Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
b_1403 spune:
Fetelor o sa avem niste lungai dragalasi si lungute balerine . Felicitari Nico.
Sa auzim numai vesti bune....ca deja va simt familia mea si ai vostri copilasi imi sunt deja dragi ca si al meu.
Va pop
14 + , viitoare mamica de print
ARUBA spune:
Buna fetelor!
Eu am inceput saptamana cu panica maxima, dimineata am constatat ca am o mare urticarie pe toata burtica si am fugit la dermatolog sa vad ce si cum. Mi-a zis ca e o eruptie polimorfa si ca cel mai probabil are legatura cu sarcina, pt ca in sarcina pielea se usuca mai repede (desi, la naiba, ma dau cu lotiuni zilnic), si sa nu ma panichez, mi-a dat un tratament si un sapun special + lotiune pt piele hipersensibila si mai ales mi-a zis sa nu ma scarpin :
Teoretic in 2-3 zile ar tb sa scap ...
13+
Daconst spune:
Niccostea,felictari pentru baietel!!!
Credca baietii conduc deja ca numar,dar4credca ei se va primii la echo.In curand apar si fetitele,sunt sigura.
Aruba,nu te si mananca pielea??
Am avut si eu la prima sarcina si ma manca de zici caaveam raie.Toata burta era plina de bubite marunte.Am primit ceva unguentcare m-a ajutat dara fost naspa rau.
Porumbita,am si eu aceeasi problema cu numele,ca de baieti nu-mi vine niciunul.
Poate ar trebui sa ne dam cu parerea sa facem schimb de nume...desi eu am o gramda de nume de fete in cap,dar de baieti niciunul.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
IIuli spune:
la toate burticile
vad ca ati fost harnice azi, ati scris de dimineata. eu m-am trezit tarziu, am mai lenevit in pat cu micul dejun livrat de sot langa pat ca a trebuit sa plece devreme la serviciu. mie imi place asa insarcinata ca ma alinta toata lumea mai ceva ca de obicei
in weekend am fost cam adormita, cred ca de la statul in pat m-a luat cate un soooomnn si am dormit destul de mult. partea buna e ca acum imi e bine, nu mai am sangerari, nu ma mai doare burtica, si am vorbit cu doctorul la telefon si a zis ca e ok (daca nu am avut sangerare multa si mi-a trecut repede, inseamna ca e ok). el mi-a zis ca pot merge de azi la serviciu, dar daca tot am anuntat ca nu vin azi de ce sa nu mai stau eu in pat o zi
roxypuy - sigur sigur nu o sa mai pun nimic la suflet; dimineata m-a sunat persoana cu care m-am certat vineri si cred ca s-a mirat si el cat de seren am putut vorbi zicea: ma bucur ca nu mai sunteti suparata. adevarul e ca cine ma stie nu m-a vazut niciodata suparata si calma.. , sper sa se schimbe asta ca trebuie sa menajez burtica acum
niccostea, freedelia - felicitari ca ati aflat ce este bebe si ca este ce v-ati dorit; la cate sosete albastre sunt pe forumul asta, trebuie sa mai fie si niste fetite si poate o sa fie la mine, la muraturica si alte fete care vor
zizou - scuze ca nu imi amintesc din urma, tu de ce stai in patut? sper ca esti bine
rocsy - eu nu am carnetul gravidei cum spui tu. l-am intrebat pe doctor si a zis ca m-a luat in evidenta, dar eu nu am nicio dovada . plus ca pe mine nu m-a cantarit, masurat etc, doar se uita de fiecare data pe ecografiile precedente. doamne ajuta, nu mai sangerez, sper sa fie totul bine
Daconst – sunt foaaarte cumintica, desi ma cam plictisesc in pat; adica ar mai fi cumva daca as gati ceva distractiv sau daca as iesi la cumparaturi; dar ma gandesc sa mai stau o zi in pat, ca sa fiu sigura ca s-a potolit ce-o fi fost acolo.
altfel, sper ca sunteti toate bine si abia astept sa intre si fetele care nu au mai intrat demult sa ne spuna ce fac.
11+
freedelia spune:
Am actualizat semnatura, dar caruciorul albastru tot nu stiu sa il pun... Ma ajuta cineva?
Va pup!
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
ARUBA spune:
Daconst: ba da, de vreo 2 sapt ma mancanca pielea de pe burta si spate, in fiecare seara cand ma dezbrac tre sa ma scarpin ca lumea ca sa simt ceva, mai ales in zona sutienului. Si azi cand m-am trezit si cu iritatia aia rosie am zis ca innebunesc Bine de stiut ca nu sunt singura. Eu ma dadeam pe sani si pe burta cu crema anti vergeturi de la Elancyl dar mi-a zis sa o opresc momentan si sa trec pe gama Aderma Exomega ( alti bani, alta distractie, gel de dus e 65 lei iar crema de corp e 98 lei , dar n-am comentat si le-am luat deja)
Apropo de nume eu am deja pregatite pt ambele cazuri: daca e baiat il va chema Edward Andrei iar daca e fetita Ana Grace ( eu fiind cel mai mare fan Grace Kelly )
13+
muraturica spune:
In sfarsit se termina si programul la birou. Am fost destul de harnicuta, dar mai imi ramane mult de lucru si pe maine.
Aruba, imi pare rau sa aud de iritatie. Acum ma gandesc ca si pe mine ma mananca piela zilnic. Dau si eu cu lotiuni, dar...Oricum, sper sa te faci bine repede.
Iuli, ma bucur mult ca esti bine si ca faci progrese in a fi mai calma.
Sper ca daca tot s-au aratat atatia baietei, urmatoarele sa fie fetite la cele care ne dorim.
B_1403 ma bucur ca ne consideri familia ta. Adevarul e ca si eu sunt foarte atasata de voi toate. Dar...apropo de familie...le-ai spus alor tai? Scuza-ma daca te stresez cu intrebarea asta si nu e treaba mea.
Sper ca nu am uitat sa raspund nimanui, ca v-am citit tot in diagonala de la lucru. Ma duc si eu in sfarsit acasa si intru deseara sa vad ce zic fetele care au eco azi. Bafta multa inca o data.
10+
b_1403 spune:
Muraturica nu le-am zis inca nimic ...da o sa le zic cat mai curand ca daca BB e cat un avocado burta mea se apropie de un harbuz numa bun de pus la murat. Si tre sa ma grabesc.
Si apoi nu am vrut sa ma streseze ca maine am examen si tre sa il iau numaidecat.
Va pop
14 + , viitoare mamica de print
muraturica spune:
Bafta multa, B_1403. Sper sa fie bine cu examenul tau. Dar sa nu astepti toata sesiunea pana le zici. Ca o sa vada ei singuri daca nu.
10+
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_1403 daca BB e cat un avocado burta mea se apropie de un harbuz numa bun de pus la murat. Si tre sa ma grabesc. |
17+