Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
roxi25 spune:
fleur, felicitari! multa sanatate in continuare!
noi ne-am intors de la morfofetala de trim I, bebele e ok si avem riscuri f mici de malformatii conform bitestului si ecografiei, are 6.5 cm si 174 batai pe minut, translucenta nucala 0.9 mm
doctorul crede ca e baietel, dar ne spune mai sigur la urm eco
roxypuy, tu ce ai facut?
11+
Biribu spune:
Ned hai ca daca tot am timp:
-Pilota bebe?? Pai nu sta personajul invelit decit daca-l legi, sacul e mult mai util. plus riscul sufocarii interzice folosirea paturicilor etc cind e mic
-pernutza – nu e nevoie ca nu ii trebuie perna cel putin pina la un an.
-termometru apa baie – eu nu vad utilitatea, o simti la mina cel mai bine
-betisoare urechi – nu se folosesc
-sterilizator – doar daca doamne fereste nu e laptic, cumparati atunci, nu dati banii inainte
-cintar – eu n-am avut, duce la tot felul de ginduri si depresii materne, il cintariti frumos la dr ca tot il vede destul de des
hainutze nou-nascut eu va sfatuiesc sa luati putine, vreo 6 buc camasutze, body-uri, pantalonasi ca ei cresc f repede, cel mai utile mi s-au parut cele de 3-6 luni, intra repede in ele si il tin destul de mult.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Fetelor e cu adidasi. Va scriu de pe tel. Este ok copilul. Intrusive cand ajung Acasa Mai tarziu. Va pup pe toate si va cites later.
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Fetelor e cu adidasi. Va scriu de pe tel. Este ok copilul. Intrusive cand ajung Acasa Mai tarziu. Va pup pe toate si va cites later. |
nu mai tin minte ce doreai tu, dar...felicitariiiiiiiiiiiiiii!!!!
17+
ali24 spune:
ce fain ca ne am inceput saptamana doar cu vesti bune.sper sa o tinem tot asa
bravo fleur
bravo roxi
bravo ada
ptr vestile bune pe care le ati primit
iuli si pe mine ma apuca asa cate o durere cand ma misc brusc de mi si frica ca mi se rupe ceva prin burta.
bea succes la examen
e oare anul baietilor???
17+
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Ada, Roxi, ma bucur de rezultatele bune la eco.
Ada, nici eu nu tin minte ce iti doreai, dar e super ca e sanatos.
Am avut numai vesti bune astazi. Sper sa o tinem tot asa.
Hai sa nu fie anul baietilor, sa mai lasam loc si la fetite.
Multumim fetelor care discuta despre lista. Presupun ca depinde mult si de cum va fi bebe (de ex daca doarme sau nu in sacut) si inevitabil vom da si banii pe prostii. Mai ales astea care suntem la prima incercare.
Super utile sfaturi oricum, deci va multumesc mult ca v-ati facut timp de liste.
10+
Fleurdelise spune:
Ada, felicitari pentru baietel, vei avea doi baieti, fain! Se vor intelege, cel mic va avea un mentor in cel mare, ce mai, grozav! Nu ma pot impiedica sa ma minunez cat de devreme se poate afla acum sexul lui bb, nu mai stiu eaxct in cate saptamani esti tu, dar stiu sigur ca in mai putine decat mine. Bafta mare la amnio in continuare (daca o mai faci), sper ca ajuta ceea ce am povestit despre asta. Cum banuiam, nu amnio in sine e grea, ci asteptarea de dupa.
Carmina, mea culpa...
Da asa trebuia sa fac, am wi-fi in multe locuri, cel mai aproape la un McDo la coltul strazii, dar trebuia sa car laptopul dupa mine si cu copiii de mana era mai greu. Asta nu e o scuza! Acum realizez cat de unite suntem, ca o familie cum spunea asa frumos cineva, si cand una din noi nu mai da semne de viata ne facem tot felul de ganduri. Sa fiu iertata, e ultima oara cand se intampla!
Felicitari si tie pentru baietel! E asa de frumos cand planurile lui DD se potrivesc cu visele noastre, nu?
Felicitari si Freedeliei pentru flacau, ca acum mi-am amintit!
Facem o echipa de fotbal internationala cu golanashii nostri!
Si petzim fetitele Muraturicii, lui Iuli& co, toate cele care isi doresc fundite!
Fetelor, daca v-as povesti cat de idioti sunt furnizorii de internet de pe aici, nu m-ati crede. Unul din putinele lucruri care merge mai prost ca in Romania...Ca sa nu dau (iar) in vaicareala pe tema asta, intentionez sa imi iau net pe telefonul mobil si asa sper sa rezolv problema.
In alta ordine de idei, multumesc lui ned pentru lista si lui biribu pentru comentarii. Tare de folos pentru noi incepatoarele! Eu deocamdata am patut primit cadou, mititel (cred ca il voi folosi doar cateva luni) si am cumparat primele lucrusoare de imbracat, asa de simbol mai mult. De-acum sa te tii ca dau iama la raionul bleu! A, si o colega care are 2 copii m-a dezumflat mi-a zis sa nu cumpar nimic pana in ultimele saptamani cand il mai masoara/cantareste pe fat, ca nu stiu marimea acum si daca va fi un bb mare nu va incapea in haine de nou-nascut, ci trebuie luat direct pt 1 sau chiar 3 luni.
Fetelor, cred ca trebuie sa economisim din timp pentru landou/carucior, am citit la odiseile burticilor mai avansate si am vazut niste preturi de te sperii!
Cine a zis de perna de pus picioarele cand dormim are mare dreptate, eu nu mai pot dormi fara, folosesc deeocamdata o perna obisnuita dar poate ar trebui una special.
Hai ca am scris un roman, si tot mai aveam cate ceva de zis. Asa-i cand tragi chiulul, ai mult de recuperat...
Urmarea in episodul viitor.
Pupici!
18 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Biribu spune:
Ada si Roxy felicitari , io-te ce de baieti! pai e anul dragonului doar
Muraturik las ca e loc si de fete ca au nevoie baietii si de vreo fifitza.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
dannett spune:
Salutare piersicute!
Sa stiti ca daca nu scriu foarte des eu va citesc mereu cu sufletul la gura si sunt mereu la curent cu fiecare veste.
Felicitari celor care au aflat sexul bebelushului!
Beatrice, va stresati cam mult cu vestea pentru ai tai. Ce o sa va mai amuzati mai tarziu cand o sa va amintiti momentele astea
Fleur,ma bucur ca esti bine, ai mai trecut un hop..sigur rezultatele vor fi perfecte. Nu aveai optiune sa afli un rezultat rapid inainte de cel final? Stiu cum e sa astepti cu stres..
Ada felicitari pt morfo si bineinteles pentru baietel!
Mi-a venit si mie rezultatul la Biopsie si e normala. Am scapat de stresul de Sindrom Down.
Dar..nu ma pot bucura foarte mult de rezultat pentru ca ramane problema inimioarei, fata de care doctorul nu era incantat deloc..Mai vedem la 18 saptamani cum se vede..
A...din rezultatul biopsiei a reiesit ca e fetita.
Pupici la toate burticile si vesti cat mai bune!!!
Saptamana 14+
IIuli spune:
yeeei, in sfarsit o fetita, bravo, danett :) o sa te auda sa fie bine si cu inimioara si sa te tii ce de petitori o sa avem pe la usi :))) bine ca iesit ok si biopsia, incetul cu incetul crestem noi mari
multumesc si eu fetelor care au pus listuta; e adevarat ca fiecare o sa cumpere si in functie de cum ii trece prin cap, dar e bine sa avem un ghid :) eu facusem o lista si o sharuisem cu sotzu pe care l-au luat durerile de cap, mai ales cand a vazut totalul de la sfarsit
eu am zis ca o sa luam inainte, adica peste vreo 4 luni, strictul necesar: carut, scaun masina, patut, asternuturi, prosoape, cadita, masuta infasat si ceva hainute (in total aprox 30 mil , intr-adevar carutul e cel mai scump, dar si de la celelalte se aduna semnificativ) si imediat dupa, in functie de copilas, cat e de mare, daca suge etc etc - restul listutei lungi cu medicamente, sterilizator etc etc.
abia astept sa incep cumparaturile
11+