Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 18
v_florina spune:
Sa va zic si eu de soacra-mea, care este o femeie ok, nu am de reprosat prea multe, dar in final, este mama de baiat....
Ma suna azi sa-mi spuna ca saptamana asta poate veni sa stea cu Stefan ca sa-mi rezolv si eu din treburi. Zic ok, veniti maine, mai fac si eu curat in casa. Ii zic ca avem control la 12, dar poate veni cu noi, ori inainte (are chei), ori dupa. Si-mi zice ca nu vine inainte, ca nu are ce sa faca, poate doar sa se uite la TV
Poate trebuie sa-i spun unde este masa de calcat?
Asta este... maica-mea cand vine vrea sa faca ea treaba in casa si eu sa stau cu Stefan, dar nu o las eu.
Oricum, nu am asteptari, dar stiti cum este, uneori intentia conteaza.
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina Sa va zic si eu de soacra-mea, care este o femeie ok, nu am de reprosat prea multe, dar in final, este mama de baiat.... Ma suna azi sa-mi spuna ca saptamana asta poate veni sa stea cu Stefan ca sa-mi rezolv si eu din treburi. Zic ok, veniti maine, mai fac si eu curat in casa. Ii zic ca avem control la 12, dar poate veni cu noi, ori inainte (are chei), ori dupa. Si-mi zice ca nu vine inainte, ca nu are ce sa faca, poate doar sa se uite la TV Poate trebuie sa-i spun unde este masa de calcat? Asta este... maica-mea cand vine vrea sa faca ea treaba in casa si eu sa stau cu Stefan, dar nu o las eu. Oricum, nu am asteptari, dar stiti cum este, uneori intentia conteaza. Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011) |
Incerci sa-i cauti nod in papura?
Eu cred ca este mai indreptatita sa stea cu nepotelul si nu are nicio obligatie sa va faca curat ....
Parerea mea!!!!
Eu de abia astept sa stea cineva cu piticii si sa fac treaba
(munca, a ajuns sa fie ptr mine, o relaxare)
v_florina spune:
Corry, iti dai seama, si eu vreau sa stea cu Stefan. Asa mai am si eu un respiro facand altceva, si in plus, sta si ea cu nepotul. Daaaaaar, asa, ca si chestie, daca ar fi ajuns inainte nu era mare chestie sa se ofere sa faca ceva.
Cum am spus, nu am multe de reprosat.
corry_28 spune:
Roberta, multumesc de intrebare!
(Apropo de subiectul deschis de tine, nu vreau sa fiu inteleasa gresit, chiar nu vreau, dar si eu am uneori impresia ca parca este o competitie intre noi, chiar daca nimeni nu vrea sa recunoasca!
Acesta este cel de-al doile motiv datorita caruia nu prea postez poze pe FB (primul este ca nu am timp...) )
Acum despre noi:mancam tot ce ne da mami, suntem maraiti din cauza dintisorilor , ceea ce duce si la treziri multe pe noapte!!!
In rest, stam in brate (cat cuprinde), ne intoarcem pe burtici si mai nou de pe burtica pe spate (Iustin), incercam s-o luam ca rama, chiraim toata ziua, etc.
Va pup si sper sa nu fiu inteleasa gresit cu ceea ce am spus mai sus!
ilida spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ana, ma bucur ca Filip e bine si ca tu in sfarsit ajungi la un medic
Andreea_tc - cum e cu bubitele, ati iesit din carantina?
sdcristian - Patrik a urlat ca de obicei sau ce s-a intamplat?
Oana - cum este Eliza, i-a mai aparut ceva?
Mai dar ce progrese au facut strumfii vostri! Va felicit sincer pe toate, e mare bucurie in sufletul fiecareia cand apare un progres la copil, exteriorizati-va fetelor ca asa-i bine!
Intradevar sunt aici cativa copii foarte avansati pentru varsta lor, bravo mamicilor care stiu sa-i stimuleze, sau genelor care-i fac sa fie asa. Traim si noi restul bine merci cu ai nostri, ca nici dac-ar fi toata lumea numai genii n-ar fi bine ;)
Eu cu al meu m-am resemnat, e doar lenes - nu se rostogoleste, nu-i place diversificarea. Le-o face el cand si cum vrea. Daca s-ar putea ar sta toata ziua pe spate ca sa chicoteasca in patut cu caruseul rotativ sau cu luminitele si aniamlutele din jungla(paturica lui de joaca). Sta in fundulet nesprijinit chiar si o jumatate de ora - daca nu se intinde prea mult dupa jucarii. Uneori plange cand cade pe-o parte, alteori nu. Ii place sa ne maimutarim noi si rade la ce figuri facem.
Asta e persoanlitatea lui, ce putem noi sa facem?
Va doresc dup-amiaza&seara&noapte cat mai usoare si frmoase!
Pup gasca!
sdcristian spune:
patrick urla ca nu-i place, na, il pune sa faca efort, fel de fel de miscari, rasuciri, contorsionari as zice eu, 20 de minute de efort mare de tot.
partea buna e ca plange atat de tare ca nu mai trebuie sa ii scot mucii - ies toti de la sine. partea proasta e ca efectiv ii curg lacrimile siroi si mor langa el. asta e daca e lenes si puturos. doamna zie ca are dezvltarea motrica pt 4-5 luni, nu pt 7 cat implineste el, si daca in vreo 2 saptamani nu vedem progrese trebuie facute alte investigatii. noi am fost doar la un consult neurologic si a zis ca e lenes, si la eco transfrontanelara unde a iesit ok, totul e simetric si normal.
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
ilida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian patrick urla ca nu-i place, na, il pune sa faca efort, fel de fel de miscari, rasuciri, contorsionari as zice eu, 20 de minute de efort mare de tot. partea buna e ca plange atat de tare ca nu mai trebuie sa ii scot mucii - ies toti de la sine. partea proasta e ca efectiv ii curg lacrimile siroi si mor langa el. asta e daca e lenes si puturos. doamna zie ca are dezvltarea motrica pt 4-5 luni, nu pt 7 cat implineste el, si daca in vreo 2 saptamani nu vedem progrese trebuie facute alte investigatii. noi am fost doar la un consult neurologic si a zis ca e lenes, si la eco transfrontanelara unde a iesit ok, totul e simetric si normal. mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011) blog http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003 |
Cred ca si Tudor tot pt 4-5 luni are miscarile. Dar medicii nu mi-au spus ca trebuie ceva terapie :( Incerc sa nu ma impancientez - desi intarzierea asta e dublata si de o circumferinta a capului la limita inferioara.
sdcristian spune:
nici mie nu mi-a recomandatdrul, dar si carol a fost lenes, nu chiar asa ca pat, ca el la 4 luni se rostogolea, si de data asta nu mai stau sa astept. poate nu ii place, dar gimnastica rau nu are ce sa ii faca, iar masajul de dupa gym e placut. si cand se face puti mai cald, in vreo 2 saptamani, mergem la gimnatica in bazin si de toate, ca avem un cetru nou pt copii, si cu trimitere il pot duce cateva sedinte gratis
pana atunci platesc sa vina doamna asta acasa, zilnic, gym si masaj. tot cu ea o sa faca si la centru acolo.
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003
Babylicious spune:
Salutare. Va multumesc de intrebare, Eliza e bine. nu a mai facut febra, si bubitele au inceput sa treaca...deci nu aveau nici o legatura cu rujeola, dar as fost bine ca am fost la spital, ca ne-am linistit.
In rest, suntem bine, m-am remontat si cu somnul...
Va pup pe toate, si va multumesc pt gandurile bune