Piersicute de iul-aug 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Mai am un biet examen amarat care ma streseaza pentru ca nu reusesc deloc sa il iau ( e a 3 a oara cand il dau ) Sper totusi sa mai las loc si la altii. Si cu spusul o sa o fac dar acu ca o barficica intre fete mai stresat e al meu viitor sot de ce o sa zica ai mei decat mine, si ma cam amageste ca stai sa termini cu examenu, ca stai sa termine ei concediul, ca sa treaca sarbatorile si tot asa...asta ca un secret va zic.

14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adarev te-ai descurcat cu bazarul?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Aruba,eu am primit o crema de la farmacie si stiu ca a trebuit sa evit cremele cosmetice.
Nu stiu ce sa zic,dar sa nu-ti faca mai rau chimicalele.

La mine e greu cu numele c trebuie sa sune cumva si nemteste.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Daconst: deocamdata o sa ma dau cu un unguent tratament cateva zile, e vorba ca dupa ce trece tot trebuie sa ma dau si eu cu o crema de corp, ca altfel se deshidrateaza pielea, si de-asta mi-a recomandat cremele alea, ca sunt cele mai usor de tolerat de o piele sensibila.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Am actualizat semnatura, dar caruciorul albastru tot nu stiu sa il pun... Ma ajuta cineva?

Va pup!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

este usor, exact dupa sapt(16+) treb sa scrii doar baietel intre paranteze patrate!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daconst

Porumbita,am si eu aceeasi problema cu numele,ca de baieti nu-mi vine niciunul.
Poate ar trebui sa ne dam cu parerea sa facem schimb de nume...desi eu am o gramda de nume de fete in cap,dar de baieti niciunul.

16 sapt

cunosc sentimentul ... da sper sa vina si inspiratia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Foarte frumoase numele alese de tine Aruba , si eu voi pune Andrei sau Andreea (sansa la viata in urma operatie a fost de SF. Andrei ) si ne-am decis sa-i fie protector .
Nu sunt adepta la doua nume si eu si sotul avem cate doua si chiar nu vad rostul celui de al doilea ... doar la completat niste acte sa duc de grija . A-ti vazut ce repede m-am hotarat?... nici nu a fost greu ... la mine viata a decis ...ca intotdeauna

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

salut gagici, mai pe la amiaza asa!

Dana m-ai omorit cu saniutza ta vad ca-ti arde de sporturi extreme.

Niccostea si tu mi-ai placut cu hormonul nascocitor de probleme ... cam asa ceva, pai crek ca altfel s-ar plictisi tare gravidele 9 luni

Delia ma bucur ca e BB ce-ti doresti!

Eu ma si gindeam azi ca am cam facut tot ce se putea ca analize, mai am controale de rutina la dr si cam atita, sa mai treaca vreo 20 de spatamini si sa nasc ...

Nici eu nu mai am mai nimic de bebe, cel putin carut patutz scaun etc am dat tot, acuma sa ma apuc iar sa ma gindesc ce-mi trebuie. Eu lucru e cert, nu trebuie nici pe departe atitea chestii cum credeam la prima sarcina.
Asa ca va avertizez din prima ca o sa va zic sa nu dati banii pe toate prostiile .

Carmina da eu n-am vazut avocado asa uriase

Porumbitzo las ca al treilea e sigur fata. Cu numele, m-ai lovit, e grele rrrau si la noi.

Aruba nici eu n-as mai da cu nici o crema cosmetica pina nu se potoleste chestia aia, poate sa fie si o alergie in fond. Si chiar si dupa, astea scumpe in general mai sunt si cam vechi prin magazine. De ce nu incerci ulei de migdale, e ff bun si nu irita pielea.

Hai mai B-ule, da ne noua telefonul si le zicem noi . Apropo cum te cheama, mi-e greu sa-ti zic B

Bafta la fetele care merg la eco azi!

mai intru, gata pauza de cafea (mersi Ada )

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Bau fetele sunt la cabinet la usa doctorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Beatrice..am sa pun sa imi schimb numele de user. se poate nu?

14 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput