Piersicute de iul-aug 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/valy27/valy27.jpg)
valy27 spune:
la noi; sarah-maria dar de baiat nu am idee.....
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.3,acum 0.4.utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+11 sapt, doamne ajuta in continuare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Buna, fetelor, dau o cafeluta/capucino/ciocolata calda sau ceai "de la ora 5".
Am citit din urma si raportez:
Ada, am terminat cu nervii, gata.
Bumbita, Freedelia, foarte utile comentariile la lista. Chiar daca eu nu voi gasi aici toate marcile de produse de care spuneti voi, macar stiu ce voi avea nevoie. Wrapul mi se pare o idee foarte buna, si pentru exterior si pentru in casa. Am vazut pe aici si rucsac cu portbebe si chiar bluze cu un fel de marsupiu. Alegerea caruciorului imi da fiori deocamdata...obiectivul imediat este sa incep sa pun bani deoparte pentru.
Beatrice, sper ca a decurs bine examenul.
Bun venit si sarcini usoare noilor inscrise la odisee!
Wow, vad ca ati avansat liste de nume. M-ai pus pe ganduri, Laura, cu baietii care devin fetite la eco de 22 saptamani (o voi face pe 1 martie), asa ca spicuiesc din amandoua listele care le-am facut si le tot actualizez. Copilul meu va avea 2 prenume, unul cu rezonanta internationala si unul romanesc. Daca "ramane" baiat, al 2 lea prenume va fi Ioan dupa tatal meu, daca e fata, al 2-lea va fi Lucia, dupa mama, D-zeu sa o ierte. Fete: Adeline imi place mult, dar e "luat" de fetita sotului, apoi Delia, Beatrice, Bianca, Elise, Eve, Clarice sau Clara, Alice, Anais. Aici sunt foarte populare prenumele compuse, de ex. Eve-Lucie, Marie-Claire, etc. (la toate prenumele "frantuzite" puneti la sfarsit a in loc de e). Baieti, sunt cam in ceatza: Victor, Tudor, Eric, Vincent. Am eliminat toate cu terminatia -an ca nu se potrivesc cu numele de familie, tot in -an, desi imi plac Traian, Dan, Iulian.
Va pup si va doresc alegeri inspirate! 18 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](images/user_woman.png)
muraturica spune:
Hello. Vad ca v-ati incins la discutii despre nume.
Eu acum am ajuns acasa dupa o zi infernala. Partea proasta e ca nu am apucat sa termin ceva important si acum nu ma misc de la laptop pana nu termin. Mi-e ingrozitor de somn ....
Mie la nume de fete imi place mult Carina, dar pe la noi e invazie de fetitie cu numele asta. Imi place si Maria, dar nu vreau sa il pun pt ca stiu ca lumea o sa foloseasca diminutive si alea nu imi plac. La un moment dat cochetam cu Veronica.
La nume de baieti nu m-am gandit pt ca nu am prea luat in considerare varianta ca o sa fac baiat. Sper sa nu fie nevoie sa ma gandesc.
Ne citim mai incolo cand sper sa imi termin si eu treaba.
10+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Fetelor, am ajuns si eu acasa, brr ce frig e afara, acum e bine in casa. A venit si fiu- meu de la scoala, si am constatat ca trebuie sa gatesc ceva ca nu am de mancare. Am scos niste peste si cred ca-l bag la cuptor.Trebuie sa mai fac si curat.Foarte frumoase listele voastre cu nume, mai vreau si eu sugestii pentru baieti. Doamne, ce lene ma apuca. Muraturica bafta la lucru. Pe mai tarziu. Pup
ned spune:
Fetelor, am ajus si eu acasa. Am vazut ca ati inceput sa revizuiti lisa. Ce bine imi pare, ca eu am dat copy paste la ce am primit. Sper sa ajungem la una optima.
referitor la nume:
Baieti:Tudor, Stefan, Cristian, Razvan, Mihai,Alexandru
Fete: Maria, Ioana, Amelie
----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Daconst spune:
Vad ca iar nu v-ati mai oprit din scris...vam dat subiect de discutie cu numele,ha?
Am fost azi prin oras,la dr.(fi-miu are bronsita) si cam atat.Am mancat o ciorba buna facuta de mama si acum stau cu burta in sus.
Valy,eu iau deja Femibion2 dar ma simt super de la el.De la primul ma constipam ca si Ada,dar de la asta sunt tare bine si am energie.La mine sunt 2 capsule de luat o data.si la voi?
Cu numele sa-mi dau si eu cu parerea desi acum nu le am in cap pe toate.De fete: Sara,Mara,Maya,Olivia,Emma,Elisa,Natalie,Alice,Melissa,Serena.
De baietei as avea citeva,dar nu-mi plac chiar suta la suta:
Yannis,Jonas,Mario,Tobias,Theo,Mathias,Andreas,Leon (la mine trebuie sa fie cunoscute pe aici)
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
Bumbitza spune:
Hello din nou!
Vroiam sa va spun ca noi nu cunoastem decat baietei cu numele de David si Matei si un Mihai :) Imi plac numele astea dar eu voi alege altceva pentru baietelul meu daca se va dovedi ca e baietel (sper!)
Fata de ce s-a mai enumerat, noua ne place Victor, Sebastian, Radu, Dragos si Alexandru. Am mai auzit recent un nume interesant de baietel, Armin.
Daca totusi va fi fetita ii vom pune Maria. Pe Ilinca o mai cheama si Ana numele de botez, dupa nasica mica. Dar pe certificat e trecut un singur nume si am de gand sa pastrez acelasi obicei.
In rest, sper ca suntem si noi bine. Vineri merg la un control la doctor si sper de data asta sa nimeresc pe cineva care stie engleza, ca asa am solicitat ca daca ajung acolo si iar intreb ceva si mi se raspunde altcevaa si plec nelamurita, ma supar tare!
Altfel, mie mi se vede burta deja bine de tot. La prima sarcina abia la 12 saptamani a inceput sa se cunoasca, acum am tot zis ca de la frecventele balonari...doar ca nu se mai dezumfla burta deloc, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Mai zic o data ca poate nu a vazut nimeni rugamintea mea de a primi parola de la username-ul comun, pleeeease mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si
9+ cu piersicut/a dulce foc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Baieti: Thomas/Toma, Leonard, Adrian, Patric, Timotei/Timothy.
Fete: Julie/Juliette, Isabelle, Catherine, Elisabeth (imi plac foarte mult ultimele 2, si diminutivele Elise, Liz, Lizuca), Letitia. Si Veronica Muraturicii e foarte frumos.
Ma gandeam cum unele nume au fost, succesiv, la moda: va mai amintiti de valurile de Alexandra, Andreea, Patricia din anii '80-'90 (eu da....ca sunt mai in varsta)? Cand eram eu mica, 80% din fete se chemau Dana sau Gabi, iar aproape toti colegii mei de clasa aveau nume latine: Tiberiu, Septimiu, Octavian, Ovidiu, etc.
Sunt si o sumedenie de carti pe tema asta (imi place sa citesc despre originea numelor si voi tine cont de asta in alegerea finala) si site-uri.
Oricum, frumos si inepuizabil subiect... 18 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Daconst spune:
Bumbitza,ti-am trimis PM.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
16 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Ma gandeam cum unele nume au fost, succesiv, la moda: va mai amintiti de valurile de Alexandra, Andreea, Patricia din anii '80-'90 (eu da....ca sunt mai in varsta ![]() |
la mine in zona era o moda cu Marina. cunosc vreo 3 la mine in familie doar
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
eu m-am hotarat la nume (pana cand voi gasi ceva care sa sune - in capul meu, evident - mai ok): Radu Andrei (sau Gabriel)
si daca era fetita: Miruna (si Alexandra, cred)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](smiley_pregnant.gif)