Piersicute de iul-aug 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza26 spune:

Buna seara viitoare mamaici de piersicute sau piersicei
Pentru cele cu o sarcina mai avansata sau mamici deja, as avea si eu o intrebare si anume la voi in a cata saptamana a inceput sa se observe burtica?
Marturisesc ca nu mai pot de nerabdare dar si stres dupa o sarcina pierduta in 2010.
Acum fac un tratament cu Pregnyl si alte medicamente dar in fiecare zi ma rog la Dumnezeu ca sa fie bine
O seara placuta

Mergi la inceput

Ma scuzati, graba: mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

vorbiti de nume?

de baiat singurul care imi placea nespus i l-am dat lui fimiu - Anthony. acum suntem in pana mare de idei. al doilea nume il stiu, va fi Nichita, dupa tata. primul ...hmmm.
voi bagati idei in continuare
mie imi plac si numele romanesti f tare, gen Radu, Catalin, Marius, Dragos, dar nu am cum sa le folosesc aici, tre sa fie pronuntabile si sa nu se simta copilul nush cum.

care mai merge la eco azi? Sa stim si noi, ce Dumnezeu

de dormit cu bebe si eu cred ca o sa-l culc cu mine in pat. ma bate gindul sa-l dau afara pe husband din patul nostru sa am loc cu bebe si ceilalti cupii care mai viziteaza noaptea. ma mai gindesc. in trecut am avut cosulet si a fost bun pina la 3 luni, apoi au avut patutzuri. insa cind alaptezi noaptea e f greu sa te tot plimbi de colo colo. m-am mai desteptat la fii-miu si l-am lasat sa doarma cu noi ca nu mai aveam energie sa-l pun la loc in patul lui. si a fost mult mai usor.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Inca mai am de lucru, dar nu ma pot abtine si va mai citesc.
Scurt asa: Carmina, ce alegere frumoasa. Pe mine ma cheama Miruna.
Ma bucur ca mai place cuiva Veronica ca pana acum doar eu si soacra-mea am fost incantate. Sotul si mama cum aud cum se stramba.
Va pup si vorbim mai tarziu.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Sa Va daU si eu idee de nume: fata :mercedesa ,kasandra,esmeralda.baiat:q7,ronaldinio,Audi.
Ha ha ha.ce ziceti va plac?am vazut o emisiune odata in care ziceau nume de tigani.foarte distractive.Au fost Mai multe dar nu imi vin acum.

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Gata, finish si pe ziua de azi, ar trebui sa mai fac curat, dar mi-a pierit cheful.Am mancat o salata de rosii eu, restul peste la cuptor da nu mi-a placut mirosul, asa ca pe langa salata am bagat si doua felii de zacusca.Acum stau cu burta in sus. Fleurdelise ce frumos ai povestit cu numele care erau atunci, m-ai facut sa-mi amintesc de anii de liceu.Dana ia lamuriti-ma si pe mine ce-i cu userul si parola comuna, ca nu ma pricep. La mine numele de Tudor cade ca e fiu-meu , Sebastian e fratele meu, Remus Alexandru e sotul, asa ca am taiat cateva de pe lista.Oricum din ce am trimis fiecare ne hotaram noi la ceva. La mine cel de-al doilea nume va fi clar Nectarie, eu m-am rugat mult la Sf. Nectarie si am promis ca daca voi face un copil o sa-i pun si numele acesta.Asa ca la mine trebuie sa se lege ceva si de Nectarie. Ma rog asta sa fie ultima noastra problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetele,

Hop si eu

Noi duminica mergem la eco, poate vrea bebe sa ne arate ce este

Sa spun si eu cateva nume, daca va fi fata am ales Ana, imi plac si Daria, Matilda, Veronica, dar ramanem la Ana; iar daca este baiat ne mai gandim, ii mai lasam timp taticului sa se gandeasca si el, sa vina cu propuneri.

14+

Mergi la inceput

Mie imi va fi f greu sa gasesc un nume ptr ca toate care imi plac sunt foarte folosite si majoritatea le am si in familie sau prieteni.fete:karina,andra,larisa,alessia,Carla-asta nu il are nimeni dar nu ii place la sot.
Baieti:Raul,razvan,eric,patrik,Kevin-asta mi a placut dintotdeauna dar e prea utilizat((::

17+

Mergi la inceput

Mie imi va fi f greu sa gasesc un nume ptr ca toate care imi plac sunt foarte folosite si majoritatea le am si in familie sau prieteni.fete:karina,andra,larisa,alessia,Carla-asta nu il are nimeni dar nu ii place la sot.
Baieti:Raul,razvan,eric,patrik,Kevin-asta mi a placut dintotdeauna dar e prea utilizat((::

17+

Mergi la inceput

Eu pentru fetita as alege un nume sfant: de preferat Maria cu toate ca unii imi spun ca s-a cam banalizat dar am motivele mele si inca unul: Erika,Ariana,Alessya,Adelina,Medeea;iar pentru baiat:Erik,Patrick,Rares si bineanteles un nume sfant.
Va pup

10+

Mergi la inceput