luat pana in ziua 21 prima luna) dupa care pana in ovulatie
-irigatii cu galbenele
-uneori puneam si granule de argila unse cu galbenele, cam 1 data pe saptamana.
-tinctura de vasc de 2/zi cate 15 picaturi
-tinctura si capsule de echinaceea (asta e pt infectii virale mai mult)
-tinctura de cretisoara luata pana in preajma ovulatie.2/zi
Cred ca n-am uitat nimic. Daca ovulatia nu se produce se continua tratamentul cu toate. Daca ovulatia are loc , se opresc si dupa se i-a doar ceaiul de cretisoara si tinctura de zmeur.
Din punctul meu de vedere cel mai important e ceaiul de naprasnic!
Eu am avut rezultat luna asta, dupa ce luna trecuta am luat plantutele si mai i-au si acum, dar am luat si medicamente de stimulare. Luna trecuta si acum 2 luni doar cu medicamente , ovulatia nu s-a produs. Bine, se pare ca la mine lucrurile sunt mai grave.
AniS
Cosmina spune:
AniS am facut si tratam. Liviei pentru ovulatie timp de 3 luni. Si tot nu s-a intamplat nimic. Nu stiu ce sa mai fac. Chestia e ca "pata maronie" ma tine de 5 zile deja. Si e in stare mai solida decat starea lichida a ciclului, daca pot sa ma exprim asa.
Pupici, Cosmina