Gravidute cu tromobofilie -cap 11-
Raspunsuri - Pagina 10
sper spune:
Balanta m-a emotionat mesajul tau, sa dea Domnul sa fie ok si la urmatoarea ecografie. Felicitari pt putzulici
Suziec si Danezza in curand va veti tine bebelusii in brate .
Ioana te rog spune-mi ce doza ai facut in seara de dinaintea punctiei , la ce ora ai avut punctia si la cate ore ai reluat clexane si ce doza. Nici la tine nu se poate vorbi de o intrerupere a dozei
Sunt 12 ore inainte de punctie si 12 dupa punctie, nu?
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
balanta_tm spune:
Multumesc tuturor pt gandurile bune
Bafta celor care nasc saptamana asta si bebelusi sanatosi si mancaciosi!
sper, ce simptome ai de la iodul Femibion? Sa stii ca exista si Femibion fara iod. Se poate comanda prin Farmaexpress, dar am inteles ca este mai scump cel fara iod.
Eu inainte de FIVuri am luat 3 luni de Medyn forte care are doar B6, B9 si B12.
p@ulici spune:
Suzieq, Raluca, Danezza nasteri usoare, bebei sanatosi care sa va aduca numai bucurii si implinire, refacere rapida, laptic mult si ... asteptam vesti bune.
Balanta ma bucur mult ca totul e bine ... asa sa fie si in continuare, sa vi doar cu vesti bune.
O saptamana frumoasa tuturor
30saptamani si 3zile
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
carpediem spune:
Wow, fetele, maine sunteti toate 3 programate Super!! Trebuie apoi sa va si intalniti si sa se cunoasca si piticii intre ei, ca asa ar fi frumos
Intrebari: cam cate tampoane d-alea minune v-ati confectionat? Si ce pompa de san v-ati luat?
36+
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"
MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.
Tratament sarcina actuala: Clexane 0.3 dim + 0.4 seara, 2 acid folic 5 mg, 2 magne B6, 2 no-spa, 1 ovul arefam 200 mg, 1 elevit, 1 cetebe 500mg, 1 capsula ulei de peste
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Multumesc tuturor pt gandurile bune Bafta celor care nasc saptamana asta si bebelusi sanatosi si mancaciosi! sper, ce simptome ai de la iodul Femibion? Sa stii ca exista si Femibion fara iod. Se poate comanda prin Farmaexpress, dar am inteles ca este mai scump cel fara iod. Eu inainte de FIVuri am luat 3 luni de Medyn forte care are doar B6, B9 si B12. |
Balanta simt ca ma strange cineva de gat la combinatia euthyrox+iod. Cum am scos Euthyroxul nu am mai avut aceasta senzatie . Apoi cu cateva zile in urma am mancat cam mult ciorbita cu linte (sunt pe o dieta bio) si iar a inceput sa ma stranga de gat. Am cautat info despre linte si am aflat ca , contine tirozina. Posibil ca acea senzatie sa fi fost si de la faptul ca am folosit sare cu iod si cu iodul din femibion sa fi fost prea mult. Acum am exclus sarea cu iod din alimentatie. Imi va aduce sotul din Germania Taxofit Folsaure metafolin care are ac cantit de metafolin cu cea din femibion si il voi combina cu elevit sau voi alterna o zi cu femibion (cu iod) si o zi elevit+ taxofit. Am vazut ca e 14 eur femibion 1 fara iod iar taxofit e 7 euro si are 60 pastile.
Sper... sa devin mamica
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012
andreea204 spune:
maine este ziua cea mare.
va doresc sa decurga tptul bine, sa aveti bebei sanatosi, sa va recuperati repede si sa intrati sa ne povestiti cum a fost.
28 ani, MTHFR C677T homozigot
2 avorturi spontane la 5sapt si 6sapt
danezza spune:
Multumesc fetele!
Dara, da 0.5 am facut
in ultima perioada am mai facut 0.6 de cand am scos aspenterul
in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
suzieq spune:
Dana, in seara asta mai faci clexane? La cat esti programata maine?
MTHFR C677T Homozigot
+38
danezza spune:
stiam eu ca mai am de raspuns la ceva intrebari
la 8 sunt la spital
clexane nu mai fac in seara asta
tampoane d-alea mari (torsoane) mi-am facut vreo 25 cred
in 38+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
dara76 spune:
Dr. mea gineco vrea aspenter pana in 34, sa previna preeclamsia la mine, dr avram a zis 32, dar cand a auzit de 34, a zis ca-i ok si 34. Nu stiu daca atunci imi vor creste doza la 0,6 cum voia initial.
Dana, dupa nastere faci tot 0,6 sau faci 0,5-0,4? Multa bafta!!!
wow, toate 3 maine, multa bafta fetele!!!
29+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*