Gravidute cu tromobofilie -cap 11-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Sper, eu am avut punctia pe 7 decembrie. eu fac clexanele in general seara la 10. Dr mi-a zis ca pe 6 seara sa nu fac clexane deci ultima doza o avusesem pe 5 seara. Si am reluat pe 7 seara injectiile
pe 7 dimineata la 8 am avut punctia.

Citat:

Ioana te rog spune-mi ce doza ai facut in seara de dinaintea punctiei , la ce ora ai avut punctia si la cate ore ai reluat clexane si ce doza. Nici la tine nu se poate vorbi de o intrerupere a dozei
Sunt 12 ore inainte de punctie si 12 dupa punctie, nu?

Mergi la inceput

ah, uitasem. Doza de clexane la mine este 0,4

Me Alex, m-am tot gandit la post-ul tau vis a vis de valorile Antifxa de la Synevo. Eu cred ca valorile profilactice sunt atunci cand luam Clexane ca sa prevenim tromboza si celelalte sunt cand faci tratament pentru tromboza. Adica atunci cand s-au format deja trombi si trebuie sa fie "dizolvati" intr-un fel... e logic oare ce spun?
Fac legatura cu una din fetele cu care am fost eu la FIV si a ramas cu gemeni si a facut 2 hematoame la ambii saci, nestiind ca are trombofilie. I-au descoperit dupa ce a ramas si a ajuns in spital cu sangerare
Acum, unul si hematomi s-a eliminat. din pacate BB-ul de langa nu a rezistat. Dar din fericire mai are un BB si hematomul de langa al doilea acum se elimina usor.
Si stiu ca ea de cand a intrat in spital au trecut-o pe clexane

Mergi la inceput

Fetelor care nasc: tinem pumnii pt bebei sanatosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ioana, asa stiam si eu, dar nu sunt f sigura. Eu am avut hematom...se complica, nu?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sper, eu am luat exact produsele de la linkurile alea, adica Folapro de pe amazon si b12 metilat de la now foods de 1000 de pe amazon, cate una pe zi, din saptamana 16 (ca eu prin saptamana 14-15 am aflat de mutatii), pana atunci luasem acid folic normal

b12 metilat nu am vazut in produsele complex, numai nemetilat am vazut in ele, din cate retin eu si, din cate stiu, la mthfr, nu se metileaza nici b12, adica mi-era frica sa nu iau nemetilat si sa nu functioneze, mai ales ca mie imi iesise deficit la analiza, aveam homocisteina buna (strange), insa deficit mare de b12

29+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

sper, eu am avut Clexane de 0.6 din Z1 de stimulare. Doar pe perioada inhibarii am avut Thrombo ass de 100 mg (eu am avut protocolul lung), dar nu mi se oprea sangerarea de la ciclu si dr a zis sa opresc.
Clexane am intrerupt cu 12 ore inainte de punctie si l-am reluat la 12 zile dupa punctie.
floaredemac, multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Dara te-am intrebat cate mg are acidul folic metilat Fola Pro pt ca oricat as mari poza aia a lui nu vad cate mg are. B12 vad ca are 1000mcg, exact cantit din Neevo.

LE: Am gasit, are 800mcg , cantitatea din NEEVO.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Ioana multumesc pt informatii

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Maine e ziua cea mare! Trei feti logofeti odata!!! Fetelor (Dana, Raluca, Suziq) nastere usoara si sa va fie bine si voua si piticotilor! Doamne aduta si va asteptam cu vestile bune!

Vorbeati de iodul din Femibion; si eu iau hormoni pt tiroida si dr. U mi-a zis sa inlocuiesc Femibion 2 ca sa reduc doza de iod. Am trecut deocamdata pe NeevoDHA, ca de asta gasesc aici aici, dar ma intrebam care e treaba cu acest iod, care sunt efectele si care e legatura cu rezistentele pe artere... Ma puteti lumina si pe mine? Eu chiar imi cumparasem sare iodata, in ideea de a ajuta tiroida V-am spus ca dr. meu ginecolog e mai ingrijorat de tiroida, decat de MTHFR; de IR-uri nici nu mai vorbesc, data trecuta cand ne-am vazut considera ca sunt f bine, mai vedem dupa ce ii spun si opinia dr. U).

23+ si mami de Demetra (24.04.2007)

Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg

Mergi la inceput

Bebeta esti o fericita ca ai NEEVO, te invidiez
Se zice ca daca iei euthyrox nu ai voie sa iei iod . Ca hormonul asta blocheaza tiroida sa receptioneze iodul. Asta am citit si am inteles eu, poate stie Balanta mai bine.

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput