Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Mai venim si noi cu unele vesti despre noi...pe 20 ianuarie (5 luni si 12 zile) am inregistrat prima intoarcere de pe burtica pe spate si de atunci se intoarce intruna. Nu mai vrea pe spate nici cand il schimb de scutec.Invers (de pe burta pe spate)nu s-a intors inca. Cred ca nici nu isi doreste din moment ce plange cand il pun cu fata in sus.
De vro doua saptamani a fost cam marait. Noaptea se trezea intr-o criza de plans si de 3 zile am afplat si motivul....ii ies doi dintisori, deodata,jos.
Am inceput si noi de la 5 luni sa ne jucam de-a diversificarea. Am inceput cu morcov, am continuat cu mar, pe urma banana, para, avocado.Combinam cu succeas, ca sa evitam constipatia= babana+para; mar+suc de morcov; avocado+ mar (deocamdata)TOATE CRUDE, NIMIC COPT. Pana acum fara probleme. De cand am inceput diversificarea faca kk legat, nu mai este apos ca inainte. Parerea mea...PARA AJUTA FOOOARTE MULT sa nu se constipe. Si apropo.....toate ii plac. Am inceput cu putin si acum devoreaza o cescuta din aceea mica de cafea.Nu o pun chiar plina. El ar mai vrea dar nu-i mai dau eu ca sa nu fie prea mult. Marul este preferatul lui. De aceea cand introduc ceva nou introduc in amestec cu mar.Si apropo ii dau mar golden, sa fie galbeb auriu. Se zice ca este mai bine tolerat de stomac iar cei care au probleme cu aciditatea pot manca mar golden.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

....si mancam deja in scaunelul special pentru masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

fetelor , inca odata va multumesc pt aprecieri , nu intentionam sa arat eu ca as avea cel mai precoce copil , departe de mine gandul asta , ci doar ma bucuram ca un copil si eu de orice realizare a lui. Nu m-am suparat , doar ca m-am simtit vizata si am raspuns, cred ca am clarificat deja cu persoana in cauza si daca e inteleapta asa cum cred eu , va intelege ca nu am vrut polemica , ci doar mi-am explicat entuziasmul.
sper sa nu mai fiu intelesa gresit , tocmai pt ca mi-am dat seama ca anumite replici pot fi interpretate gresit , am preferat sa spun persoanei ce gandesc si sa inchidem aici.
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Pt ca am vazut ca o mamica(care de altfel nici nu mai activeaza) a scris pe fb ca cele care se lauda cu performantzele copilului , mint sau exagereaza, vreau sa precizez ca nu am mintit cu absolut nimic si nu am vrut sa ma laud ci pur si simplu sa impart bucuria cu voi , imi pare rau ca s-a interpretat altfel , o sa incerc sa nu mai scriu despre aceste "performante" .. stie ea care este , nu mai dau numele

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Cred ca te referi la discutia de aseara,nu? Eu zic sa nu fi suparata,cred ca nu a fost cu intentie doar greseala de exprimare!
Plus de asta mie imi place sa-l vad pe Gabriel,si este normal sa fi mandra de el si sa te bucuri de fiecare lucrusor pe care il face!Eu ma OFTIC recunosc cand vad bebeii vostri asa de avansari ,dar ma OFTIC in sensul bun Ma bucur pentru voi! Asa ca asteptam urmatoarele filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

carol e racit si e aasa, s-a am speriat de sedinta de kineto a lui patrick ca a urlat asta mic ....

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

aoleu Carol draga
Cum e la sedinte?
Tu cum ai inceput saptamana? Esti mai ok?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

....si mancam deja in scaunelul special pentru masa

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Bravo domnule, esti f tare. Felicitari!!! bate toba!! bate toba!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

fetelor , inca odata va multumesc pt aprecieri , nu intentionam sa arat eu ca as avea cel mai precoce copil , departe de mine gandul asta , ci doar ma bucuram ca un copil si eu de orice realizare a lui. Nu m-am suparat , doar ca m-am simtit vizata si am raspuns, cred ca am clarificat deja cu persoana in cauza si daca e inteleapta asa cum cred eu , va intelege ca nu am vrut polemica , ci doar mi-am explicat entuziasmul.
sper sa nu mai fiu intelesa gresit , tocmai pt ca mi-am dat seama ca anumite replici pot fi interpretate gresit , am preferat sa spun persoanei ce gandesc si sa inchidem aici.
pe toate

fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Nu stiu despre ce e vb ca nu am prins subiectul, dar citind ce ai scris aici consider ca AVEM TOT DREPTUL FIECARE SA NE LAUDAM DU BEBELUSII SI TOTODATA SA NE BUCURAM FIECARE DE BEBELUSUL CELEILALTE CA DE ASTA SUNTEM PRIETENE AICI.
Nu trebuie sa ne fie teama, jena ca ne laudam copilasii. Asta e parerea mea.
Inca o data felicitari lui Gabitucu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_din

Mai venim si noi cu unele vesti despre noi...pe 20 ianuarie (5 luni si 12 zile) am inregistrat prima intoarcere de pe burtica pe spate si de atunci se intoarce intruna. Nu mai vrea pe spate nici cand il schimb de scutec.Invers (de pe burta pe spate)nu s-a intors inca. Cred ca nici nu isi doreste din moment ce plange cand il pun cu fata in sus.
De vro doua saptamani a fost cam marait. Noaptea se trezea intr-o criza de plans si de 3 zile am afplat si motivul....ii ies doi dintisori, deodata,jos.
Am inceput si noi de la 5 luni sa ne jucam de-a diversificarea. Am inceput cu morcov, am continuat cu mar, pe urma banana, para, avocado.Combinam cu succeas, ca sa evitam constipatia= babana+para; mar+suc de morcov; avocado+ mar (deocamdata)TOATE CRUDE, NIMIC COPT. Pana acum fara probleme. De cand am inceput diversificarea faca kk legat, nu mai este apos ca inainte. Parerea mea...PARA AJUTA FOOOARTE MULT sa nu se constipe. Si apropo.....toate ii plac. Am inceput cu putin si acum devoreaza o cescuta din aceea mica de cafea.Nu o pun chiar plina. El ar mai vrea dar nu-i mai dau eu ca sa nu fie prea mult. Marul este preferatul lui. De aceea cand introduc ceva nou introduc in amestec cu mar.Si apropo ii dau mar golden, sa fie galbeb auriu. Se zice ca este mai bine tolerat de stomac iar cei care au probleme cu aciditatea pot manca mar golden.

Alina cea mai implinita de Mihail (8.08.2011)

Bravo pentru intoarcere, pentru dintisori si pentru faptul ca-ti place papica si nu aveti probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

care vrea o bataie buna de la mine, sa vina incoace, ca e asteptata.

hai pupati-va si zambiti!!!!

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Robertanici eu nu stiu despre ce e vorba..dar cred ca nici nu ar trebui sa pui la suflet ..sunt de acord cu Ramona cai ai cel mai precoce bebe din odisee si eu personal ma bucur pt fiecare performanta a bebeilor nostri cu sau fara dovezieu va cred pe cuvant

Ana bafta la eseuri si ma bucur ca esti mai vesela acumlasa ca la vara ne consolam una pe alta tu cu lucrarea eu cu licenta

Ianis e in cont cu nasucu plin..nu sta la desfundat si de ieri a inceput un pic sa tuseasca..azi mergem la doc cand vine sotu..ca maine eram programati la vaccin dar cred ca iar o sa se amane

Sa ma laud si eu un pic(fara probe) cand ne prinde prin jurul lui ..se tine de noi si se chinuie sa se ridice in picioruse..dar nu prea ii iese a reusit dar in genunchi
Cu diversificarea e bibnisor..fructele ii plac legumele mai putin ..dar asta e incetu cu incetu o sa se obisnuiasca si cu gustul legumelor

Mergi la inceput