Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
roxi25 spune:
buna fetelor! o saptamana usoara sa aveti!
roxypuy, si eu am morfofetala la medlife la 16:40, dar cred ca se va mai intarzia; poate ne vedem, tu la ce ora mergi?
10+
adarev spune:
Fetele vorbaretele, de asta va iubesc eu pe toate. Azi ma duc la morfofetala de primul trimestru adica am 13 s si 4 zile.Oricum va scriu in seara asta cand vin. Daca mai termin din treaba mai intru. Felicitari Freedelia. Pup toate burticile.Cred ca si Fleur e bine.
Daconst spune:
Neatza si de la noi!!!
Ma bucur de inceputul de saptamana cu vesti bune...sper sa o tinem tot asa!
Roxanicile,au aparut la raport,vad ca sunt bine!
Fleurdelia,felicitari pentru baietel si multumim de vestile despre Fleurdelise,sunt sigura ca e bine,dar tot o astept cu amanunte despre amnio.
Ada,bafta multa azi si poate apuci sa scrii 2 randuri macar dupa morfo.
Iuli,cum esti?Stai cumintica?
Despre noi nu am noutati...azi e ziua cind lenevesc,deci pentru bb.Asa ca plictiseala mare.
Mi-am luat un ceai de gravide si-l savurez acum.Cafea nu prea mai pot bea decit jumatede cana si aia mai mult cu forta sa nu dorm pe mine apoi.
Fi-miu e azi acasa,racit si mucos,dar macar a scapat de diaree si nici n-a mai vomitat.
Azi i-am promis ca ma joc cu el toata ziua ...asa ca am program distractiv.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
Porumbita spune:
mai da ce mult ati scris
felicitari noilor venite
azi am baut sieu primul nes din ultimele 2 sapt; cam apa achioara facut da acum ca par sa ma lase greturile (pana spre 4-5 cand reincep on forta pana aseara) ma ia somul
vineri am fost la eco la sanador; m-am hotarat pe moment pt ca pur si simplu facem o sapt de dureri puternice de burta; totul e ok, bb era chiar cu 3 zile mai mare la masuratori, 98 de grame si evident ca are puta
asa ca s-au dus visurile mele de fetita dar intre timp a inceput sa ma atraga ideea, sa vad partea buna (aceleasi natii de jucarii, or sa fie ei mai apropiati ca si preocupari ca adolescenti/adulti)
o sa fie tare complicat cu numele;
la primul 7 luni ne-am sucit; criteriile au fost
- sa fie international (am locuit cativa ani in germania si am calatorit ceva si am ajuns la concluzia ca dc numele de familie nu il poti schimba macar prenumele sa fie usor sa retinut/pronuntat
- sa aiba un al doilea nume de sfant
si cum sfintii ortodoxi nu prea au nume frumoase (dinpct meu de vedere) o sa fie ff complicat
valy27 spune:
saluatare la burtici.n-am mai intrat de joi...si deja ati trecut la capitol nou....
ada-bafta azi. si eu am facut clatite-buuuuuuneeee
azi fac ciorba de perisoare de curcan.
laura ce devreme l-ai simtit tu pe bb. unde ai facut fiv-ul?poti sa-mi spui?
carmina
si la restul fetelor si noilor venite.
miercuri am si eu morfofetela....iar emotii....
eu deja ma dau pe burta cu mai multe creme-le alternez...
mi-am luat una de la cosmetic plant-me&mom-14 ron si sanosan 18 ron....si mai am combinatiile mele de creme hidratante in care am pus ulei de migdale si de masline si de struguri
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+11 sapt, doamne ajuta in continuare.
ali24 spune:
in sfarsit am reusit sa fac curat in dulapuri.sunt tare bucuroasa ca am scapat de ele ca nu stiu de ce nu imi place deloc sa fac asta.
eu de ieri mananc incontinuu.nu mai vreau............sa ma opreasca cineva.
17+
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valy27 laura ce devreme l-ai simtit tu pe bb. unde ai facut fiv-ul?poti sa-mi spui? _ fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi. MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT. +11 sapt, doamne ajuta in continuare. |
Am facut FIV la clinica d-nei Dr Laura Dracea , Gynera este undeva prin Dorobanti , am reusit din prima , am avut 2 embrioni pt embriotransfer .
In legatura cu simtitul pe BB cred ca tine si de organismul fiecaruia , am 2 prietene ... una naste saptamana viitoare si mi-a spus ca ea a simtit prima oara , asa mai bine pe la 20 sapt si cealalta la 14 sapt , cea din urma fiind si la a doua sarcina , presupun ca la a doua sarcina cam sti ce trebuie sa simti
16+
niccostea spune:
Neatza si de la mine, purtatoare de piersicute.
Am ajuns mai tarziu la cafea, dar raportez un . Am fost la eco dimineata si statea asa de 'cracanici', ca pana si dr. s-a mirat... 'pozitie mai buna ca asta nici ca putea avea'
Noi ne doream fetita, sotul chiar visase o fetita care semana cu mine , dar cand a aflat ca e piersicutza cu coditza s-a bucurat tare, ca o sa aiba cu cine sa faca prostii si nazdravanii
Mi-am schimbat dr. si mi-a mai spulberat din spaimele cu care ramasesem dupa morfofetala de trim I (TN de 2.7 mm). Sa vedem ce 'pitic' mai plamadeste subconstientul meu pana la urmatoarea morfofetala (inceputul lunii martie). Cred ca exista un hormon special pe care il secreta organismul nostru cand suntem insarcinate si care e responsabil cu:
- nascocirea de posibile probleme ale lui BB si
- exacerbarea semnalelor de alarma pe care ni le semnaleaza dr. (in asa hal incat ajungem sa visam BB nascut mort doar pt ca a aparut o modificare minora la eco ).
Adarev si roxy25, bafta la eco diseara.
Carmina - felicitari pt adidasi.
Daconst - mi-e sa nu te deochi cu atatea zile de leneveala pt bb (noroc cu Lucas, ca altfel...)
Freedelia - felicitari pentru echilibrarea echipei
Porumbita - incepusem sa ma intreb ce mai faci, parca nu mai scrisesesi de mult.
Dianami - la cat mai multe sapt in varianta 2 in 1. Cum esti cu contractiile?
Ah, era sa uit - aseara l-am simtit si eu pe BB Nu eram sigura, mi se parea cam sus (in stanga, sub coaste), dar cand l-am vazut azi la eco m-am convins ca era el
Sa avem o saptamana plina de vesti bune!
16+
muraturica spune:
Fetelor, v-a revenit cheful de povesti o data cu ziua de luni.
Vad ca a aparut toate lumea la apel, doar pe Fleur o mai asteptam, dar are o scuza buna.
Bafta la toate cele care mergeti la eco si felicitari la toate cele care ati fost.
Ma bucur mult sa aud vesti bune. Niccostea si eu cred ca subconstientul nostru o ia razna si fabrica scenarii. Eu nici nu vreau sa va spun ce tampenii imi trec prin cap. Deocamdata le alung cu spor si va citesc pe voi sa ma binedispun.
Of, cata treaba am si mie imi arde de povesti...
Sa ne auzim cu si mai multe vesti bune.
10+
carmina_s spune:
mai fetelor, m-am inmuiat toata cand am citit urmatoarele:
"Bebelusul are in saptamana 17-a de sarcina dimensiunea unui fruct de avocado, in jur de 18 cm in lungime si 150 g si creste aproximativ 2 centimetri pe saptamana. " eeeeeeeee
17+