Copilasi iubiti de sept-oct 2010(6)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea88 spune:
Neata!
Doina sanatate multa!!...nu v-a zis motivul febrei??
Camisv multumim de capuccino...felicitari pt.primul canin
Histamina e un scump puiul tau cu "beee"
Anca multumim pentru cafeluta...un pupic lui Ionut pentru somn!
Elenys a invatat cum il cheama pe sotul meu(nutu)..."nutu" si "tu",pe mine(andreea).."aia"....zice clar baie,oua,oua co(ciocolata),gogo(gogosari)...si la majoritatea cuvintelor spune primele silabe..
Azi am pus-o pe mami sa imi faca fasole...sa mananc cu zeama de varza ca mi-a trimis socrela
bate un vant la cta...
Eu pt imunitate ii dau lui Elenys Septilin sirop...il recomand
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
doina_1984 spune:
histamina, nu i-a recoltat. Ei s-au chinuit sa scada febra, atat.
Andreea, viroza + dinti
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
histamina spune:
mi-e rau! cum adica s-au chinuit doar sa-i scada febra?
of,Domane!
apoi trimit copilul acasa,fara sa identifice cauza!
felceri frate, nu medici.
just_me31 spune:
Salutare
Am dormit toata noaptea , bine o trezire (la 6)dar a rezolvat-o tati cu un lapte .
Ieri am fost intr-o vizita , finutul e racit si el , sper sa fie acelas virus , daca nu cred ca o luam de la capat .Nu m-a lasat sufletul sa o las acasa , si asa vede copii rar.
Am recitit retea de galusti , CAMI explica-mi te rog , cum sa lase dare furculita ?, eu le blenuiesc din start , am sa-i dau una in furculita sa vad ce face cu ea
DOINA - sanatate si curaj , prima data e mai greu
Si D foloseste doar prima sau ultima silaba din cuvant :zapada-pa, apa-a , baia-ba, etc .
Azi a stat pe olita , tura 2 cand se chinuia sa faca kk am intrebat-o daca vrea la olita , m-a luat de mana si m-a dus la baie , nu a facut , dar macar sta pe ea .
Si D cred ca are constipatie cronica , tre sa aprofundez problema , face tot la 2-3 zile , azi deja a baut ceai de musetel cu miere si nimic inca . Eu banana ii dau ff putina , rar jumatate .
just_me31 spune:
DOINA - febra mare scade cu novocalmin (se da pe reteta)si dusuri caldute spre rece la picioare si maini ,sau invelit la picioare in prosop ud ...si in brate la mami .
ana_25 spune:
Anca am vazut pozele. Ce dulce e Ionut si ce frumos papa el !
Doina sa-si revina mititelul repede
Maia fuge prin casa de nu pot s-o prind...sper sa se oboseasca si sa doarma bine acum cand o culc...ca de obicei nu doarme bine.
Azi dimineata la 5 am luat-o cu noi in pat ca nu mai stiam ca sa facem nui vroia nicicum sa doarma. Sa foit jumatate de ora si a adormit.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
Just_me, deci la voi a fost viroza! De cand cu postarile voastre, il tot verific pe T. sa vad daca e cald (el n-a facut niciodata febra).
La galuste: daca incerci sa "desenezi" cu furculita prin compozitie, "desenul" trebuie sa se vada o perioada (daca-i prea moale, dispare imediat). Poate te ajuta www.e-retete.ro/retete/supa-de-pui-cu-galuste-de-gris" target="_blank">asta (e un desen mai jos)
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
camisv spune:
Ana vrem poze cu Maia mai recente, ca acus e domnisoara si n-o recunoastem pe strada (eu n-am cont pe FB) ... cand ai tu timp, ca stiu cum este cu copil agitat (T. doarme acum, de aceea imi permit sa scriu)
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
ancamak spune:
Ana, multumim .
Fac o supa de telina cu parmezan, revin cu impresii:
Pentru blendiciosi si nu numai:
Supa de telina cu parmezan
ceapa ;jumatate de telina mare; 2 cartofi;un cub de unt; coaja rasa de lamâie (o lingurita cu vârf); sare, piper;chimen (o lingurita sau dupa gust); parmezan (cam 50 g taiat în bucatele, nu trebuie neaparat ras)
Se topeste untul într-o oala, se caleste ceapa taiata marunt, timp de 5 minute sau pâna devine translucida spre aurie. Se adauga telina si cartofii taiati cuburi si cam 1 l de apa sau supa de pasare.
Se adauga si coaja rasa de lamâie si se lasa sa fiarba. Dupa ce s-au înmuiat bine legumele, se adauga chimenul si parmezanul. Se mai lasa pe foc maximum un minut. Parmezanul oricum se topeste.
Se paseaza cu blenderul si se poate servi cu crutoane.