Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 21
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue deci eu=cainele . _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
si NU VA MAI LAUDATI ATAT CA NU AVETI DINTI![alcool]
sdcristian spune:
sa vi-l mai arat pe carol, dar trebuie sa dati un pic volumul tare
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui adra_bell Cristina, tu esti in pragul unei depresii sau esti deja acolo. M-a intristat peste masura mesajul tau mai din urma. Ar trebui sa-i spui sotului ce simti, iar daca nu e acasa sau aveti punti de comunicare rupte sa vorbesti cu o prietena (de preferat cu una care are copii). Pe mine ma poti suna oricand ai nevoie, eu te-as fi sunat dar nu-s ce dracie de cartela am ca nu le incarc eu, o fi si descarcata, ca vorbesc de ma sparg cu oamenii din grup cica, dar pe altcineva nu pot suna. Nu-i nevoie sa-ti spun eu sau altcineva ca trebuie sa lupti pentru baieteii tai, stii deja asta, esti ca un om care s-a impiedicat, in fata lui e cel mai frumos peisaj din lume, dar nu-l vede fiindca a cazut si are niste fire de iarba in fata ochilor blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
navicula spune:
citat din mesajul lui sdcristian sa vi-l mai arat pe carol, dar trebuie sa dati un pic volumul tare mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
niste scumpi baieti tai, asa-s frati mai mari, de ajutor. Ma bucur ca esti un pic mai bine.
mihahegarty spune:
Ramona, nici noi nu avem dinti!!!! Numa un colt acolo, dar asta nu se pune ca e din nastere!!!
Si dupa cum spusei, nu vreau sa i apara dinti pana la 1 an daca se poate!!!
Eu inca ma mai chinui noptile!!! Azi noapte de exemplu, vai!!! Mi s a trezit la 1 si nu s a culcat pana la 3!!! Canta, urla, se zvarcolea!!! Numai de dormit nu dormea!!!
Pup toate fetele si sper sa nu se certe nimeni!!!
Roberta84 spune:
SA mai scriu odata ca sa fie clar : nu m-am suparat! m0am simtit oarecum vizata de afirmatia Mihaelei si am raspuns.Mihaela , nu vreau sa parasesti acest forum din vina mea , insa nu mi se pare corect sa citesti ce se intampla aici si sa vorbesti preferential pe FB , tocmai de aceea am scris aici parerea mea in legatura cu afirmatia ta. Dar oricum astea sunt niste "prostioare " si daca te superi din atat lucru... e alegerea ta.Daca vrei ca fetele sa iti asculte si varianta ta inainte sa te judece , atunci spuneti punctul de vedere , aici, nu pe Fb cu 2, 3 mamici.
Ma opresc aici ,ca am probleme mult mai serioase decat sa ma gandesc cine ma crede si cine nu eu oricum sunt supermandra de Bitzu meu , ca e al meu , si daca nu facea tot ce face tot eram mandra ca mi-a dat Dumnezeu o minune in viata mea..
corry. Cred ca ai dreptate .
Ramona , nici noi nu avem dinti .
sdcristian spune:
am uitat sa pun linkul
http://www.trilulilu.ro/cristi20003/0b2fcb2bf02a55
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
MihaelaV spune:
citat din mesajul lui Ruxiiiii Nici noi nu avem dinti si nu pare ca vom avea in viitorul apropiat...la controlul de 6 luni mi-a zis doctorita f relaxata ca are fetita careia i-a dat primul dinte la un an si o luna :)) Ce sa zic ...astept :)) Si eu as vrea sa nu va mai suparati! Nu e un concurs, nu suntem concurente! Si in plus nu cred ca ar trebui sa ofenseze pe nimeni ce fac celelalte mamici.. Sara e in parametrii dar nu precoce dar macar e cuminte si mananca...si oricum e cel mai destept si frumos copil ca doar e al meu :)) Dar chiar azi ii spuneam sotului ca este lenesa pt ca am invatat-o asa! Maraie la orice nu ii convi e ca are multi prosti pe langa ea! Sa nu care cumva sa munceasaca ea vreun pic, sa verse vreo lacrima, sa se munceasca sa ajunga la suzi!! Nuuu! Doamne fereste! Printesa!!! nu e ok sa afirmi despre celelalte mame ca exagereaza pt ca s-a vazut clar ca nimeni nu a mintit! Am inteles punctul tau de vedere ca nu ar trebui sa expunem performantele in momentele in care alte mamici se plang dar nu le putem acuza ca ar minti! In privinta performantelor personale iar nu ar trebui sa te compari ca poate ea are femeie in casa sau ajutor de la bunici si isi permite sa faca multe lucruri! Asa cum tu consideri ca nu ti-am ascultat parerea pana la final , poate asa se intampla si la Mamutz , pt ca la ea faci referire ! Eu nu cred ca trebuie sa ne comparam deloc...aici apar doar franturi din vietile noatre ...nu sunt suficiente pt a te compara! Sincer am luat numai partea pozitiva a lucrurilor de aici...am invatat multe, am aflat multe informatii folosittoare, uneori numai prin povestile voastre m-ati facut sa imi iubesc sotul si familia mai mult, sau sa fac mai multe pt ei, am invatat sa apreciez viata de familie etc. Daca as sta de fapt sa compar cata mancare faceti, cum sta Ananemi cu 3 copii si mai si invata iar Mamutz face 7 feluri de mancare etc m-as simti nefericita sau neputincioasa! Dar eu va admir pe toate!!! Toate imi dati lectii de viata si sunteti modele! Nu sunt in masura sa dau lectii anyway ! Apropo de asta si Babylicious a zis la un mom dat ceva referitor la copiii cuminti sunt minciuni-ceva de genul...si stiu ca a fost spus intr-un moment de slabiciune al lui Mady ca sa o consoleze si tot ne-am sesizat pt ca nu am mintit! Oana sper ca nu te-ai suparat! Deci una e sa te enerveze ca alti copii sunt precoce si mamele lor povestesc despre ei si alta e sa crezi ca ele mint!!! |
Tu ai citit cu atentie mesajul meu si la ce faceam referire? Nu m-am comparat cu nimeni, nu invidiez pe nimeni si poate eu sunt una dintre persoanele care nu au vrut sa-si scrie viata pe forum. Tocmai de aceea am spus ca m-am limitat la citit. Ai scris ceva total neadevarat despre mine si nu iti permit sa ma jignesti.
Unde am scris eu ca ma enervez ca alti copii sunt mai dezvoltati? Asta e rautate gratuita.
Niciodata nu mi-am comparat copilul cu ceilalti strumfi. Tocmai de asta am preferat asa cum a zis si corry sa nu postez prea multe poze si sa ma laud cu bebelusul meu.
Gliana spune:
citat din mesajul lui sdcristian sa vi-l mai arat pe carol, dar trebuie sa dati un pic volumul tare mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Draga mea, ai niste copii ca niste ingerasi, te rog sa-ti revii, nu ai cum sa nu vezi frumusetea care te inconjoara. Gandeste-te ca tu esti viata lor, baietelul mare daca se uita la tine si te vede trista se sperie pt ca el e destul de maricel sa realizeze ca mami e trista. Consider ca ai toate motivele sa fii fericita. Ai doi copilasi minunati...si sotul nu e chiar de aruncat din cate am vazut
Ai grija de tine si de ingerasi...
Cu sotul trebuie sa mai vb si fara cearta. Spune-i unde doare....