Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 14
LORIALEX spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ireth Salutare si de la noi! la multi ani tuturor sarbatoritilor, si multa putere celor ce se chinuie cu... diverse SI eu sunt cam in butoi. In weekend am fost cu febra, apoi cu treziri nocturne din 30 in 30 de min. Urla cat il tineau plamanii, initial m-am si speriat. Apoi mi-am dat seama ca e de la dinti. Crunt! suntem amandoi rupti de somn. Casian bineinteles ca n-are nimic, el e vesel (momentan). Asta e nimic pe langa vestea pe care am primit-o astazi. Ca tot vorbeati de ajutor de la mame si mame soacre, a mea mama soacra m-a anuntat ferm ca ea nu mai sta cu asta mic daca n-o platim. O mai chemam cand plecam la cumpraturi sau cand am seditele de condus (au fost in total 17 sedinte, a cate 2 ore, deci a stat mult rau!) Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna. Nu am vazut in viata mea o bunica mai fatarnica, nu suna si ea sa vada ce ii face nepotul, nu trece pe la noi cu saptamanile daca nu o chemam noi (si sta la 5 min de mers cu masina de noi), si in general e numai dupa bani! acum cateva saptamani ne-a zis (pe un ton foarte autoritar) ca "sa vedeti cum faceti ca vreau si eu niste bani!" Sunt eu cu capul?? am eu DATORIA sa o intretin? in conditiile in care ea toata viata nu a muncit, si-a batut joc de bani (ca a avut), a mancat zestrea lui fiica-sa si acum asteapta ajutor din partea celor 3 copii pe care NU i-a crescut, si pe care i-a lasat in grija bunicilor?! (ce ironie a sortii) Simt ca imi explodeaza capul de nervi. I-am spus ca nu am si nu ii dau aproape jumatate din salariul meu ca sa stea cu asta mic. Prefer sa il duc la cresa! nu mi se pare normal. A, daca ar cere umila niste bani, poate as ajuta-o (zic poate pentru ca ii stiu trecutul si stiu ce pretentii financiare are) dar asa... i-am zis sotului ca eu nu vreau sa o mai vad! Sincer acum, sunt eu exagerata si poate nu observ din cauza furiei? Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Doamne fereste!Nu am auzit in viata mea asa ceva!Si sotul tau nu zice nimic????
NU ESTI DELOC EXAGERAT!Ea nu este mama pentru baiatul ei si nici bunica pentru nepotel.Imi pare rau,dar asta-i adevarul!!!
anaemi spune:
citat din mesajul lui Ireth Salutare si de la noi! la multi ani tuturor sarbatoritilor, si multa putere celor ce se chinuie cu... diverse SI eu sunt cam in butoi. In weekend am fost cu febra, apoi cu treziri nocturne din 30 in 30 de min. Urla cat il tineau plamanii, initial m-am si speriat. Apoi mi-am dat seama ca e de la dinti. Crunt! suntem amandoi rupti de somn. Casian bineinteles ca n-are nimic, el e vesel (momentan). Asta e nimic pe langa vestea pe care am primit-o astazi. Ca tot vorbeati de ajutor de la mame si mame soacre, a mea mama soacra m-a anuntat ferm ca ea nu mai sta cu asta mic daca n-o platim. O mai chemam cand plecam la cumpraturi sau cand am seditele de condus (au fost in total 17 sedinte, a cate 2 ore, deci a stat mult rau!) Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna. Nu am vazut in viata mea o bunica mai fatarnica, nu suna si ea sa vada ce ii face nepotul, nu trece pe la noi cu saptamanile daca nu o chemam noi (si sta la 5 min de mers cu masina de noi), si in general e numai dupa bani! acum cateva saptamani ne-a zis (pe un ton foarte autoritar) ca "sa vedeti cum faceti ca vreau si eu niste bani!" Sunt eu cu capul?? am eu DATORIA sa o intretin? in conditiile in care ea toata viata nu a muncit, si-a batut joc de bani (ca a avut), a mancat zestrea lui fiica-sa si acum asteapta ajutor din partea celor 3 copii pe care NU i-a crescut, si pe care i-a lasat in grija bunicilor?! (ce ironie a sortii) Simt ca imi explodeaza capul de nervi. I-am spus ca nu am si nu ii dau aproape jumatate din salariul meu ca sa stea cu asta mic. Prefer sa il duc la cresa! nu mi se pare normal. A, daca ar cere umila niste bani, poate as ajuta-o (zic poate pentru ca ii stiu trecutul si stiu ce pretentii financiare are) dar asa... i-am zis sotului ca eu nu vreau sa o mai vad! Sincer acum, sunt eu exagerata si poate nu observ din cauza furiei? Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
pt soacra-ta
pt tine 1000 x
Nu esti tu dusa stai linistita !!!!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
babyblue spune:
ireth, soacra ta e cam scumpa, se gas bone si cu 600-800 Ron.se valoreaza cam prea mult.
NU esti exagerata deloc. femeia nu are toate tiglele pe casa. in loc sa se bucure ca va ajuta, ea speculeaza. foarte urat.
pai sa i povestesti de soacra mea, care se roaga ea de noi sa vina sa ne ajute.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
ilida spune:
Salutare dragi mamici
Eu am cam chiulit de pe DC, m-am mai destins nitel pe FB -ceea ce le recomand tuturor celor mai deprimate, vad ca fac minuni cateva zambete!
La multe lunite pletosului odiseei noastre Petru-Nectarie!
Am citit de tine Ireth - soacra ta chiar chiar nu-ti merita respectul, si nici atat banii. Cum sa ceri bani copilului tau ca sa-l ajuti? Pentru mine asaceva e de neimaginat! Lasa ca gasestis i sub banii astia pe cineva sa te ajute. Un pupic si de la mine ca sa treci de momentul asta
Amaia - ce fain ca o sa ai nunta!!!! Ne poti arata si noua poze cu rochia, e undeva pe internet? Kilogramele os a se dea jos pt ca o sa te implici in organizare. Pe mine asa ma emotioneaza nuntile! Daca imi permiti, ti-as da un sfat: la nunta sa nu te intereseze altceva decat voi doi, lasa grijile si stresul cu organizarea la minim, musafirii nu vor remarca orice detalii care tu banuiesti ca sunt vizibile. Fa tot posibilul ca in ziua nuntii sa ajungi odihnita ca sa te bucuri de tot!Casa de piatra!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Amaia P.S. Apoi stiu ca ati avut ceva peripetii ...A plecat si apoi si-a dat seama ca nu poate fara tine, nu? Sa va dea Dumnezeu multi ani inainte sa ajungeti sa sarbatoriti nunta de aur!!! Alina Sofiei Elena -23.06.2011 si a Mirunei Andreea -24.02.1998 |
Exact!!!
Multumim Amaia!
Si voua va doresc casa de piatra!!! Noi ne am casatorit religios pe 13 iunie 2009, deci sa va fie cu noroc!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui bebinuta Miha cerealele simple se pare ca le plac, poti merge asa toata saptamana pana se obisnuieste cu mestecatul, dar daca totusi vrei cu mar atunci sper sa ii placa Bebinuta de Ada(30 nov 2006) si de Robert (11 iulie 2011) |
Bebinuta
Asa am sa fac, toata saptamana vom merge DOAR pe cereale simple!
Paote de luni, 6 februarie sa incep iar cu mar.
Se pare ca a mea se diversifica mai greu!
A inceput sa traga niste partzuri mai mirositoare!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui Ireth Si cand am intrebat-o cat vrea, a zis ca vrea 1000 ron pe luna. Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011) |
Oana, chiar nu pot sa mi cred ochilor ce am citit!!! Sa rad sau sa plang??? Sincer e de jale!! Sunt alaturi de tine si mai vorbim pe FB!!!
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui anca-28 Miha nu mai am chiar 24 de ani, am aproape 30, desi mi-ar placea sa am iar 24 de ani ANCA de IUSTINA(17 FEB 2005), STEFANIA(29 OCT 2006) si NATALIA(6 AUG 2011) |
De ce am retinut ca esti nascuta in 1987?
!!!! Copiii te fac sa arati asa tanara!!!
Roberta84 spune:
Ireth , nu esti deloc exagerata , doar ai grija ca sa nu facu ca mine.. a mea acum 2 ani ne-a cerut 1000 de euro sa faca acoperisul ca sta la et 4 si ii ploua in casa si apoi s-a plans la mama mea ca de ce nu mai vorbesc la telefon cu ea , m-am suparat ca mi-a cerut bani??? cand eu nu vorbisem pt ca l-am lasat pe al meu sa vorbeasca fiind mama lui , aartamentul ei , nu am vrut sa ma bag eu .. Dar erau banii nostrii! In fine , i-am dat ca sa vada ca eu nu-s asa cum crede eaaaa, dar acum privind in urma ....am fost o proasta!