Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna seara!

Fac prezenta rapid ca trage copilul de mine

camisv, nu i-am dat galuste pana acum pentru ca nu i-am dat inca albus mult, sa zic asa. Te rog sa postezi o reteta de galuste "bune" (adica sa nu iasa tari).

Azi am facut supa de linte "a la Anca" (asa o sa-i ramana numele ) si somon cu legume trase in unt. Eu supa o fac cu linte rosie.

Revin mai pe seara

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

galuste (ca la mama): un ou, 4 linguri gris, putin ulei ... albusul se bate separat cu furculita si se amesteca cu galbenusul, grisul si uleiul (eu pun intai 3 linguri de gris si mai adaug daca trebuie, stiu ca-i buna consistenta daca furculita lasa dare)

sa aveti o seara minunata si o noapte linistita

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara fetele...

stiti cumva daca avem voie sa le dam la copilasii ficat,rinichi, de vitel???

va doresc o noapte linistita

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Gata... acum a adormit M

Andreea, nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat.
camisv, mersi . Eu nu consider ca ii ofer lui M un meniu prea variat, adica am cateva feluri de mancare pe care i le repet.
nicopic, foarte frumos locul de joaca, vreau si eu unul asa in CTa (poate o fi si nu stiu eu )
Pianna, eu gatesc mult pentru M, ca pentru noi... traiasca astia cu comanda acasa - nu fac zilnic mancare.
Mari, important este sa fie vesel, energic, kg o sa aiba timp sa ia, mai ales ca are cu cine semana, nu?
Anca, cum mai stati cu caldura?

O noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Referitor la desene, ii las deschis pe minimax sau mai nou pe boomerang (cartoonito) - aici sunt desene cu pantera roz, tweety, bugs bunny.. dar ea nu are inca personaje preferate, daca la asta te referi; important e sa fie multa actiune..la fel ii plac si reclamele..ramane gura casca..

Noapte buna!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Dau (si beau) multa cafea!!! Aseara Vlad nu a vrut sa manance; la 2 noaptea era in picioare in patut, ma striga; l-am luat in pat, a stat vreo 2 minute apoi s-a dat jos si a plecat la usa la bucatarie; a stat putin acolo (eu il urmaream sa vad ce face) si a inceput iar sa ma strige; raspund; imi spune: mami, cati-cati-cati(=covrigi/sticksuri); i-am dat sa rontaie; a rontait pana a adormit; a pierdut covrigul din mana si s-a trezit iar. Asta a fost timp de 2 ore. Acum el are chef de jaoca, eu as dormiiii...

Mergi la inceput

Neatza!

Mari, multumim pentru cafea eu acum o savurez Imi pare rau pentru noaptea ta, poate a adormit cu gandul la covrigei.

Noi am dormit pana la 10.20, nu-mi venea sa cred cand am vazut cat e ceasul. Exista 2 variante pentru somnul asta - aseara inainte de culcare i-am dat niste homeopate pt dinti sau faptul ca i-am dat laptele la 5 dimineatza si nu la 2-3 ca inainte. Sper sa-l tina mult, mult obiceiul

M nu se uita la desene animate, adevarul este ca nici nu i-am pus pentru ca nu vreau sa-l obisnuiesc cu tv-ul - am eu pitici pe creier

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna de dimineata!

Savuram si noi cafeluta cu voi!
Inca suntem la parintii mei. Mergem zilnic sa facem un pic de foc. Tevile au inghetat si tata verifica periodic sa nu pocneasca sa mai am si inundatie.
Sotul este in "carantina" la parintii lui deoarece a prins un pic de raceala

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna ziua si de la noi!

Apuc si eu sa mai scriu... fac o pauza de lucru, ca nu mai pot... am o gramada de munca la serviciu si n-am timp de absolut nimic altceva. Acasa, ce sa mai vorbesc.

Deci, sa vedem ce-mi aduc aminte:

Curatatul urechilor: fara probleme. In schimb nasul e cel mai mare chin. Nu vrea deloc. Urla de parca i-as face cine stie ce, imi da peste mana... si pana acum trebuia sa se prinda ca n-are ce face, ca la noi nasul e o problema. Trebuie curatat tot timpul. Ii dau cu ap#259; de mare de cateva ori pe zi si la nevoie il curat cu pompita. Unghiile de obicei i le tai cand doarme, dar se mai intampla sa reusesc si cand e treaz, dar in mai multe etape, ca vrea el forfecuta si trebuie sa-i tot distrag atenta cu alte lucruri.

In legatura cu creioanele, lui Alexandru ii place foarte mult sa "scrie". De cel putin cateva ori pe zi, il apuca "chie, chie" si ii dau creioane normale sau creioane colorate cerate. Eu i-am luat un caiet mare, cat un bloc de desen, il deschid pe masuta din sufragerie, si acolo mazgaleste cat vrea el. Scrie si pe tablita magnetica, dar prefera creioanele.

Desene animate. Nu stiu daca aveti canalul "Baby TV" in grila de programe. (La Dolce este). E un canal de desene animate educative in limba engleza pentru copii mititei. Lui Alexandru ii plac foarte tare ("baby" e iar unul din cuvintele pe care le zice). Ne-am mai uitat si la DVD-uri cu Mickey sau cu Winnie, se uita un pic, dar nu sta prea mult.

Cam asta imi aduc aminte din ce s-a discutat. Gata, ma intorc la lucru. Poate reusesc sa mai scriu un pic mai tarziu, sa va mai povestesc de noi.

Va pup.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DOINA, eu ma bucur ca acum de se trezeste noaptea nu imi mai plange, ,,cere'' ce vrea si cum numai o mama isi poate intelege copilul cand incepe sa ,,rupa'' cuvintele, reusim sa facem totul fara scandal
Si apropo de trezitul noaptea, faza tare: acum vreo 2 nopti in urma, dormeam asa de bine, si deodata aud: tati, tati, taatii! si tati nu avea nici o treaba, sforaia atat de tare incat nu auzea ca il striga copilul. Il zgaltai pe dl sot si ii spun sa se intoarca pe o parte, face asta, copilul se intinde inapoi in patut si adoarme fara probleme. Cred (si sunt convinsa) ca s-a trezit doar din cauza zgomotului facut de sforait

Mergi la inceput