Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corry_28
Incerci sa-i cauti nod in papura? Eu cred ca este mai indreptatita sa stea cu nepotelul si nu are nicio obligatie sa va faca curat .... Parerea mea!!!! Eu de abia astept sa stea cineva cu piticii si sa fac treaba (munca, a ajuns sa fie ptr mine, o relaxare) O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011* |
eh lasa mai corry, ca nu i pica gradele dc i calca lu fi su o camasa, ceva.
eu sunt pentru exploatarea soacrelor.
glumesc. dar ca idee, ma enerveaza mamele de baieti care au un par in fund si nu vor sa faca nimic in casa nurorii, ca vai de mine ce se intampla, dar mamele de fete, vin, gatesc, fac curat si parca e de la sine inteles ca au vreo datorie.
la ce sa mi vina pe cap, doar asa in vizita sa ma streseze si sa ma oboseasca sa mai stau si de cafele si mese intinse si sa i stau in picioare ca unui musafir, cand as putea sa stau cu fi miu in pat si sa ma uit la tv? pai dc nu face nimic, sa ma scuteasca si de vizite, ca ma oboseste in plus. dc vine, sa puna osu' la munca, ca pt fi su face, nu pt mine. pe bune zau.
n o zic cu rautate, dar eu nici pe mama nu o suport dc vine ca musafiru si mi stea in cap si sa faca conversatie. (poate pe mama o suport ceva mai mult decat pe soacra ca deh viata nu e corecta).
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
Babylicious spune:
si eu sunt pro exploatarea soacrelor , da a mea nu sta da nici nu ma baraie cu vizite macar, asa ca suntem chit...
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue pai dc nu face nimic, sa ma scuteasca si de vizite, ca ma oboseste in plus. dc vine, sa puna osu' la munca, ca pt fi su face, nu pt mine. pe bune zau. n o zic cu rautate, dar eu nici pe mama nu o suport dc vine ca musafiru si mi stea in cap si sa faca conversatie. _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
Adica, bunici trebuie sa vina cu un motiv bine intemeiat, nu?
Nu pot veni doar asa....sa-si vada nepotul, de exemplu?
In fine, fiecare cu parerile sale!
Eu ma bucur de fiecare data cand ma suna bunici sa-mi spuna ca vin la nepoti.Cand nu o fac ei, ii chem eu!
(Si soacra mea ma ajuta)
MihaelaV spune:
Eu sunt cea care nu mai activeaza si a scris aseara pe chat-ul fb ca unele mamici exagereaza cand scriu despre performantele copiilor.
Va citesc aproape zilnic, dar neincepand inca diversificarea nu prea am avut ce scrie. Mi-am notat ideile de baza si am salvat linkurile care mi s-au parut utile.
Sa revenim la discutia de aseara, prima discutie pe fb in care m-am implicat... Roxy scria ca e suparata ca Alexia nu face aproape nimic din ce fac ceilalti strumfi. Eu, ca sa o incurajez am scris sa nu mai fie suparata deoarece unele mamici exagereaza cand scriu despre evolutia bebelusilor si ca nu toti bebelusii au aceeasi evolutie, nicidecum nu am scris ca mint, asa cum a spus Rodica mai devreme.
Nu m-am gandit o secunda ca Rodica se va simti lezata. Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Preferam sa-mi spui de aseara pe chat sau pe mess si sa-mi ceri explicatii, decat sa scrii aici.
Am mai preferat sa ma limitez la citit, deoarece m-au deranjat enorm mesajele unei mame si decat sa deschid o polemica m-am abtinut. Acum vreo doua luni a scris Ramona ca e disperata ca Iustin nu sta pe burta, iar acea mama in loc sa ii scrie 2 cuvinte de incurajare a inceput sa-si laude copilul ca sta numai pe burta si chiar sta in fund singur. Sincera sa fiu nu am mai auzit de copil de 4 luni sa stea singur in fund. Apoi au scris Babylicious si Ireth ca nu stiu ce nu fac bebeii lor, iar aceeasi mamica a inceput din nou sa se laude ca face perfect bebelusului ei ce nu fac restul. Dupa aceea a scris Babylicious ca e fericita ca Eliza se intoarce pe o parte, iar aceeasi mamica a scris ca baietelul ei se intoarce pe o parte din prima luna de viata. O mamica al carei nume imi scapa acum spunea ca nu stie ce sa mai gateasca, si bineinteles ca a aparut mamica cealalta sa spuna ca ea gateste zilnic 6-7 feluri de mancare, pe care analizandu-le am realizat ca doar un bucatar profesionist le poate poate pregati si gati in 10-12 ore, ceea ce mi se pare imposibil pe o mama care sta singura acasa cu un bebelus. La ea ma refeream ca exagereaza, nicidecum la Rodica.
Am citit ca m-ati catalogat drept invidioasa si rautacioasa... Vreau sa va spun ca nu invidiez pe nimeni, ca am un bebelus pe care il consider normal si ii admir pe ceilalti bebelusi si mamicile lor.
Este a doua oara cand ma atacati si jigniti fara sa stiti si versiunea mea si nu mi se pare frumos. Fiecare are dreptul sa-si laude copiii si sa fim mandre de ei si nu am spus niciodata ca ma deranjeaza asta.
Am spus ce aveam de spus si acum consider ca nu mai este locul meu aici, desi unele mamici si bebelusi imi sunt tare dragi. Eu sunt genul de persoana careia nu ii place sa linguseasca, ci sa spuna adevarul in fata.
Puteti sa ma stergeti si din grupul de fb daca vreti.
andreea_tc spune:
citat din mesajul lui ilida Buna dimineata si de la noi! Ana, ma bucur ca Filip e bine si ca tu in sfarsit ajungi la un medic Andreea_tc - cum e cu bubitele, ati iesit din carantina? sdcristian - Patrik a urlat ca de obicei sau ce s-a intamplat? Oana - cum este Eliza, i-a mai aparut ceva? Mai dar ce progrese au facut strumfii vostri! Va felicit sincer pe toate, e mare bucurie in sufletul fiecareia cand apare un progres la copil, exteriorizati-va fetelor ca asa-i bine! Intradevar sunt aici cativa copii foarte avansati pentru varsta lor, bravo mamicilor care stiu sa-i stimuleze, sau genelor care-i fac sa fie asa. Traim si noi restul bine merci cu ai nostri, ca nici dac-ar fi toata lumea numai genii n-ar fi bine ;) Eu cu al meu m-am resemnat, e doar lenes - nu se rostogoleste, nu-i place diversificarea. Le-o face el cand si cum vrea. Daca s-ar putea ar sta toata ziua pe spate ca sa chicoteasca in patut cu caruseul rotativ sau cu luminitele si aniamlutele din jungla(paturica lui de joaca). Sta in fundulet nesprijinit chiar si o jumatate de ora - daca nu se intinde prea mult dupa jucarii. Uneori plange cand cade pe-o parte, alteori nu. Ii place sa ne maimutarim noi si rade la ce figuri facem. Asta e persoanlitatea lui, ce putem noi sa facem? Va doresc dup-amiaza&seara&noapte cat mai usoare si frmoase! Pup gasca! din 06.07.2011 am un cavaler: TUDOR-ANDREI! "Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie" |
Multumim de intrebare Suntem binisor. Bubele au inceput sa prinda cruste (asta inseamna ca se vindeca) Poate ies maine afara 5 min macar sa duc gunoiu ca nu mai pot.
Va pup
babyblue spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corry_28
Adica, bunici trebuie sa vina cu un motiv bine intemeiat, nu? Nu pot veni doar asa....sa-si vada nepotul, de exemplu? In fine, fiecare cu parerile sale! Eu ma bucur de fiecare data cand ma suna bunici sa-mi spuna ca vin la nepoti.Cand nu o fac ei, ii chem eu! (Si soacra mea ma ajuta) O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011* |
hehehe mai hoatza mica, matale ai o soacra de treaba si logic ca poti sa fii si nitel moralista.:)
sa fim sincere, la toate ne convine sa ne ajute cineva, cu copii mici.
soacra mea vine din provincie, nu e ca si cum ar veni in vizita o ora, doua sa vada nepotul. dc vine, e clar ca sta cu noi in casa, non stop, minim cateva zile/o saptamana. ori dc sta cu noi, da ti seama ce cosmar ar fi sa fac pe titirezul in jurul soacra mii, ca nu destul fac in jurul lui fi miu. mkr asta micu' nu merge si depinde de mine, dar soacra mea, nu. cum ar fi, asa epuizata cum sunt si incercanata toata, sa ma apuc acum de dim cu cafea si mic dejun, la pranz cu mese intinse, seara cu cina, sa i pregatesc baia, sa i fac patutul parfumat si cu lenjerie cu flori in ea, ca sa se simta soacra bine si ea sa se uite la mine si sa l mangaie pe cap pe iustin. pai cred ca as divorta.
_
mamutz spune:
citat din mesajul lui MihaelaV Eu sunt cea care nu mai activeaza si a scris aseara pe chat-ul fb ca unele mamici exagereaza cand scriu despre performantele copiilor. Va citesc aproape zilnic, dar neincepand inca diversificarea nu prea am avut ce scrie. Mi-am notat ideile de baza si am salvat linkurile care mi s-au parut utile. Sa revenim la discutia de aseara, prima discutie pe fb in care m-am implicat... Roxy scria ca e suparata ca Alexia nu face aproape nimic din ce fac ceilalti strumfi. Eu, ca sa o incurajez am scris sa nu mai fie suparata deoarece unele mamici exagereaza cand scriu despre evolutia bebelusilor si ca nu toti bebelusii au aceeasi evolutie, nicidecum nu am scris ca mint, asa cum a spus Rodica mai devreme. Nu m-am gandit o secunda ca Rodica se va simti lezata. Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Preferam sa-mi spui de aseara pe chat sau pe mess si sa-mi ceri explicatii, decat sa scrii aici. Am mai preferat sa ma limitez la citit, deoarece m-au deranjat enorm mesajele unei mame si decat sa deschid o polemica m-am abtinut. Acum vreo doua luni a scris Ramona ca e disperata ca Iustin nu sta pe burta, iar acea mama in loc sa ii scrie 2 cuvinte de incurajare a inceput sa-si laude copilul ca sta numai pe burta si chiar sta in fund singur. Sincera sa fiu nu am mai auzit de copil de 4 luni sa stea singur in fund. Apoi au scris Babylicious si Ireth ca nu stiu ce nu fac bebeii lor, iar aceeasi mamica a inceput din nou sa se laude ca face perfect bebelusului ei ce nu fac restul. Dupa aceea a scris Babylicious ca e fericita ca Eliza se intoarce pe o parte, iar aceeasi mamica a scris ca baietelul ei se intoarce pe o parte din prima luna de viata. O mamica al carei nume imi scapa acum spunea ca nu stie ce sa mai gateasca, si bineinteles ca a aparut mamica cealalta sa spuna ca ea gateste zilnic 6-7 feluri de mancare, pe care analizandu-le am realizat ca doar un bucatar profesionist le poate poate pregati si gati in 10-12 ore, ceea ce mi se pare imposibil pe o mama care sta singura acasa cu un bebelus. La ea ma refeream ca exagereaza, nicidecum la Rodica. Am citit ca m-ati catalogat drept invidioasa si rautacioasa... Vreau sa va spun ca nu invidiez pe nimeni, ca am un bebelus pe care il consider normal si ii admir pe ceilalti bebelusi si mamicile lor. Este a doua oara cand ma atacati si jigniti fara sa stiti si versiunea mea si nu mi se pare frumos. Fiecare are dreptul sa-si laude copiii si sa fim mandre de ei si nu am spus niciodata ca ma deranjeaza asta. Am spus ce aveam de spus si acum consider ca nu mai este locul meu aici, desi unele mamici si bebelusi imi sunt tare dragi. Eu sunt genul de persoana careia nu ii place sa linguseasca, ci sa spuna adevarul in fata. Puteti sa ma stergeti si din grupul de fb daca vreti. Mihaela |
Eu cred ca am spus ca bobo s-a intors devreme sau ca am gatit mult, dar nu cred ca nu am incurajat vreodata fetele si ca am intrat sa le demoralizez, ma faci sa iau capitolele din urma si sa vezi ca nu e asa. Si ca sa vezi chestie, azi pediatra, la vizita, a zis ca e evoluat psiho-motor bine peste varsta lui. Apoi am pus poze si am filmulete care demonstreaza ca nu aberez si am multe defecte, dar sunt cu siguranta un om cinstit, corec t si cu frica de Dumnezeu. Daca ar lua si in greutate ar fi minunat. Draga mea daca te deranjeaza e foarte simplu sa nu citesti postarile mele.
Oricum am de rezolvat niste chestii profesionale si nu mai am timp sa stau prea mult pe forum. Cu atat mai mult ca deranjez. Daca Oana sau Ramona au fost lezate in vreun fel de ce am spus eu, pot sa spuna singure. Nu pot sa nu ma mandresc cu ce face copilul meu, mai ales ca l-am asteptat atatia ani.
Deci sper ca te-ai linistit, ca nu o sa mai fii nevoita sa dai de postarile mele.
babyblue spune:
citat din mesajul lui MihaelaV Eu sunt cea care nu mai activeaza si a scris aseara pe chat-ul fb ca unele mamici exagereaza cand scriu despre performantele copiilor. Va citesc aproape zilnic, dar neincepand inca diversificarea nu prea am avut ce scrie. Mi-am notat ideile de baza si am salvat linkurile care mi s-au parut utile. Sa revenim la discutia de aseara, prima discutie pe fb in care m-am implicat... Roxy scria ca e suparata ca Alexia nu face aproape nimic din ce fac ceilalti strumfi. Eu, ca sa o incurajez am scris sa nu mai fie suparata deoarece unele mamici exagereaza cand scriu despre evolutia bebelusilor si ca nu toti bebelusii au aceeasi evolutie, nicidecum nu am scris ca mint, asa cum a spus Rodica mai devreme. Nu m-am gandit o secunda ca Rodica se va simti lezata. Imi cer scuze daca te-am facut sa te simti prost. Preferam sa-mi spui de aseara pe chat sau pe mess si sa-mi ceri explicatii, decat sa scrii aici. Am mai preferat sa ma limitez la citit, deoarece m-au deranjat enorm mesajele unei mame si decat sa deschid o polemica m-am abtinut. Acum vreo doua luni a scris Ramona ca e disperata ca Iustin nu sta pe burta, iar acea mama in loc sa ii scrie 2 cuvinte de incurajare a inceput sa-si laude copilul ca sta numai pe burta si chiar sta in fund singur. Sincera sa fiu nu am mai auzit de copil de 4 luni sa stea singur in fund. Apoi au scris Babylicious si Ireth ca nu stiu ce nu fac bebeii lor, iar aceeasi mamica a inceput din nou sa se laude ca face perfect bebelusului ei ce nu fac restul. Dupa aceea a scris Babylicious ca e fericita ca Eliza se intoarce pe o parte, iar aceeasi mamica a scris ca baietelul ei se intoarce pe o parte din prima luna de viata. O mamica al carei nume imi scapa acum spunea ca nu stie ce sa mai gateasca, si bineinteles ca a aparut mamica cealalta sa spuna ca ea gateste zilnic 6-7 feluri de mancare, pe care analizandu-le am realizat ca doar un bucatar profesionist le poate poate pregati si gati in 10-12 ore, ceea ce mi se pare imposibil pe o mama care sta singura acasa cu un bebelus. La ea ma refeream ca exagereaza, nicidecum la Rodica. Am citit ca m-ati catalogat drept invidioasa si rautacioasa... Vreau sa va spun ca nu invidiez pe nimeni, ca am un bebelus pe care il consider normal si ii admir pe ceilalti bebelusi si mamicile lor. Este a doua oara cand ma atacati si jigniti fara sa stiti si versiunea mea si nu mi se pare frumos. Fiecare are dreptul sa-si laude copiii si sa fim mandre de ei si nu am spus niciodata ca ma deranjeaza asta. Am spus ce aveam de spus si acum consider ca nu mai este locul meu aici, desi unele mamici si bebelusi imi sunt tare dragi. Eu sunt genul de persoana careia nu ii place sa linguseasca, ci sa spuna adevarul in fata. Puteti sa ma stergeti si din grupul de fb daca vreti. Mihaela |
mihaela, nu mai fi suparata, te rog. nici tu rodica!
toate avem toane si suparari si suntem extrem de obosite si uneori refulam aici, ca sa nu refulam cu sotii aks, care si ei prb ca sunt saturati sa vada niste ex burtoase isterice, transformate in ne-burtoase semi-frigide colerice si cu streche in creieri.:)
dar pentru unele, poate forumul este singura oaza de socializare si de aceea mi-as dori sa depasim micile conflice sau mai bine zis pseudo conflicte si sa nu se simta nimeni aiurea.
ca si dc nu participi activ la o cearta, atmosfera de tensiune ne afecteaza pe toate si e pacat. eu zic sa se incheie aici prb si sa depasim si sa mergem mai departe...in aceeasi formula.
de ex io acum ma alertez ca iustin nu are dinti.:))) voi toate aveti dinti, noi nu. nah dinti, dinti, dinti...
_
mamutz spune:
Si daca imi amintesc bine, draga Mihaela, ai mai zis odata, cand aveam nevoie Ramona de cineva la un spital, ca daca intervenim lasam alti copilas sa moara. Probabil ai ramas cu ceva ranchiuna de la discutia de atunci. Si am incheiat subiectul din respect pentru celelalte mamici. Pe care le pup cu drag
Si nu in ultimul rand multumesc mult pentru urarile de ieri.
Cristina multumesc inca o data pentru sfaturile legate de alimentatie, nu i-am mai dat prea multe proteine si se pare ca si pediatra mea e in asemntiment cu tine. Daca nu te deranjez ceva care sa si ingrase putin?
mamutz spune:
[quote]citat din mesajul lui babyblue
[quote]citat din mesajul lui MihaelaV
mihaela, nu mai fi suparata, te rog. nici tu rodica!
toate avem toane si suparari si suntem extrem de obosite si uneori refulam aici, ca sa nu refulam cu sotii aks, care si ei prb ca sunt saturati sa vada niste ex burtoase isterice, transformate in ne-burtoase semi-frigide colerice si cu streche in creieri.:)
CORECT
de ex io acum ma alertez ca iustin nu are dinti.:))) voi toate aveti dinti, noi nu. nah dinti, dinti, dinti...
NICI NOI SI SUNTEM MAI MARI