Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu am avut avatar pana de curand. Am acest avatar si am decis sa-l pastrez, pentru ca intamplator sau nu, reflecta intradevar una din dorintele mele.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu mi am ales avatarul in memoria unui Inger

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Viviana,trebuia sa-mi dai niste date,remember?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu am acelasi nick si acelasi avatar pe majoritatea forumurilor unde aveam aceasta optiune. Cred ca reprezinta "the inner me", adica un pisoi cu labe moi . Sunt convinsa ca daca ar fi color, pisoiul ar fi roscat...

Eu citesc semnaturile, ma uit cu atentie si la avataruri, cred ca exista o legatura (uneori inconstienta) intre felul de a fi al persoanei si avatarul cu care a rezonat.

Insa cel mai mult ma intriga, aici pe DC, semnaturile de sub nick, in marea lor majoritatea sunt de tipul "xxx, mama lui y" si derivate si m-am intrebat de multe ori daca doar asta ii defineste ca pesoane pe acei useri. Eu m-am gandit de multe ori daca si ce as putea sa-mi scriu sub nick, dar imi place prea tare "membru de baza"

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si eu aleg avataruri care sa ma reprezinte, mai bine spus, sa reprezinte interiorul meu...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

iar eu promovez rasa boxer

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Foarte tare subiectul

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC
...... camila cu cercei de maimutzica unei moderatoare.
Si gasesc ca li se potrivesc.

Daca despre dragonul meu e vorba, nici nu stiu ce sa mai zic E dragon, nu camila, nu maimuta, nu girafa (am mai avut discutia asta cand mi-am pus avatar si lumea il vedea orice, numai dragon nu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=165498&REPLY_ID=6943335 ). E Mushu din filmul Mulan si e presonajul meu preferat de desene animate. Cred ca am ales tare prost poza, de nimeni nu il recunoaste

haha ai dreptate ca-i Mushu... ioi am si vazut cu ceva timp in urma discutia dar zau ca am uitat si redus de pe telefon se vede camila si mustetile cercei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Alina71, bine ca mi-ai zis, eu nu ma gandeam ca reprezinta ceva trist... e o poza facuta de la fereastra hotelului cand am ajuns in concediu si era furtuna, iti jur ca peisajul era extraordinar, incarcat de tensiune, cam erotic asa... oricum foarte foarte frumos...

Dar daca pentru o singura persona e trist, atunci il voi schimba si-ti multumesc ca mi-ai zis

J si Carla (05.02.2006)
www.prin-casa.ro/" target="_blank">Culinare

Of , JG, ti-ai schimbat avataru'
Adevarul e ca m-am exprimat ca naiba ! "e prea trist pt mine"e mult spus ! Cred ca nu te-am asociat pe tine cu furtuna din poza .Tu , cea care gatesti bestial ! Tu , cea echilibrata ..
Asta nu inseamna ca nu admir deloc marea involburata.

Andacos
, aseara mi-am ojat mana stanga .Mana dreapta nu a mai apucat , ca m-a chemat trupa . Lansez o noua moda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ups, chiar asa sa fie? astept sa aflu cum sunt vazuta prin ochii unui vultur american

Mergi la inceput