Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ba da.se recolteaza.la universitar,de exemplu.in bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Neata!
Doina sanatate multa!!...nu v-a zis motivul febrei??
Camisv multumim de capuccino...felicitari pt.primul canin
Histamina e un scump puiul tau cu "beee"
Anca multumim pentru cafeluta...un pupic lui Ionut pentru somn!
Elenys a invatat cum il cheama pe sotul meu(nutu)..."nutu" si "tu",pe mine(andreea).."aia"....zice clar baie,oua,oua co(ciocolata),gogo(gogosari)...si la majoritatea cuvintelor spune primele silabe..

Azi am pus-o pe mami sa imi faca fasole...sa mananc cu zeama de varza ca mi-a trimis socrela
bate un vant la cta...

Eu pt imunitate ii dau lui Elenys Septilin sirop...il recomand

va pup

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

histamina, nu i-a recoltat. Ei s-au chinuit sa scada febra, atat.
Andreea, viroza + dinti

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mi-e rau! cum adica s-au chinuit doar sa-i scada febra?
of,Domane!
apoi trimit copilul acasa,fara sa identifice cauza!
felceri frate, nu medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Salutare
Am dormit toata noaptea , bine o trezire (la 6)dar a rezolvat-o tati cu un lapte .
Ieri am fost intr-o vizita , finutul e racit si el , sper sa fie acelas virus , daca nu cred ca o luam de la capat .Nu m-a lasat sufletul sa o las acasa , si asa vede copii rar.
Am recitit retea de galusti , CAMI explica-mi te rog , cum sa lase dare furculita ?, eu le blenuiesc din start , am sa-i dau una in furculita sa vad ce face cu ea
DOINA - sanatate si curaj , prima data e mai greu
Si D foloseste doar prima sau ultima silaba din cuvant :zapada-pa, apa-a , baia-ba, etc .
Azi a stat pe olita , tura 2 cand se chinuia sa faca kk am intrebat-o daca vrea la olita , m-a luat de mana si m-a dus la baie , nu a facut , dar macar sta pe ea .
Si D cred ca are constipatie cronica , tre sa aprofundez problema , face tot la 2-3 zile , azi deja a baut ceai de musetel cu miere si nimic inca . Eu banana ii dau ff putina , rar jumatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

DOINA - febra mare scade cu novocalmin (se da pe reteta)si dusuri caldute spre rece la picioare si maini ,sau invelit la picioare in prosop ud ...si in brate la mami .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Anca am vazut pozele. Ce dulce e Ionut si ce frumos papa el !
Doina sa-si revina mititelul repede
Maia fuge prin casa de nu pot s-o prind...sper sa se oboseasca si sa doarma bine acum cand o culc...ca de obicei nu doarme bine.
Azi dimineata la 5 am luat-o cu noi in pat ca nu mai stiam ca sa facem nui vroia nicicum sa doarma. Sa foit jumatate de ora si a adormit.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Just_me, deci la voi a fost viroza! De cand cu postarile voastre, il tot verific pe T. sa vad daca e cald (el n-a facut niciodata febra).
La galuste: daca incerci sa "desenezi" cu furculita prin compozitie, "desenul" trebuie sa se vada o perioada (daca-i prea moale, dispare imediat). Poate te ajuta www.e-retete.ro/retete/supa-de-pui-cu-galuste-de-gris" target="_blank">asta (e un desen mai jos)

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ana vrem poze cu Maia mai recente, ca acus e domnisoara si n-o recunoastem pe strada (eu n-am cont pe FB) ... cand ai tu timp, ca stiu cum este cu copil agitat (T. doarme acum, de aceea imi permit sa scriu)

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Ana, multumim .
Fac o supa de telina cu parmezan, revin cu impresii:

Pentru blendiciosi si nu numai:
Supa de telina cu parmezan
ceapa ;jumatate de telina mare; 2 cartofi;un cub de unt; coaja rasa de lamâie (o lingurita cu vârf); sare, piper;chimen (o lingurita sau dupa gust); parmezan (cam 50 g taiat în bucatele, nu trebuie neaparat ras)

Se topeste untul într-o oala, se caleste ceapa taiata marunt, timp de 5 minute sau pâna devine translucida spre aurie. Se adauga telina si cartofii taiati cuburi si cam 1 l de apa sau supa de pasare.

Se adauga si coaja rasa de lamâie si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-au înmuiat bine legumele, se adauga chimenul si parmezanul. Se mai lasa pe foc maximum un minut. Parmezanul oricum se topeste.
Se paseaza cu blenderul si se poate servi cu crutoane.

Mergi la inceput