Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Vai, vai, vai acum cateva zile se vb ca la noi in grup nu sunt conflicte si iata ca au si aparut, imi pare rau pt neintelegerile create, sunt sigura ca nici una di fete nu a avut intentie rea, sper sa nu ramana nimeni suparat prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ptiu...am venit si eu la spartul targului

nu e frumos ce se intampla, repet si eu ce a zis Andra. nu trebuie luata fiecare propozitie/fraza la puricat sau luata personal.

Eu... ma mandresc cu ai mei, pt mine sunt cei mai cei. E si normal !!! Sunt ai mei.

Nu va spun ca Ana vorbea ca un copil de 18 ;luni la 1 an, am dovada, filmuletele de pe youtube, dar s-a dezv incet la altele. Incet in comparatie cu altii.

Copiii sunt unici, sa ii multumim lui Dumnezeu ca ii avem, sanatosi si sa ne bucuram de ei.

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Am mai preferat sa ma limitez la citit, deoarece m-au deranjat enorm mesajele unei mame si decat sa deschid o polemica m-am abtinut. Acum vreo doua luni a scris Ramona ca e disperata ca Iustin nu sta pe burta, iar acea mama in loc sa ii scrie 2 cuvinte de incurajare a inceput sa-si laude copilul ca sta numai pe burta si chiar sta in fund singur. Sincera sa fiu nu am mai auzit de copil de 4 luni sa stea singur in fund. Apoi au scris Babylicious si Ireth ca nu stiu ce nu fac bebeii lor, iar aceeasi mamica a inceput din nou sa se laude ca face perfect bebelusului ei ce nu fac restul. Dupa aceea a scris Babylicious ca e fericita ca Eliza se intoarce pe o parte, iar aceeasi mamica a scris ca baietelul ei se intoarce pe o parte din prima luna de viata. O mamica al carei nume imi scapa acum spunea ca nu stie ce sa mai gateasca, si bineinteles ca a aparut mamica cealalta sa spuna ca ea gateste zilnic 6-7 feluri de mancare, pe care analizandu-le am realizat ca doar un bucatar profesionist le poate poate pregati si gati in 10-12 ore, ceea ce mi se pare imposibil pe o mama care sta singura acasa cu un bebelus. La ea ma refeream ca exagereaza, nicidecum la Rodica.

Cred ca am inteles suficient de bine ce ai vrut sa spui! Si nu te-am jignit in niciun fel! Ti-am dat sfat sa nu mai compari si sa nu mai tragi concluzii pripite! De fapt tu esti cea care a jignit-o pe mamutz destul de rau in postul tau ! Daca iti place cearta teeaba ta!
E nu ma implic in conflicte! Era doar sfat ce ti-am zis si in plus sunt deranjata ca nu esti activa insa apari la un moment dat cu pareri destul de agresive cu privire la mamicile care posteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Eu sunt fff obosita, Natalia de cateva nopti se trezeste intr-una din ora in ora, nu stiu ce sa-i mai fac, toata ziua baga tot ce prinde in gura, si noaptea la fel, isi scoate suzeta di gura si apoi incepe sa planga, am incercat sa o infasor intr-o paturica dar se zbate si pana la urma isi scoate mainile, poate me aveti voi ceva idei.Azi noapte am pus-o intre noi in pat pt ca de la 11 la 12 m-am dus la ea la patut de vreo 5 ori, la noapte i-am zissotului ca daca face tot asa eu ma duc in alta camera sa dorm si eu vreo 4-5 ore legate. Gingia nu esteumflata, dintii cred ca mai dureaza.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Eu ma simt de kk Am intrat si eu o data la nu stiu cat timp pe FB,mi-am spus si eu oful si uite unde s-a ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

am uitat sa pun linkul

http://www.trilulilu.ro/cristi20003/0b2fcb2bf02a55

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

Foarte tare!!!!
Bravo!!!!!

Mergi la inceput