Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Fain subiect, dar eu as vrea musai niste mostre din hermeneutica lui Capcaun! Pliiizzz!!??

http://www.lucamic.blogspot.com/

Ce e hermeneutica?

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Stiinta interpretarii, a decodificarii semnelor si simbolurilor.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Multzumesc!habar n-am avut ca exista asa o stiintza!

Dana

Dana, nu ai citit cartile/ vazut filmele dupa cartile lui Dan Brown? (Codul lui DaVinci si Ingeri si Demoni?)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu imi pun poze recente, la fel ca si poza de profil de pe FB. Asta sint, asta defilez. Chiar si virutal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Ce chestie,cu ceva timp in urma vroiam sa/ti trimit un Pm Xio, sa te intreb ce semnifica simbolul de la avatar care il aveai inainte, dupa aceea am vazut ca ti l/ai schimbat si mi/am spus ca ti se potriveste perfect-dupa mine- nu mi te imaginez cu o pisicuta, catelus sau o culoare roz.Pariu ca urasti culoarea roz
Mie imi transmit avatarurile ceva din personalitatea proprietarului,exact ca si mainile.Cand ma uit la mainile unei persoane, nici nu trebuie sa-mi povesteasca prea multe despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mie imi place avatarul meu. Personajul este preferatul fie-mii.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Dana, nu ai citit cartile/ vazut filmele dupa cartile lui Dan Brown? (Codul lui DaVinci si Ingeri si Demoni?)

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Nuuuuu!!!!!

De cite ori am incercat sa vad filemele(ca-s doua din cite stiu eu)...am adormit!

Asa ca am lasat balta,mi-am zis ca Dan Brown nu-i d emine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dana, filmele-s... ok, cartile sunt super! Incearca (,) cartile mai intai.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Imi place subiectul...m-am uitat de ieri pe el dar nu prea am avut timp de scris.
Pot sa incerc si eu?!
Imi plac jocurile de genul asta...

Xio...hmm...nu cred ca iti place sarcasmul...poate l-ai educat, ... cineva zicea ca nu te vede in roz eu te vad... cred ca esti o tipa tare finuta. Ar fi multe de spus dar banuiesc ca restul va fi influentat de modul in care te exprimi in scris iar asta nu este on topic.

Andacos...hmmm...o mana ingrijita dar muncita. E ca si cum ar spune..uite! pot fi si asa! Manechiura e facuta in casa...o persoana simpla fara fitze probabil directa.

Imi placea avatarul lui JG . am o poza aproape identica. Imi trezeste amintiri de cate ori o vad. O atmosfera incarcata, inainte de o ploaie zdravana sau o furtuna. Eliberatoare orarecum...

Capcaunul..hmmm...un capcaun cand te astepti mai putin iti da cu firma in cap. hihihi.. (asta insemnand ca ii face si placere). Nu prea sta la despicat firu in 14...cine se prinde bine cine nu iar bine...

Selene ...rece, un gol...melancolie.

Eu...hmmm... nu am gasit inca unul potrivit... sau poate ca subconstient tin sa raman un nimeni ...doar un al user din miile de pe acest forum...
Imi plac cei care au o poza personala la avatar. Par mai expresive. reale sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Ne alegem avatarurile la fel cum ne alegem cainii. Si se stie ca un caine ii seamana stapanului.

hi, hi ... io am un amstaff! mārrr-mārrr!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Eu mi-am schimbat poza de la avatar de dimineata si acum vad ca tot poza veche o am. E vreo problema cu sistemul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Eu mi-am schimbat poza de la avatar de dimineata si acum vad ca tot poza veche o am. E vreo problema cu sistemul?

live and let live

Uite aici raspunsul adminului la povestea asta cu avatarele:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165498&whichpage=3

Dana

Mergi la inceput