Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Buna, fetelor!
Am facut azi morfofetala de trim I combinata cu DT si totul est ok. Suntem... 2 baietei: cel din stanga este pozitionat un pic mai jos si are placenta anterioara - el dadea din manute si piciorute - ne-a aratat de multe ori o talpita, iar cel din dreapta este situat mai sus si are placenta posterioara - el casca . Despre amnio, dr a zis ca nu ne recomanda avand in vedere cum au iesit investigatiile de azi, plus ca ne-a spus ca multe din anomaliile cromozomiale dau pierderi de sarcina in trim I, ori noi tocmai am intrat in trim II iar fetusii nostri sunt dezvoltati normal si similar.
Mai mergem acolo peste cateva saptamani cand se poate vedea corpul calos (cel care ne-a adus cosmarul la prima sarcina) si atunci mai face si alte masuratori si daca, Doamne fereste e ceva, facem atunci amnio, desi dr era f f reticenta in cazul nostru.
Peste alte cateva saptamani, va urma morfofetala de trim II. Dar mai e mult pana acolo; le luam pe rand.
Drumul a fost lung si obositor, dar nu am ce sa fac. Trebuie sa facem drumurile astea, ca dr-a asta ne-a descoperit anomalia la primul bebe si in ea avem incredere maxima.

amary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Balanta, m-a emotionat foarte tare mesajul tau. Iti doresc ca toate ecografiile si analizele sa la fel de bine pana la termen! Increderea in medic compenseaza efortul cred.
Sa auzim numai de bine!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Balanta, felicitari pt morfofetala ! Ai incredere, o sa fie cu final fericit de aceasta data!

Cybele, mai spune-ne despre prichinduta lui Toni, ca nu e zi in care sa nu ma gandesc la ea si sa ma intreb ce face

"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

balanta

ma bucur mult pentru tine si desigur pentru rezultatul primit azi.
felicitari pentru cei 2 baietei, sa creasca mari si sanatosi; (vei fi soacra cu 2 nurori )

cineva acolo sus va iubeste si cu siguranta va avea grija de voi pana la final.

sarcina usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Balanta, felicitari pentru vestile bune si tot asa sa fie de acum!

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

dupa ore de stat la dr si inca veo 2 in trafic, am ajuns.
Miercuri dim ne internam, ne operam si facem cunostinta cu pitica!

Balanta, am citi cu sfletul la gura postul tau!
Felicitari din suflet
acum mp-a luat pe mine tusea .. bag ceai .. miere si lamaie
deci fetele .. suntem toate pe 1

in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Wow, Balanta, super! Felicitari, ma bucur pentru rezultatele la eco!

Wow, Danezza si pentru tine, wow, mai ai 2 zile, foarte tare! Refacere usoara si rapida si bebe sanatos si papacios! Imi dai sperante, ca parca tu ai facut 0,5 clexane toata sarcina? Cand opresti injectiile?De-abia astept sa ne spui dupa :)

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Danachiar ma bucur ca vom naste in aceeasi zi, daca tot a mers in paralel pana acum si foarte frumos trei pitici si toti trei pe 01.02.2012!

MTHFR C677T Homozigot
+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Balanta, ma bucur tare pentru vestile bune. Si "putzosii", sa se faca grasani de acum incolo... Nu te mai stresa, ce ti s-a intamplat prima oara sigur a fost o intamplare nefericita. Nici eu n-am facut amnio, e putin mai riscanta la gemeni... E adevarat ca morcovei avem toate pe aici, da sa speram ca scapam curand de ei cu bine...

Dana, ne gandim la tine miercuri si-ti tinem pumnii sa fie bine....

Tuturor fetelor care nasc saptamana asta, nastere usoara si bebei grasi si sanatosi....

Amary 19+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, mai aveti o zi si veti fi mamici! Doamne ajuta sa fie usor!
Va imbratisez cu drag si va trimit numai ganduri bune!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput