Piersicute de iul-aug 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,pentru userul comun ai nevoie de parola daca vrei sa modifici lista de inceput sau vrei sa deschizi capitol nou.Ti-l trimit daca vrei si tie.E bine sa-l avem cit mai multe sa deschida capitol nou cine e pe faza.

Biribu,imi place si mie Anthony,doar ca aici nu prea l-am intalnit.La fete avem Antonia si la baiat ar fi Anton.

Sa va zic ca ma simt super bine?sa nu ma deochi,dar azi imi venea sa ma duc iar la Zumba.
M-am fatzait si eu prin casa sa prind pasii la "Ai se eu te pego" ca-mi place mult si tare bine mi-a prins.
Aratam ca o elefantica,dar asa bine mi-a facut la psihic.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Buna seara fetele!

Ce de-a nume..mereu m-am intrebat daca o sa ajung vreodata sa gasesc un nume pentru bebe meu si sa zic hotarata: gata asta e!

Daconst, Zumba e si dragostea mea. Inainte sa raman insarcinata mergeam destul de frecvent si cu cea mai mare placere, fara a o privi ca pe un sport pe care il faci de nevoie ..Chiar am intrebat-o pe doctorita la prima ecografie de confirmare daca imi recomanda in continuare si s-a uitat cam cu coada ochiului la mine..sa caut o miscare mai putin solicitanta in sarcina.
Mi-am zis atunci in sinea mea ca sigur in trimestrul 2 o sa ma duc din cand in cand.. Acu nu as mai risca nimic, chiar daca am o sarcina slava Domnului foarte usoara..nu sangerari, nu greturi, nu dureri..

Saptamana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna
Eu am fost azi la eco, l-am vazut pe bebe,m-am topit toata cand l-am vazut cum se misca el acolo, este un mic omulet in miniatura.
Ne-a masurat translucenta nucala, e bine 1.9.Eu din nefericire nu am aflat ce este.Eu totusi sper ca va fi fetita si o va chema Miruna.
Noapte buna.Va pup.

mami de robert 20.10.2010 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ca_Mila, bafta la eco, sa iti arate bb ca e ceea ce speri tu sa fie!
Danelor (Daconst, Dannett), astamparati-va! Pe tine, Daconst, cum spunea cineva mai in urma, ar trebui sa te legam de pat, ca altfel nu e chip...
In aceeasi nota, mie dr. mi-a zis sa fac miscare gen dans 10 minute pe zi, sau mers pe jos, in mall ca afara e naspa (gheatza multa, dar eu urasc mall-urile), sau urcat coborat scarile la servici de mai multe ori pe zi. Evident am ales ultima varianta. Cica ajuta si la scaderea glicemiei imediat dupa mese. Eu vreau sa merg la inot, dar 2 dr diferiti (fostul dr. de familie si actuala) mi-au zis, primul sa evit piscina (asta era in primul trimestru e adevarat), a 2 a (la cam 15 saptamani) ca e f bine inot si aquagym. Asa ca am ramas in ceatza, oricum concluzia e ca voi 2 trebuiti calmate, iar eu scuturata sa ma misc mai mult...
Cand ajung acasa dupa birou, zac cu voluptate pe canapea, mai atipesc, bine, asta dupa ce termin mici treburi gospodaresti.
Vreau concediuuuuuuuuuuuu!

18 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte pentru cine se pricepe si are un moment sa imi schimbe si mie data DPN: 01.07.2012 si sa imi puna un carucior albastru.
Multumesc frumos!

Mihaela, felicitari pentru bebe activ si sanatos, si eu am facut prima eco la 11 saptamani si am vazut atunci prima ora samburasul mic, cu manute, picioruse etc. Stai sa vezi in cateva saptamani ce spectaculos creste! Pentru aflat sexul e realmente prea devreme, nu ai de ce sa fii trista, trebuie doar putintica rabdare!

Pupici!

18 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fleur gata te-am dotat cu carucior!

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Multzam, Biribu!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Caruciorul e roz, ROZ, ROZZZZZZ !!!!! Uraaaa !
Ne auzim maine !
Noapte buna !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 17 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mihaela, felicitari ptr.eco.Stai linistita vezi tu data viitoare ce este.Ca_mila bafta la eco.Ali,ai fost tare draguta cu Mercedesa si etc.Biribu, trece-mi si mie carut albastru , dc.tot ai facut-o ptr.Fleur.A, fetele inca niste nume de baietei interesante Vladimir, Dimitrie,Lorin ,Sasha,Dima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, am terminat si eu in sfarsit treaba. Am intrat doar sa va urez noapte buna. Mihaela (sper sa nu gresesc), ma bucur ca a fost bine la eco.
Sunt moarta de oboseala si am intepenit pe scaun la laptop. Ma duc direct in pat. Noroc ca mi-a facut sotul de mancare ca muream si de foame...
Nu ma mai intind la povesti, va pup doar pe toate si ne auzim maine.
O sa va scriu si eu ce idei de nume mai am, poate va ajuta. Eu am ramas placut impresionata de unele dintre ideile voastre.

10+

Mergi la inceput