Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ieri constipatie cronica.
urlete, plansete de ambele parti./
am cumparat ovaz,secara,orz,seminte de in.m-am pus pe gatit.
eject total.
daca nu simte gust de carne (blenduita) si lapte, tot degeaba e.

simt ca urlu.
el rade.e asa o minune de copil, il iubesc de mor,dar il rog sa fie macar mai intelegator cu mancarea.
dar cu cine sa semene ,ca eu sunt cea mai mofturoasa persoana in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
S-a trezit odata asta noapte , a rezolvat tati problema dar la 8 gata somnul , acum e iar in lumea viselor .
La D nu pot sa-i tai unghile cand doarme , are un somn f usor , nici macar treaba nu fac in casa .
CAMELUSKA - eu ii mai fac la D lapte de migdale , dimineata ii dau cu banana iar in cursul zilei mai bea cate putin simplu , ii pun de seara 15 migdale la hidratat in apa , apoi le blenuiesc cu 250ml appi strecor si gata .
Nu stiu de ce a facut febra , are o viroza asta e clar , la exudat nu am mers ca nu vreau sa o scot pe frigul asta , acum sunt -16 gr , sper sa poata veni cineva acasa sa-i ia .
Azi ii fac spanac , daca se decongeleaza la timp , si supica de pui cu fidea ...sper sa pape .
Voi ce faceti/ ce ati facut cu hainele bebeilor ? Eu le-am dat pe toate (nu am loc)pana am aflat ca sister este pregnant (bineanteles ca v-a citi , apropo )acum mai ca-mi cad in cap ..astept sa vad ce este , off corce eu vreau fata , are un baiat ....ideea e ca la cati bani dau pe ele eu le-as pune in vanzare (este un site specializat )ca de dat gratis m-am cam saturat ...e doar un gand , parca vad ca le dau cadou .
Doamenele profesoare , cand va apucati de invatat ?? pe mine ma apuca stresul
Spor la joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

just_me, astept sa apara lista de posturi. Dar mai bine vb in "cuibusorul" nostru.
Stiu ca se poate face recoltarea analizelor si acasa, contracost

Mami cu Andrei Ionut
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

neata gagici

noi ne-am trezit la 10...acum i-am dat niste creioane colorate si un caiet si mazgaleste
Unghiile de la maini si picioare i le tai in somn, la curatatul in urechi sta,iar la nasuc ii pun ser cand e nevoie...

ieri am fost si noi prin vizite ca am innebunit in casa...azi stam in casa ...plictiseala...este sarbatoare astazi!

va pup !

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,
am mai scris un mesaj lung de dim. dar a picat net-ul si s-a pierdut sa vad ce-mi mai amintesc, ca eu sunt mai batrana si uit repede

T. sta la taiat de unghii, lui i le-am taiat totdeauna cand a fost treaz si s-a obisnuit. Ii spun ca-i dau putin forfecuta sa pila dupa si tine figura (la forfecuta zice "chii" cred ca vine de la ochi ca i s-a parut lui ca are ochi, iar la pila spune "ash" ca-l inteapa)

Noi stam bine cu mancarea, dar prost cu dormitul (a inceput sa stea treaz noaptea). Astazi a mancat la pranz supa de vita cu galuste si dovlecel cu branza (Doina, am facut reteta ta, dar la nu prea i-a placut cascavalul ca s-a cam intarit la cuptor ... eu nu le-am blenduit). Chiar ma gandeam la fetele cu blenduitul, incercati supa cu galuste, ca ele sunt mai moi si poate le place neblenduit.

Histamina, oare Sebi nu-i constipat din cauza ca mananca prea des si mancarea nu se digera bine? si eu ca nu ma pricep!

Anca, chiar voiam sa te intreb ce linte folosesti. Eu am facut cu linte verde ca asta am avut in casa.

Just_me, pentru reteta de lapte de migdale. Eu i-am pus astazi cateva in fructe (le-am lasat in apa de aseara)

Mari, las ca recupereaza Vladut greutatea, ca el a fost tot timpul baiat descurcaret

Cameluska, daca manaca alte lactate, nu-i bai ca nu mai vrea lapte (scrie si in "Capraru" ca sunt copii care dupa 1 an renunta la lapte)

Doina, ce mai gatesti? sa am si eu idei pentru maine!

Pianna, lasa complexele si pune mana si gateste copilului (glumesc). Nici eu nu sunt bucatareasa buna si nici nu-mi place, dar nu am de ales.

Nico, ce mai face Larisa?

Andreea, isi da seama ca sunt culori diferite? Eu nu i-am dat inca creioane colorate, "scriem" pe tabla magnetica ... "aaa","buuu","chh" (nu-ti inchipui ca stie sa scrie, doar asa zice cand il intrebi ce scrie)

astazi nu ma mai pun langa el, ca doarme prea mult si la noapte iar stau de veghe

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf e constipat de la megacolonul fiziologic pe care il are.colonul este mai lat decat trebuie si se acumuleaza fecaloame.
manaca des pt ca are malabsorbtie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

camisv eu zic ca isi da seama ca sunt culori diferite...ea le ia pe rand din cutie si mazgaleste...la fel face si cu cariocile (dar se face varza pe maini de la ele)...
maine fac si eu reteta de dovlecei...i-am zis sotului sa-mi cumpere tot ce trebuie...

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna!

Cami, Larisa face bine, toata ziua cu zbenguiala prin casa, desene la tv...ma tot gandesc ce sa mai inventez ...azi i-am dat niste creioane colorate si am facut niste mazgalituri,dar s-a plictisit repede; ieri am facut balonase de sapun si s-a amuzat f tare incercand sa le prinda Voi cum va mai jucati cu copilasii? Afara n-am mai scos-o de duminica cand am fost la un loc de joaca si ia placut mult. Acum doarme, ma duc sa-i pregatesc pranzul (ostropel cu carnita de curcan), caci pana acum n-a mancat decat laptic, fructe (mar, banana si nuca blenduite) si suc de portocala.

-ici la toti copilasii

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

CAMI - nu pot sa spun decat :AM INCERCAT , asa ca ajung galuscutele blenduite . Pune-te in alt pat la ...eu nu pot sa dorm ziua si imi cad ochii in gura .
D tocmai a distrus o tabla magnetica era din aceea micuta , o tineam la scaunul de papa si desenam , evident eu pisici , catei , masina .I-am dat si eu sa deseneze pe hartie , cu culori cerate (doar 2)primul lucru , le-a bagat in gura , apoi mai mazgaleste cate o linie .
Al meu copil nu cred ca mai rezista mult in casa , are dor de duca .
Si D se constipa frecvent , chiar ieri am avut show, s-a chinuit o zi intreaga , ii dau ceai de musetel cu miere , am sa o tin sub observatie ca nu imi place frecventa asta de constipatie , nu mai spun ca papa in fiecare zi para , dar degeaba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Nico, ce desene ii plac Larisei, ca T. sta cateva secunde si gata. Si noi am fost ieri la un loc de joaca, dar in afara de tobogan nu prea i-a placut altceva (adica s-a jucat tot cu masinute ca si acasa)

Just_me, acum i-am dat si eu lui T. culori, dar nici el n-a parut prea entuziasmat ca sunt diferite, doar le-a incercat pe toate cat sunt de ascutite (n-am cerate inca). Fiecare cu ritmul lui! Si el cere tot timpul "cac" (adica parc) si "shash" (adica oras), iar daca nu macar uhn "opa-opa" adica sa-l salti putin. Ce mai, plictiseala mare in casa

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput