Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Daconst spune:
Hei,ce de vesti bune!!!
Ma bucur tare mult,sa o tinem tot asa!
Fleurdelise,in sfarsit ai scris...nue te mai mustrulaiesc si eu,dar o cam meriti!
Vroiam sa te intreb daca ai fost singura la amnio si daca ai avut voie sa conduci ca dr meu mi-a zis sa merg insotita,ca am de condus vreo 100km.Dupa mine nu mi-as lua sotul...desi ar trebui sa ma opreasca cineva ca eu sunt in stare sa merg la shopping dupa,ca acolo e un oras mare si cu super magazine.Of,ca sunt dusa rau cu capul.
Roxi,felicitari,ma bucur sa aud de bine!
Ada,tu vroiai sigur fetita,dar asta e.Sigur fi-tu se bucura mai tare de fratior,cum e si cazul meu.Vezi partea buna ca avem deja experienta cu putzele.
Danett,bine ca ai spart ghatza cu fetite!
Eu zic ca va fi bine si cu inimioara.sa vezi ca daca mai creste,dispar si problemele!
Ned,o sa ma uit si eu peste lista si o sa mai tai din ea...ca vad ca Biribu a inceput deja!
Scriu doar scurt despre sacul de dormit pe care-l votez cu doua maini.Copilul doarme cum il inveti,pina la urma.Dar sacul e de milioane.Al meu a dormit in sac pina n-am mai gasit marimea lui!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
r_ocsy spune:
Buna seara !
Ploua cu baietei in odiseea noastra ... sper sa aduc eu rozul maine !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dannett A...din rezultatul biopsiei a reiesit ca e fetita. Pupici la toate burticile si vesti cat mai bune!!! Saptamana 14+ |
Hai ca mi-ai luat-o inainte ... ai spart tu gasca baietilor . Felicitari !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
paulici_bebe spune:
Buna!Ce mai faceti fetelor?Vad ca ati fost foarte vorbarete azi.Eu abia acum am ajuns acasa,am avut foarte multa treaba la servici si cred ca lui bebe nu i-a convenit asta ca a cam jucat fotbal cu ficatul meu
DPN-25 iunie 2012
Biribu spune:
ei se vede ca azi n-am ce face si ma dau pe net
Fleur te iertam . hainutele de 1 luna - la alea ma refeream cind am zis nou nascut, ca alea mici mici newborn eu nu le-am folosit de loc. deci ia putine de 0-3 luni, cred ca asa sunt si la voi masurile in canada.
cit despre carut, eu sunt practica si nu dau o avere ca doar nu-l iau cu tot cu bona. cel mai important dupa mine e sa fie rezistent, sa fie usor (cind il ridici chiar si sa-l pui in masina e nasol tare cu alea grele), sa fie o culoare care nu se murdareste usor, sa se plieze usor preferabil cu o singura mina ca-n cealalta e bebe, sa se poata folosi cu scaunul de masina etc.
Dannett felicitari stai linistita, sigur va fi bine si n-are nimic inimioara.
iaca si fetitzele.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Laura32 spune:
Doamneeee ce de baieti , dar ce s-a intamplat , a plouat cu ei ? , eu vreau fetitaaaaaa cu fundita roz , acum de-o fi si baiat ... asta este ... il iubeste mama si pe el .
Ma bucur ca vin numai vesti bune si in curand pt cine nu are superstitii vor incepe cumparaturile .
Eu va anunt pe 8 feb ... sau
16+
Laura32 spune:
http://www.ibebe.ro/products/Carucior-Classica-.html , au niste carucioare frumoase si foarte ieftine ...
16+
Biribu spune:
hahaa Dana cica e oras mare si vrea shopping
fata tu parca ai fii sor-mea
ca si eu m-am oprit asa un pic la magazinul de mobila dupa amnio (secret ) ca aveam ceva ce-mi statea pe creier sa vad si nu era sa pier ocazia ca doar era-n drum...
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
ali24 spune:
dannett-ma bucur din suflet ca a iesit bine biopsia.si felicitari ptr fetita cu codita.uite ca incet incet apar si fetitele
si dianami vad ca are carut roz.
17+
rafael albert(25.05.2007)